Menu
Your Cart

Gloria Vanderbilt


Jardin a New York de Gloria Vanderbilt este un parfum Floral de dama lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Dora Baghriche. Notele de varf sunt petit grain si gardenie; notele de mijloc sunt iasomie, bujor si neroli; Notele de baza sunt cedru si ambra...
70,00 Lei
Minuit à New York de Gloria Vanderbilt este un parfum Ambra Floral de dama. Minuit à New York a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Dora Baghriche. Notele de varf sunt tuberoza, bujor roz si crin alb; notele de mijloc sunt gardenie, iasomie, violeta si zambila; Notele de baza sunt lem..
70,00 Lei
Miss Vanderbilt de Gloria Vanderbilt este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Miss Vanderbilt a fost lansat in 2010. Creatorul acestui parfum este Sonia Constant. Notele de varf sunt clementina, bergamot, neroli si paducel; notele de mijloc sunt ylang-ylang, trandafir, car..
70,00 Lei
Vanderbilt de Gloria Vanderbilt este un parfum Oriental Floral de dama. Vanderbilt a fost lansat in 1982. Creatorul acestui parfum este Sophia Grojsman. Notele de varf sunt aldehide, ananas, floare de portocal, lavanda, note verzi si bergamot; notele de mijloc sunt garoafa, tuberoza, radacina de sta..
70,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)