Prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru a ne ajuta să atingem obiectivul nostru de a furniza produse și servicii de cea mai bună calitate, folosim informațiile din interacțiunile noastre cu dvs. și cu alți clienți, precum și de la alte părți. Pentru că ne respectăm confidențialitatea, am implementat proceduri pentru a vă asigura că informațiile dvs. personale sunt tratate într-un mod  sigur și responsabil.

Am publicat această politică de confidențialitate pentru a explica practicile noastre de colectare a informațiilor și opțiunile pe care le aveți despre modalitatea de colectare și utilizare a informațiilor.

Pe măsură ce continuăm să dezvoltăm site-ul nostru și să profităm de avantajele tehnologice pentru a îmbunătăți serviciile pe care le oferim, această politică de confidențialitate se va schimba probabil. Prin urmare, vă încurajăm să vă referiți permanent la această politică, astfel încât să înțelegeți politica noastră actuală de confidențialitate.

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al S.C. Top Ceramica Srl, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web.


Cine suntem si cum ne puteti contacta

www.mmparfumuri.ro este denumirea comercială a S.C. Top Ceramica Srl, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Timisoara, str. Stelelor, nr.4A, judetul Timis. În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal. Această politică de confidențialitate acoperă numai informațiile colectate pe acest site web și nu acoperă nici o informație colectată offline.

Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră, precum și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, vă încurajăm să contactați Responsabilul mmparfumuri.ro cu protecția datelor la adresa de e-mail office@mmparfumuri.ro sau prin poștă sau curier la adresa , str. Stelelor, nr.4A, Timisoara, Timis – cu mentiunea: în atenția Responsabilului mmparfumuri.ro cu protecția datelor.


Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

În general, puteți naviga pe site fără a furniza informații personale de identificare. Cu toate acestea, vă putem solicita să furnizați informații de identificare personală în momente și locuri diferite pe acest site web. În unele cazuri, dacă alegeți să nu ne furnizați informațiile solicitate, este posibil să nu puteți accesa toate părțile acestui site sau să participați la toate funcțiile acestuia.

Noi primim și stocam orice informații personale identificabile pe care le introduceți pe site-ul nostru, ori de câte ori faceți cumpărături cu S.C. Top Ceramica Srl prin intermediul cataloagelor noastre, sau în magazinele noastre, sau informațiile pe care le solicitati în orice alt mod,  precum prin abonarea la cataloagele noastre, prin e-mail sau prin mesajele mobile. Dacă utilizați unul dintre serviciile noastre sau participați la unul dintre anchetele noastre, promoții sau tombole, vă putem solicita informații suplimentare, cum ar fi vârsta, interesele sau preferințele dvs. de produs.

Din achizițiile dvs. și din alte interacțiuni cu noi, obținem informații cu privire la produsele sau serviciile specifice pe care le achiziționați sau le utilizați.

În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel:

Când vă creați un cont mmparfumuri.ro, ne transmiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele;

În cadrul paginii dvs. personale (Contul meu) din platforma mmparfumuri.ro aveți posibilitatea să adăugați informații suplimentare, precum: adresa de facturare, număr telefon mobil, adrese de livrare, adresa alternativa de e-mail, etc.;

Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, etc.

Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs în timpul vizitării site-ului nostru web, pentru a vă personaliza experiența online și a vă pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs. Vă invităm să aflați mai multe detalii în acest sens prin consultarea secțiunii privitoare la scopurile prelucrării de mai jos.

Pe site-ul nostru web putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.


Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

Pentru prestarea serviciilor mmparfumuri în beneficiul dvs.

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

Crearea și administrarea contului în cadrul platformei mmparfumuri.ro;

Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;

Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;

Returnarea produselor conform prevederilor legale;

Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;

Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile mmparfumuri.ro.

Pentru a finaliza tranzacțiile de cumpărarePentru a furniza serviciile pe care le solicitați

Pentru a vă trimite cataloagele noastre și alte oferte prin poștă

Pentru a identifica preferințele dvs. pentru produse și servicii, vă putem notifica despre produse, servicii și promoții noi sau suplimentare care ar putea fi de interes pentru dvs.

