Menu
Your Cart

Britney Spears


Believe de Britney Spears este un parfum Floral Fructat de dama. Believe a fost lansat in 2007. Notele de varf sunt guava si mandarina; notele de mijloc sunt caprifoi si floare de lamai verde; Notele de baza sunt pralina, ambra si paciuli...
125,00 Lei
Circus Fantasy de Britney Spears este un parfum Floral Fructat de dama. Circus Fantasy a fost lansat in 2009. Notele de varf sunt zmeura, floare de cais si zahar; notele de mijloc sunt orhidee, bujor si nufar; Notele de baza sunt vanilie, note dulci, mosc, note lemnoase si violeta...
120,00 Lei
Cosmic Radiance de Britney Spears este un parfum Floral Fructat de dama. Cosmic Radiance a fost lansat in 2011. Cosmic Radiance a fost creat de Honorine Blanc si Harry Fremont. Notele de varf sunt mandarina, Para si lici; notele de mijloc sunt bujor, iasomie, gardenie si tuberoza; Notele de baza sun..
170,00 Lei
Curious Britney Spears de Britney Spears este un parfum Floral de dama. Curious Britney Spears a fost lansat in 2004. Creatorul acestui parfum este Claude Dir. Notele de varf sunt magnolie, Para si lotus; notele de mijloc sunt tuberoza, ciclama si iasomie; Notele de baza sunt lemn de santal, mosc, l..
130,00 Lei
Fantasy de Britney Spears este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Fantasy a fost lansat in 2005. Creatorul acestui parfum este James Krivda. Notele de varf sunt kiwi, lici rosu si gutuie; notele de mijloc sunt ciocolata alba, iasomie, orhidee si chec la cana; Notele de baza sunt mosc, radacin..
120,00 Lei
Hidden Fantasy de Britney Spears este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Hidden Fantasy a fost lansat in 2008. Creatorul acestui parfum este Rodrigo Flores-Roux. Notele de varf sunt portocala, mandarina, lamaita si neroli; notele de mijloc sunt cuisoare, note dulci, crin si iasomie; Notele de..
125,00 Lei
In Control Curious de Britney Spears este un parfum Oriental Floral de dama. In Control Curious a fost lansat in 2006. Creatorul acestui parfum este Claude Dir. Nota de varf este note fructate; notele de mijloc sunt boabe de tonka, vanilie, orhidee si note dulci; Notele de baza sunt mosc si lemn de ..
125,00 Lei
Island Fantasy de Britney Spears este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou, Island Fantasy a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt citrice, clementina, mandarina, fructe rosii si pepene rosu; notele de mijloc sunt iasomie, violeta si frezie; Notele de baza sunt mosc si tres..
125,00 Lei
Midnight Fantasy de Britney Spears este un parfum Floral Fructat de dama. Midnight Fantasy a fost lansat in 2006. Creatorul acestui parfum este Caroline Sabas. Notele de varf sunt prune si visine; notele de mijloc sunt stanjenel, orhidee si frezie; Notele de baza sunt ambra, mosc si vanilie...
130,00 Lei
Rainbow Fantasy de Britney Spears este un parfum Oriental Floral de dama lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Gil Clavien. Notele de varf sunt mur pitic, frunze de par si Finger Lime; notele de mijloc sunt bujor, nufar si iasomie; Notele de baza sunt note lemnoase, chihlimbar si vata de zah..
115,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)