Menu
Your Cart

Bvlgari


Brand: Bvlgari
Aqva Divina de Bvlgari este un parfum Floral Acvatic de dama. Acesta este un parfum nou, Aqva Divina a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt bergamot, sare si ghimbir; notele de mijloc sunt magnolie si gutuie; Notele de baza sunt note lemnoase, ambr..
200,00 Lei
Brand: Bvlgari
Aqva Pour Homme de Bvlgari este un parfum Aromatic Acvatic de barbati. Aqva Pour Homme a fost lansat in 2005. Creatorul acestui parfum este Jacques Cavallier. Notele de varf sunt petit grain, portocala si mandarina; notele de mijloc sunt alge, lavanda si floare de bumbac; Notele de baza sunt paciuli..
280,00 Lei
Brand: Bvlgari
Aqva Pour Homme Marine de Bvlgari este un parfum Aromatic Acvatic de barbati. Aqva Pour Homme Marine a fost lansat in 2008. Creatorul acestui parfum este Jacques Cavallier. Notele de varf sunt neroli, grapefruit, mandarina si petit grain; notele de mijloc sunt alge, rozmarin si note de apa; Notele d..
250,00 Lei
Brand: Bvlgari
Au Parfumee au The Blanc de Bvlgari este un parfum Floral Lemnos Mosc unisex. Eau Parfumee au The Blanc a fost lansat in 2003. Creatorul acestui parfum este Jacques Cavallier. Notele de varf sunt ceai, pelin, bergamot, portocala amaruie si floare de portocal; notele de mijloc sunt piper, cardamom si..
240,00 Lei
Bvlgari Goldea EDP, femei
Hot
Brand: Bvlgari
Goldea de Bvlgari este un parfum Oriental Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Goldea a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt mosc, bergamot, floare de portocal si zmeura; notele de mijloc sunt ylang-ylang, iasomie si mosc; Notele de baza sunt..
480,00 Lei
Brand: Bvlgari
Goldea The Roman Night Absolute de Bvlgari este un parfum Chypre Floral de dama lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt prune si floare de portocal; notele de mijloc sunt iasomie Sambac, si vanilie de Madagascar; Notele de baza sunt paciuli, muschi si mosc..
190,00 Lei
Brand: Bvlgari
Goldea The Roman Night de Bvlgari este un parfum Chypre Floral de dama. Acesta este un parfum nou Goldea The Roman Night a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt dud, bergamot si piper negru; notele de mijloc sunt iasomie de noapte, trandafir..
220,00 Lei
Bvlgari Man Glacial Essence EDP, barbati
Hot
Brand: Bvlgari
Bvlgari Man Glacial Essence de Bvlgari este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Bvlgari Man Glacial Essence a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt boabe de ienupar, ghimbir si muscata; notele de mijloc sunt lemn de sant..
280,00 Lei
Brand: Bvlgari
Bvlgari Man In Black de Bvlgari este un parfum Pielarie de barbati. Acesta este un parfum nou, Bvlgari Man In Black a fost lansat in 2014. Notele de varf sunt rom si condimente; notele de mijloc sunt pielarie, tuberoza si stanjenel; Notele de baza sunt lemn de guaiac, rasina benzoica si boabe de ton..
250,00 Lei
Brand: Bvlgari
Bvlgari Man Terrae Essence de Bvlgari este un parfum Lemnos de barbati. Acesta este un parfum nou Bvlgari Man Terrae Essence a fost lansat in 2021. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt lamaie si Calamansi; notele de mijloc sunt iris si vetiver; Notele de baza sunt note..
250,00 Lei
Brand: Bvlgari
Bvlgari Man Wood Neroli de Bvlgari este un parfum lemnos floral mosc de barbati. Parfumul a fost lansat in 2019 si a fost creat de Alberto Morillas. Notele de varf sunt bergamot si neroli; notele de mijloc sunt floare de portocal, cedru de Virginia si ulei Cypriol sau Nagarmotha; notele de baza sunt..
190,00 Lei
Brand: Bvlgari
Omnia Amethyste de Bvlgari este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Omnia Amethyste a fost lansat in 2006. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt grapefruit roz si note verzi; notele de mijloc sunt stanjenel si trabdafir bulgaresc; Notele de baza sunt note lemnoase si ..
200,00 Lei
Bvlgari Omnia Coral EDT, femei
Hot
Brand: Bvlgari
Omnia Coral de Bvlgari este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou, Omnia Coral a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt bergamot si poama lupului; notele de mijloc sunt nufar, trandafir japonez si rodie; Notele de baza sunt mosc..
330,00 Lei
Brand: Bvlgari
Omnia Crystalline de Bvlgari este un parfum Floral Acvatic de dama. Omnia Crystalline a fost lansat in 2005. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt bambus si Para; notele de mijloc sunt lotus, ceai si cassia; Notele de baza sunt mosc, lemn de guaiac si lichen...
350,00 Lei
Brand: Bvlgari
Omnia Pink Sapphire de Bvlgari este un parfum Floral de dama. Omnia Pink Sapphire a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt Pomelo, grapefruit roz si piper roz; notele de mijloc sunt frangipani, floarea tiare, piersica si trandafir; Notele de baza sun..
300,00 Lei
Brand: Bvlgari
Rose Goldea Blossom Delight de Bvlgari este un parfum Floral de dama. Rose Goldea Blossom Delight a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt papaya, frunza de violeta si iasomie; notele de mijloc sunt trandafir, frunze de trandafiri si lacramioare; Not..
250,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 20 (2 pagini)