Menu
Your Cart

John Galliano


John Galliano Eau de Toilette de John Galliano este un parfum Floral de dama. John Galliano Eau de Toilette a fost lansat in 2010. Parfumul prezinta stanjenel, lichen, cedru de Virginia si tinctura de trandafiri..
220,00 Lei
Parlez-Moi d’Amour Eau Fraiche de John Galliano este un parfum Floral Fructat de dama. Parlez-Moi d’Amour Eau Fraiche a fost lansat in 2012. Notele de varf sunt floare de ghimbir si grapefruit; notele de mijloc sunt iasomie, trandafir si coacaze albe; Notele de baza sunt mosc si chiparos..
170,00 Lei
Parlez-Moi d'Amour Eau de Parfum de John Galliano este un parfum Floral Fructat de dama. Parlez-Moi d'Amour Eau de Parfum a fost lansat in 2011. Notele de varf sunt mandarina, zmeura si afine; notele de mijloc sunt lavanda, iasomie si trandafir; Notele de baza sunt vetiver, paciuli si vanilie..
270,00 Lei
Parlez-Moi d’Amour de John Galliano este un parfum Floral Fructat de dama. Parlez-Moi d’Amour a fost lansat in 2010. Creatorul acestui parfum este Alienor Massenet. Notele de varf sunt ghimbir, bergamot si afine; notele de mijloc sunt iasomie si trandafir; Notele de baza sunt mosc, paciuli si chipar..
180,00 Lei
Parlez-Moi d'Amour Encore de John Galliano este un parfum Floral Fructat de dama. Parlez-Moi d'Amour Encore a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Alienor Massenet. Notele de varf sunt afine, corcoduse si mandarina; notele de mijloc sunt stanjenel, trandafir si gardenie; Notele de baza..
100,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)