Vă informează despre retrageri de produse sau furnizați alte informații cu privire la produsele pe care le-ați achiziționat

Pentru a face cumpărăturile online mai rapid și mai ușor, vă puteți înregistra pe site-ul www.mmparfumuri.ro. Ca si client înregistrat, trebuie doar să introduceți adresele de expediere și informațiile de facturare o singură dată; acestea vor fi stocate în siguranță pentru utilizarea viitoare. Folosind numele dvs. și o parolă la alegere, puteți accesa contul dvs. online în orice moment pentru a adăuga, a șterge sau a schimba informații.

Dacă utilizați un computer public, vă încurajăm cu putere să vă deconectați la încheierea sesiunii. Informațiile dvs. vor fi stocate de noi, dar nu vor fi accesibile nimănui din computerul respectiv.

EMAILS

Veți primi e-mailuri promoționale de la noi numai dacă ați cerut să le primiți. Dacă nu doriți să primiți e-mailuri de la S.C. Top Ceramica Srl sau de la afiliații săi, puteți face clic pe linkul "Dezabonare" din partea de jos a oricărei comunicări prin e-mail trimisă de noi. Vă rugăm să ne permiteți 3 zile lucrătoare de la data primirii solicitării pentru a finaliza eliminarea, deoarece unele dintre promoțiile noastre s-ar putea să fi fost deja în desfășurare înainte de a vă trimite cererea.


Pentru a îmbunătăți selecțiile noastre de mărfuri, serviciul clienți și experiența generală de cumpărături.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între mmparfumuri.ro și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre

Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

Pentru marketing

Vă oferim o serie de opțiuni privind manipularea informațiilor dvs. personale de identificare nonpublic.


Putem contracta cu terțe părți care pot utiliza cookie-uri și beaconuri web și pot colecta informații în numele nostru sau pot furniza servicii cum ar fi procesarea cărților de credit, transportul, serviciile promoționale sau gestionarea datelor. Noi le numim Partenerii noștri de asistență pentru clienți. Aceste terțe părți sunt interzise prin contractul nostru cu aceștia să împărtășească aceste informații cu altcineva decât cu noi sau cu ceilalți parteneri de asistență pentru clienți.

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea  “Cont/Favorite” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web. Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / adăugate în wishlist / achiziționate) pentru a vă crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă  afectează similar într-o măsură semnificativă.

În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs. prealabil. Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin:

– Modificarea setărilor din contul de client în secțiunea “Abonările mele”;

– Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi; sau prin

– Contactarea mmparfumuri.ro folosind detaliile de contact descrise mai sus.

 

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială. În orice situație în care folosim informații cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru ca  drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs.

Pentru apărarea intereselor noastre legitime

Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:

– Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei mmparfumuri.ro față de atacuri cibernetice:

– Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;

– Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

 

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.

De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale  cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislatia aplicabila in aceasta materie.


Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma mmparfumuri.ro . Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.


Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

– furnizorilor de servicii de curierat;

– furnizorilor de servicii de plată/bancare;

– furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;

– societăților de asigurare;

– furnizorilor de servicii IT;

– altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre.

 

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

Toate informațiile de mai sus pe care le colectăm, așa cum sunt descrise, pot fi distribuite între site-ul web și vânzările private.

Furnizori de servicii: putem divulga informații companiilor externe care ne ajută să vă aducem produsele și serviciile pe care le oferim.

o De exemplu, putem colabora cu o companie externă pentru:

o (a) gestionarea unei baze de date cu informații despre clienți;

(b) să ne ajute în distribuirea de e-mailuri;

(c) ne ajuta cu marketingul direct și colectarea de date;

(d) ne asigură stocarea și analiza;

(e) asigură prevenirea fraudei; și

(f) să furnizăm alte servicii menite să ne ajute în maximizarea potențialului nostru de afaceri.

Solicităm ca aceste companii din afara să convină să păstreze confidențialitatea tuturor informațiilor pe care le împărtășim cu ele și să le folosim numai pentru a ne îndeplini obligațiile în cadrul acordurilor noastre cu aceștia.

Alte companii: Putem furniza informații unor companii alese cu atenție în afară de noi atunci când credem că produsele sau serviciile lor ar putea fi de interes pentru dvs.

