Menu
Your Cart

Xerjoff


Brand: Xerjoff
Accento de Xerjoff este un parfum Chypre Floral unisex. Accento a fost lansat in 2019. Accento a fost creat de Christian Carbonnel si Laura Santander. Notele de varf sunt ananas si zambila; notele de mijloc sunt stanjenel, piper roz si iasomie; Notele de baza sunt mosc, vetiver, ambra, vanilie si pa..
580,00 Lei
Brand: Xerjoff
Alexandria II de Xerjoff este un parfum Ambra Lemnos unisex. Alexandria II a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Chris Maurice. Notele de varf sunt lemn de palisandru, lavanda, scortisoara si mar; notele de mijloc sunt trandafir, cedru si lacramioare; Notele de baza sunt Lemn de Agar(..
970,00 Lei
Brand: Xerjoff
Alexandria III de Xerjoff este un parfum Ambra Floral unisex. Alexandria III a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Chris Maurice. Notele de varf sunt lemn de palisandru, lavanda si scortisoara; notele de mijloc sunt trabdafir bulgaresc, cedru si lacramioare; Notele de baza sunt Oud di..
750,00 Lei
Brand: Xerjoff
Erba Pura de Xerjoff este un parfum Ambra unisex. Erba Pura a fost lansat in 2019. Erba Pura a fost creat de Christian Carbonnel si Laura Santander. Notele de varf sunt portocala siciliana, bergamota de Calabria si lamaie siciliana; Nota de mijloc este fructe; Notele de baza sunt mosc alb, vanilie d..
620,00 Lei
Brand: Xerjoff
Laylati de Xerjoff este un parfum Ambra Lemnos unisex. Laylati a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Chris Maurice. Nota de varf este note verzi; notele de mijloc sunt cedru si paciuli; Notele de baza sunt mosc, tutun si vanilie...
820,00 Lei
Brand: Xerjoff
More Than Words de Xerjoff este un parfum Ambra Lemnos unisex. More Than Words a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Chris Maurice...
700,00 Lei
Brand: Xerjoff
Muse de Xerjoff este un parfum Chypre Fructat unisex. Muse a fost lansat in 2019. Notele de varf sunt prune, pielarie si flori albe; notele de mijloc sunt iasomie, Davana si labdanum; Notele de baza sunt zmeura, ambra, rasina benzoica si paciuli...
850,00 Lei
Brand: Xerjoff
Opera de Xerjoff este un parfum Lemnos Floral Mosc unisex. Opera a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Chris Maurice. Notele de varf sunt fructe si trandafir turcesc; notele de mijloc sunt ylang-ylang, nucsoara, ambra si pielarie; Notele de baza sunt vanilie, paciuli, mosc, cedru de V..
1.000,00 Lei
Brand: Xerjoff
Ouverture de Xerjoff este un parfum Ambra Floral unisex. Ouverture a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Chris Maurice. Notele de varf sunt frunze de smochin, portocala si magnolie; notele de mijloc sunt scortisoara, trabdafir bulgaresc, iasomie indiana si ylang-ylang; Notele de baza ..
580,00 Lei
Brand: Xerjoff
Wardasina de Xerjoff este un parfum Ambra Floral unisex. Wardasina a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Chris Maurice. Nota de varf este note verzi; notele de mijloc sunt trabdafir bulgaresc, sofran, cedru si paciuli; Notele de baza sunt tutun, mosc si vanilie...
830,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)