Menu
Your Cart

Estee Lauder


Brand: Estee Lauder
Beautiful Belle de Estee Lauder este un parfum Oriental Floral de dama lansat in 2018. Notele de varf sunt lici, trandafir si mimoza; notele de mijloc sunt floare de portocal, gardenie si tuberoza; Notele de baza sunt iris, piele intoarsa, martipan, mosc si ambroxan...
350,00 Lei
Brand: Estee Lauder
Eau de Private Collection de Estée Lauder este un parfum Floral de dama. Notele de varf sunt citrice, caprifoi si iasomie; notele de mijloc sunt floare de portocal, ylang-ylang si coriandru; Notele de baza sunt lemn de santal si paciuli...
300,00 Lei
Brand: Estee Lauder
Modern Muse Eau de Rouge de Estee Lauder este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama lansat in 2016. Notele de varf sunt piper roz, trandafir, note verzi, boboci de coacaze si zmeura; notele de mijloc sunt trandafir, iasomie si magnolie; Notele de baza sunt vanilie, ambretta (nalba de mosc), note lemn..
220,00 Lei
Brand: Estee Lauder
Modern Muse de Estée Lauder este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Modern Muse a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Harry Fremont. Nota de varf este mandarina; notele de mijloc sunt tuberoza, crin, petale de flori, caprifoi, iasomie Sambac si iasomie chinezeasca; Notele de baza s..
220,00 Lei
Brand: Estee Lauder
Pleasures For Men de Estée Lauder este un parfum Aromatic Condimentat de barbati. Creatorul acestui parfum este Pierre Wargnye. Notele de varf sunt nectarina, note verzi, grapefruit si note de apa; notele de mijloc sunt coriandru, ghimbir, lavanda, piper, trandafir, muscata si pimento; Notele de baz..
160,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 17 (2 pagini)