Tranzacții de afaceri: Este posibil să transferăm sau să împărtășim o copie a informațiilor personale despre dvs. în cazul în care S.C. Top Ceramica Srl sau una dintre proprietățile, afiliații sau filialele sale trece printr-o tranziție de afaceri, cum ar fi o fuziune, fiind achiziționată de o altă companie sau care vinde o parte din activele sale. Veți fi notificat prin e-mail sau pe un anunț proeminent pe site-ul nostru înainte de o schimbare de proprietate sau de control al informațiilor dvs. personale, în cazul în care informațiile dvs. personale vor fi utilizate contrar acestei politici. Cu toate acestea, nimic din această politică de confidențialitate nu intenționează să interfereze cu capacitatea S.C. Top Ceramica Srl de a transfera în orice moment, în orice scop, fără nici o limitare, toate sau o parte din afacerea și / sau bunurile sale către o afiliată sau terță parte independentă. S.C. Top Ceramica Srl își rezervă în mod expres dreptul de a transfera sau împărți o copie a informațiilor de identificare personală colectate de pe site-urile sale către cumpărător acelei părți a activității sale legate de aceste informații.

Respectarea legii: putem furniza acces la informații atunci când este necesar din punct de vedere legal, să coopereze cu investigații polițienești sau alte proceduri legale, pentru a proteja împotriva utilizării neautorizate sau a utilizării neautorizate a site-ului nostru, pentru a ne limita răspunderea juridică și pentru a ne proteja drepturile sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța vizitatorilor acestui site sau a publicului.

S.C. Top Ceramica Srl colaborează cu companiile de publicitate pentru a plasa publicitatea pe site-urile editorilor pe Internet. Aceste companii de publicitate colectează informații anonime despre vizitele pe site-ul nostru. Această tehnologie implică utilizarea cookie-urilor terță parte care le permit să dezvolte publicitatea personalizată, astfel încât să se refere direct la oferte care ar putea fi de interes pentru dvs. Puteți alege să renunțați la acest serviciu pe care îl avem cu partenerul nostru publicitar terță parte. Putem, de asemenea, să folosim cookie-urile S.C. Top Ceramica Srl pentru a vă furniza servicii de marketing similare îmbunătățite pe baza intereselor și preferințelor dvs. De asemenea, puteți să renunțați la aceste anunțuri de marketing îmbunătățite online.


În ce țări transferăm datele dvs. cu caracter personal

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.

Cu toate acestea, este posibil să transferăm anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniunii, inclusiv în țări cărora Comisia Europeană nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal.

Vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție cu scopul de a vă proteja drepturile și interesele. Transferurile către furnizorii de servicii și alte părți terțe vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale și, după caz, prin alte garanții, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii.

Ne puteți contacta oricând, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informații despre țările în care transferăm datele dvs., perecum și garanțiile pe care le-am pus în aplicare cu privire la aceste transferuri.


Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. Ne ocupăm de informațiile dvs. personale utilizand standarde înalte de securitate a informațiilor. Efectuăm măsuri fizice, electronice și administrative adecvate pentru a menține securitatea și acuratețea informațiilor de identificare personale pe care le colectăm, inclusiv limitarea numărului de persoane care au acces fizic la serverele noastre de baze de date, precum și utilizarea sistemelor electronice de securitate și a parolelor care protejează împotriva accesului neautorizat. Site-ul nostru utilizează tehnologia de criptare, cum ar fi Secure Sockets Layer (SSL), pentru a vă proteja informațiile personale în timpul transportului de date. SSL criptează informațiile de comandă, cum ar fi numele, adresa și numărul cărții de credit. Centrul pentru clienți și magazinele noastre operează și pe o rețea privată, securizată. Rețineți că e-mailul nu este criptat și nu este considerat un mijloc securizat de transmitere a informațiilor despre cărțile de credit.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație si le stocam pe servere securizate, asigurând in acelasi timp redundanța datelor.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.


Ce drepturi aveți

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie de drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru a vă putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Vă rugăm să rețineți următoarele aspecte dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi:

Identitate. Luăm în serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care conțin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de înregistrări folosind adresa de e-mail aferenta contului mmparfumuri.ro . In caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

Onorarii. Nu vom solicita o taxă pentru a vă exercita vreun drept în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, cu excepția cazului în care solicitarea dvs. de acces la informații este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă, caz în care vom percepe o sumă rezonabilă în asemenea circumstanțe.  Vă vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a vă soluționa cererea.

