Menu
Your Cart

Salvador Dali


Black Sun de Salvador Dali este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Black Sun a fost lansat in 2007. Notele de varf sunt labdanum, busuioc si cedru; notele de mijloc sunt salvie, rasina de brad si muscata; Notele de baza sunt boabe de tonka, vanilie si vetiver...
120,00 Lei
Dalissime de Salvador Dali este un parfum Floral Fructat de dama. Dalissime a fost lansat in 1994. Creatorul acestui parfum este Mark Buxton. Notele de varf sunt piersica, caisa, ananas si prune; notele de mijloc sunt tagetes, iasomie, trandafir, narcisa si lacramioare; Notele de baza sunt vanilie, ..
150,00 Lei
Eau de RubyLips de Salvador Dali este un parfum Floral Fructat de dama. Eau de RubyLips a fost lansat in 2005. Creatorul acestui parfum este Michel Almairac. Notele de varf sunt grapefruit, floare de bumbac si lacramioare; notele de mijloc sunt ananas, magnolie si caprifoi; Notele de baza sunt ambra..
130,00 Lei
IT IS LOVE de Salvador Dali este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. ITISLOVE a fost lansat in 2008. Creatorul acestui parfum este Michel Almairac. Notele de varf sunt grapefruit, piper roz si rodie; notele de mijloc sunt stanjenel, imortela, narcisa si trandafir; Notele de baza sunt mosc, lemn de..
190,00 Lei
La Belle et l'Ocelot Eau de Toilette de Salvador Dali este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. La Belle et l'Ocelot Eau de Toilette a fost lansat in 2016. Notele de varf sunt flori de mar, Para si grapefruit; notele de mijloc sunt trandafir turcesc, iasomie egipteana si stanjenel; Notele de baza s..
110,00 Lei
Laguna Homme de Salvador Dali este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Laguna Homme a fost lansat in 2001. Creatorul acestui parfum este Henri Bergia. Notele de varf sunt lamaie verde, mandarina, bergamot, lamaie si lamaita; notele de mijloc sunt lemn de santal, iasomie, cedru si ciclama; Notele d..
120,00 Lei
Laguna de Salvador Dali este un parfum Floral Fructat de dama. Laguna a fost lansat in 1991. Creatorul acestui parfum este Mark Buxton. Notele de varf sunt lamaie marocana, ananas, prune, frunze de Galbanum, mandarina, piersica, grapefruit si zmeura; notele de mijloc sunt stanjenel italian, iasomie,..
150,00 Lei
Little Kiss de Salvador Dali este un parfum Floral Fructat de dama. Little Kiss a fost lansat in 2008. Creatorul acestui parfum este Guillaume Flavigny. Notele de varf sunt coacaze negre, maciese, galbenele si strugurei rosii; notele de mijloc sunt bujor, ciclama, trandafir de ceai si piersica; Note..
200,00 Lei
Salvador Dali Pour Homme de Salvador Dali este un parfum Ambra Fougere de barbati. Salvador Dali Pour Homme a fost lansat in 1987. Creatorul acestui parfum este Thierry Wasser. Notele de varf sunt anason, salvie, lavanda, tarhon, busuioc, bergamot, mandarina si lamaie; notele de mijloc sunt muscata,..
120,00 Lei
Purplelight de Salvador Dali este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Purplelight a fost lansat in 2007. Creatorul acestui parfum este Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt frunze de bambus si floare de cires; notele de mijloc sunt liliac, iasomie si floarea tiare; Notele de baza sunt mosc, vetiv..
120,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)