Menu
Your Cart

Shiseido


Brand: Shiseido
Ever Bloom de Shiseido este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou Ever Bloom a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Aurelien Guichard. Notele de varf sunt lotus, iasomie, trabdafir bulgaresc si violeta; notele de mijloc sunt floare de portocal si gardenie; Notele de baza ..
180,00 Lei
Brand: Shiseido
Ever Bloom Ginza Flower de Shiseido este un parfum Floral de dama. Ever Bloom Ginza Flower a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Aurelien Guichard. Notele de varf sunt lotus si violeta; notele de mijloc sunt gardenie si floare de portocal; Notele de baza sunt paciuli, mosc si ambra al..
200,00 Lei
Brand: Shiseido
Ever Bloom Sakura Art Edition de Shiseido este un parfum Floral Fructat de dama. Ever Bloom Sakura Art Edition a fost lansat in 2018. Notele de varf sunt visine, ciclama si bergamot; notele de mijloc sunt floare de cires japonez, floare de portocal, Para, trabdafir bulgaresc si lacramioare; Notele d..
205,00 Lei
Brand: Shiseido
Ginza Murasaki de Shiseido este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Ginza Murasaki a fost lansat in 2022. Notele de varf sunt rodie, mar si violeta; notele de mijloc sunt wisteria, frezie si iasomie; Notele de baza sunt cashmeran, cashmeran si lemn de santal...
200,00 Lei
Brand: Shiseido
Zen de Shiseido este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Zen a fost lansat in 2007. Creatorul acestui parfum este Michel Almairac. Notele de varf sunt grapefruit, bergamot, portocala, ananas si trandafir; notele de mijloc sunt frezie, gardenie, violeta, lacramioare, zambila, lotus si mar rosu; Not..
250,00 Lei
Brand: Shiseido
Zen Gold Elixir de Shiseido este un parfum Oriental Floral de dama. Zen Gold Elixir a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Michel Almairac. Notele de varf sunt grapefruit, bergamot, piersica si ananas; notele de mijloc sunt iasomie, magnolie si trandafir albastru; Notele de baza sunt a..
200,00 Lei
Brand: Shiseido
Zen Gold Elixir de Shiseido este un parfum Ambra Floral de dama. Zen Gold Elixir a fost lansat in 2018. Notele de varf sunt tamaie si trandafir albastru; notele de mijloc sunt sofran si iasomie; Notele de baza sunt miere si cedru...
350,00 Lei
Brand: Shiseido
Rising Sun de Shiseido este un parfum Floral Fructat de dama. Rising Sun a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Jean Jacques. Notele de varf sunt note marine, note minerale si lamaie; notele de mijloc sunt ylang-ylang, iasomie si trandafir; Notele de baza sunt cashmeran, nuca de cocos,..
220,00 Lei
Brand: Shiseido
Zen Sun de Shiseido este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou, Zen Sun 2014 a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Michel Almairac. Notele de varf sunt bergamot si mango; notele de mijloc sunt floare de cires si note de flori exotice; Notele de baza sunt mosc si ..
190,00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)