Durata de răspuns. Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum o lună, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum doua luni. Vă vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de o lună. S-ar putea să vă întrebăm dacă puteți să ne spuneți exact ce doriți să primiți sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

Drepturile terțelor părți. Nu trebuie să respectăm o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate.


Drepturi vizate:


Accesul


Puteți să ne cereți:

să confirmăm dacă vă prelucrăm datele cu caracter personal;

să vă punem la dispoziție o copie a acestor date;

să vă oferim alte informații despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgăm, dacă le transferăm în străinătate și cum le protejăm, cât timp le păstrăm, ce drepturi aveți, cum puteți face o plângere, de unde am obținut datele dvs., în măsura în care informațiile nu v-au fost deja furnizate prin această informare.


Rectificarea


Ne puteți cere să rectificăm sau să completăm datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.

Este posibil să încercăm să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.


Ștergerea datelor


Ne puteți cere să vă ștergem datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau

v-ați retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ); sau

dați curs unui drept legal de a vă opune; sau

acestea au fost prelucrate ilegal; sau

ne revine o obligație legală în acest sens.

Nu avem obligația de a ne conforma solicitării dvs. de ștergere a datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară:

pentru respectarea unei obligații legale; sau

pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

Există anumite alte circumstanțe în care nu suntem obligați să respectăm solicitarea dvs. de ștergere a datelor, deși acestea două sunt cele mai probabile circumstanțe în care v-am putea refuza această solicitare

Sa aveti in vedere ca, inaintea exercitarii acestui drept, sa va descarcati din contul mmparfumuri.ro  si sa va salvati toate documentele aferente comenzilor efectuate de la mmparfumuri.ro, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs sau catre o alta persoana fizica sau juridica (cum ar fi: facturile, certificatele de garantie). In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente iar mmparfumuri.ro va fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie, dupa caz, deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului mmparfumuri.ro, cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.


Restricționarea prelucrării datelor


Ne puteți cere să restricționăm prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

acuratețea lor este contestată (a se vedea secțiunea de rectificare), pentru a ne permite să verificăm acuratețea acestora; sau

prelucrarea este ilegală, dar nu doriți ca datele să fie șterse; sau

acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveți nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apăra un drept în instanță; sau

v-ați exercitat dreptul de a vă opune, iar verificarea dacă drepturile noastre prevalează este în desfășurare.

Putem continua să folosim datele dvs. cu caracter personal în urma unei solicitări de restricționare, în cazul în care:

avem consimțământul dvs.; sau

pentru a constata, exercita sau asigura apărarea unui drept în instanță; sau

pentru a proteja drepturile mmparfumuri.ro  sau ale altei persoane fizice sau juridice.


Portabilitatea datelor


Ne puteți cere să vă furnizăm datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, sau puteți solicita ca acesta să fie „portat” direct către un alt operator de date, dar în fiecare caz numai dacă:

prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. sau pe încheierea sau executarea unui contract cu dvs; și

prelucrarea se face prin mijloace automate.


Opoziția


Vă puteți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care considerați că drepturile și libertățile dvs. fundamentale prevalează față de acest interes.

De asemenea, vă puteți opune oricând prelucrării datelor dvs. în scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fără a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil această prelucrare.


Luarea de decizii automate


Puteți cere să nu faceți obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dar numai atunci când decizia respectivă:

produce efecte juridice cu privire la dvs.; sau

vă afectează în alt mod similar și într-o măsură semnificativă.

Acest drept nu se aplică în cazul în care decizia la care s-a ajuns în urma luării automate a deciziilor:

ne este necesară pentru a încheia sau a derula un contract cu dvs.;

este autorizată prin lege și există garanții adecvate pentru drepturile și libertățile dvs.; sau

se bazează pe consimțământul dvs. explicit.


Plângeri


Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil, și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă

Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul mmparfumuri.ro cu protecția datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

– prin e-mail la adresa:  office@mmparfumuri.ro sau

– prin poștă sau curier la adresa: strada Stelelor, nr.4A, Timisoara, Timis – cu mentiunea în atenția Responsabilului mmparfumuri.ro cu protecția datelor.


ACCEPTARE

Prin utilizarea acestui site web, acceptați politicile stabilite în această politică de confidențialitate.