Menu
Your Cart

Issey Miyake


Brand: Issey Miyake
A Scent by Issey Miyake de Issey Miyake este un parfum Floral de dama. A Scent by Issey Miyake a fost lansat in 2009. Creatorul acestui parfum este Daphne Bugey. Parfumul prezinta lamaie de Amalfi, lamaita, iasomie, zambila, cedru de Virginia si galbanum...
180,00 Lei
Brand: Issey Miyake
A Scent by Issey Miyake Eau de Parfum Florale de Issey Miyake este un parfum Floral de dama. A Scent by Issey Miyake Eau de Parfum Florale a fost lansat in 2010. Parfumul prezinta iasomie, ylang-ylang, galbanum si bujor...
180,00 Lei
Brand: Issey Miyake
Fusion d'Issey de Issey Miyake este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Fusion d'Issey a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson. Notele de varf sunt lapte de cocos, nectar de smochine si lamaie; notele de mijloc sunt lemn de santal, muscata, r..
160,00 Lei
Brand: Issey Miyake
Fusion d'Issey Extrême de Issey Miyake este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Fusion d'Issey Extrême a fost lansat in 2021. Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson. Notele de varf sunt cardamom si bergamot; notele de mijloc sunt nuca de cocos, lavanda, menta, not..
190,00 Lei
Brand: Issey Miyake
L'Eau Bleue d'Issey Eau Fraiche de Issey Miyake este un parfum Floral Lemnos Mosc de barbati. L'Eau Bleue d'Issey Eau Fraiche a fost lansat in 2006. Notele de varf sunt rozmarin, menta si bergamot; Notele de baza sunt paciuli si mosc...
220,00 Lei
Brand: Issey Miyake
L'Eau D'Issey Absolue de Issey Miyake este un parfum Oriental Floral de dama. L'Eau D'Issey Absolue a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Notele de varf sunt lotus si frezie; notele de mijloc sunt tuberoza, miere si Cereus inflorit noaptea; Notele de baza sunt note lemn..
200,00 Lei
Brand: Issey Miyake
L'eau d'Issey de Issey Miyake este un parfum Floral Acvatic de dama. L'eau d'Issey a fost lansat in 1992. Creatorul acestui parfum este Jacques Cavallier. Notele de varf sunt ciclama, apa de trandafiri, pepene, frezie, lotus, trandafir si calona; notele de mijloc sunt garoafa, crin, bujor de apa si ..
140,00 Lei
Brand: Issey Miyake
L`Eau d`Issey Florale de Issey Miyake este un parfum Floral de dama. L`Eau d`Issey Florale a fost lansat in 2011. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Parfumul prezinta mandarina, trandafir, crin si note lemnoase...
160,00 Lei
Issey Miyake L'eau D'issey Pour Homme EDT, barbati
Hot
Brand: Issey Miyake
L'Eau d'Issey Pour Homme de Issey Miyake este un parfum Lemnos Acvatic de barbati. L'Eau d'Issey Pour Homme a fost lansat in 1994. Creatorul acestui parfum este Jacques Cavallier. Notele de varf sunt coriandru, chiparos, mandarina, tarhon, yuzu, lamaita, salvie, bergamot, lamaie si calona; notele de..
190,00 Lei
Issey Miyake L'eau D'issey Pour Homme Sport EDT, barbati
Hot
Brand: Issey Miyake
L’Eau d’Issey Pour Homme Sport de Issey Miyake este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou, L’Eau d’Issey Pour Homme Sport a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Jacques Cavallier. Notele de varf sunt bergamot si grapefruit; notele de mijloc sunt nucsoara si pi..
150,00 Lei
Brand: Issey Miyake
L'Eau D'Issey Pour Homme Wood&Wood de Issey Miyake este un parfum lemnos de barbati si a fost lansat in 2019. Notele de varf sunt grapefruit, cardamon si elemi; notele de mijloc sunt ambroxan, caisa, lemn de santal si cedru de Virginia; notele de baza sunt vetiver de Haiti, paciuli si note lemno..
190,00 Lei
Brand: Issey Miyake
L'Eau d'Issey Pure Eau de Toilette de Issey Miyake este un parfum Floral Acvatic de dama. L'Eau d'Issey Pure Eau de Toilette a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Dominique Ropion. Nota de varf este note marine; notele de mijloc sunt crin, iasomie, floare de portocal si trandafir de D..
190,00 Lei
Brand: Issey Miyake
L'Eau d'Issey Pure Nectar de Parfum de Issey Miyake este un parfum Floral de dama. L'Eau d'Issey Pure Nectar de Parfum a fost lansat in 2018. L'Eau d'Issey Pure Nectar de Parfum a fost creat de Fanny Bal si Dominique Ropion. Notele de varf sunt miere, Para si bergamot; notele de mijloc sunt trandafi..
190,00 Lei
Brand: Issey Miyake
L'Eau d'Issey Rose & Rose de Issey Miyake este un parfum Floral Fructat de dama. L'Eau d'Issey Rose & Rose a fost lansat in 2019. L'Eau d'Issey Rose & Rose a fost creat de Marie Salamagne si Dora Baghriche. Notele de varf sunt zmeura, Para si piper roz; notele de mijloc sunt trabdafir bu..
190,00 Lei
Brand: Issey Miyake
L`Eau Majeure d'Issey de Issey Miyake este un parfum Lemnos Acvatic de barbati. Acesta este un parfum nou L`Eau Majeure d'Issey a fost lansat in 2017. Notele de varf sunt bergamot si grapefruit; Nota de mijloc este note marine; Notele de baza sunt note lemnoase si cashmeran...
150,00 Lei
Brand: Issey Miyake
L'Eau Super Majeure D'Issey de Issey Miyake este un parfum lemnos acvatic de barbati. Parfumul a fost lansat in 2018 si a fost creat de Aurelien Guichard si Fabrice Pellegrin. Notele de varf sunt salvie, rozmarin si citrice; notele de mijloc sunt paciuli, sare de mare, note marine, cashmeran si note..
150,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 27 (2 pagini)