Menu
Your Cart

John Varvatos


John Varvatos de John Varvatos este un parfum Oriental Lemnos de barbati. John Varvatos a fost lansat in 2004. Creatorul acestui parfum este Rodrigo Flores-Roux. Parfumul prezinta lamaie verde, coriandru, pielarie, lemn de santal, prune, scortisoara, smochina, piper, salvie, cedru, frunze de smochin..
180,00 Lei
Artisan Acqua de John Varvatos este un parfum Aromatic Condimentat de barbati. Artisan Acqua a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Rodrigo Flores-Roux. Notele de varf sunt mandarina, Pomelo, galbanum, mastica si aglica; notele de mijloc sunt salvie, lavanda, coriandru, toscanol, busui..
320,00 Lei
Artisan Blu de John Varvatos este un parfum de barbati. Acesta este un parfum nou Artisan Blu a fost lansat in 2016. Notele de varf sunt bergamot, lavanda, busuioc, portocala amaruie si castravete mexican; notele de mijloc sunt muscata, Palmarosa, stanjenel, floare de portocal si salvie; Notele de b..
190,00 Lei
Artisan de John Varvatos este un parfum Citric Aromatic de barbati. Artisan a fost lansat in 2009. Artisan a fost creat de John Varvatos si Rodrigo Flores-Roux. Notele de varf sunt clementina, mandarina, cimbru si maghiran; notele de mijloc sunt floare de portocal, ghimbir, lavanda si iasomie; Notel..
140,00 Lei
Dark Rebel de John Varvatos este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Acesta este un parfum nou Dark Rebel a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Rodrigo Flores-Roux. Notele de varf sunt rom, trestie de zahar, pelin, cardamom si salvie; notele de mijloc sunt pielarie, rasina de brad, ..
450,00 Lei
JV x NJ Silver de John Varvatos este un parfum Citric Aromatic de barbati. JV x NJ Silver a fost lansat in 2019. JV x NJ Silver a fost creat de Carlos Vinals si Nathalie Benareau. Notele de varf sunt note minerale, citrice, lamaie italieneasca, bergamota de Calabria si frunze verzi; notele de mijloc..
220,00 Lei
Star USA de John Varvatos este un parfum Oriental Condimentat de barbati. Star USA a fost lansat in 2011. Creatorul acestui parfum este Rodrigo Flores-Roux. Notele de varf sunt lamaie, boabe de ienupar si ghimbir; notele de mijloc sunt cardamom, note lemnoase, osmanthus si molid; Notele de baza sunt..
85,00 Lei
Vintage de John Varvatos este un parfum Lemnos Chypre de barbati. Vintage a fost lansat in 2006. Creatorul acestui parfum este Rodrigo Flores-Roux. Notele de varf sunt pelin, busuioc, rabarbar, gutuie, fenicul si piper; notele de mijloc sunt boabe de ienupar, lavanda, scortisoara, iasomie, radacina ..
180,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)