Menu
Your Cart

Karl Lagerfeld


Bois d'Ambre de Karl Lagerfeld este un parfum Ambra Lemnos de barbati. Acesta este un parfum nou Bois d'Ambre a fost lansat in 2021. Creatorul acestui parfum este Emilie Bevierre-Coppermann. Nota de varf este bergamot; Nota de mijloc este salvie; Nota de baza este ambra...
110,00 Lei
Bois de Vetiver de Karl Lagerfeld este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou Bois de Vetiver a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Christophe Raynaud. Notele de varf sunt portocala sangerie, grapefruit roz si menta; notele de mijloc sunt vetiver, muscata si t..
150,00 Lei
Bois de Yuzu de Karl Lagerfeld este un parfum Aromatic Condimentat de barbati. Bois de Yuzu a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Emilie Bevierre-Coppermann. Notele de varf sunt yuzu, ghimbir, bergamot, grapefruit, mandarina, rozmarin si menta; Nota de mijloc este nucsoara; Notele de ..
140,00 Lei
Lagerfeld Classic de Karl Lagerfeld este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Lagerfeld Classic a fost lansat in 1978. Creatorul acestui parfum este Ron Winnegrad. Notele de varf sunt aldehide, note verzi, tarhon, salvie, bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt lemn de santal, paciuli, radacina d..
150,00 Lei
Fleur de Pecher de Karl Lagerfeld este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Fleur de Pecher a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Emilie (Bevierre) Coppermann. Notele de varf sunt Para si yuzu; notele de mijloc sunt ceai de iasomie si floare de piersic; Notele d..
150,00 Lei
Karl Lagerfeld for Her de Karl Lagerfeld este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou, Karl Lagerfeld for Her a fost lansat in 2014. Notele de varf sunt lamaie si piersica; notele de mijloc sunt frangipani, magnolie si trandafir; Notele de baza sunt ambra, note lemnoase si mosc..
150,00 Lei
Karl Lagerfeld for Him de Karl Lagerfeld este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou, Karl Lagerfeld for Him a fost lansat in 2014. Notele de varf sunt lavanda si mandarina; notele de mijloc sunt mar verde si violeta; Notele de baza sunt lemn de santal si ambra..
140,00 Lei
Karl Hamburg Alster de Karl Lagerfeld este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Karl Hamburg Alster a fost lansat in 2021. Creatorul acestui parfum este Emilie Bevierre-Coppermann. Notele de varf sunt mandarina si menta; notele de mijloc sunt salvie, lavanda si frezie; No..
110,00 Lei
Karl Lagerfeld Paradise Bay For Women de Karl Lagerfeld este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Acesta este un parfum nou, Karl Lagerfeld Paradise Bay For Women a fost lansat in 2015. Karl Lagerfeld Paradise Bay For Women a fost creat de Serge Majoullier si Cecile Matton. Notele de varf sunt lici..
140,00 Lei
Karl Lagerfeld Paradise Bay for Men de Karl Lagerfeld este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou, Karl Lagerfeld Paradise Bay for Men a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Jean-Christophe Herault. Notele de varf sunt bergamot, menta si mar; Nota de mijloc est..
140,00 Lei
Karl Lagerfeld Private Klub for Men de Karl Lagerfeld este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou, Karl Lagerfeld Private Klub for Men a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Nicolas Beaulieu. Notele de varf sunt grapefruit, lavanda si busuioc; notele de mijl..
150,00 Lei
Karl Tokyo Shibuya de Karl Lagerfeld este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Acesta este un parfum nou Karl Tokyo Shibuya a fost lansat in 2021. Creatorul acestui parfum este Emilie Bevierre-Coppermann. Notele de varf sunt note de apa, citrice si rabarbar; notele de mijloc sunt magnolie, floare d..
110,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)