Menu
Your Cart

Bvlgari


Brand: Bvlgari
Aqva Divina de Bvlgari este un parfum Floral Acvatic de dama. Acesta este un parfum nou, Aqva Divina a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt bergamot, sare si ghimbir; notele de mijloc sunt magnolie si gutuie; Notele de baza sunt note lemnoase, ambr..
200,00 Lei
Brand: Bvlgari
Aqva Pour Homme de Bvlgari este un parfum Aromatic Acvatic de barbati. Aqva Pour Homme a fost lansat in 2005. Creatorul acestui parfum este Jacques Cavallier. Notele de varf sunt petit grain, portocala si mandarina; notele de mijloc sunt alge, lavanda si floare de bumbac; Notele de baza sunt paciuli..
230,00 Lei
Brand: Bvlgari
Aqva Pour Homme Marine de Bvlgari este un parfum Aromatic Acvatic de barbati. Aqva Pour Homme Marine a fost lansat in 2008. Creatorul acestui parfum este Jacques Cavallier. Notele de varf sunt neroli, grapefruit, mandarina si petit grain; notele de mijloc sunt alge, rozmarin si note de apa; Notele d..
300,00 Lei
Brand: Bvlgari
Au Parfumee au The Blanc de Bvlgari este un parfum Floral Lemnos Mosc unisex. Eau Parfumee au The Blanc a fost lansat in 2003. Creatorul acestui parfum este Jacques Cavallier. Notele de varf sunt ceai, pelin, bergamot, portocala amaruie si floare de portocal; notele de mijloc sunt piper, cardamom si..
220,00 Lei
Brand: Bvlgari
Eau Parfumee au The Vert de Bvlgari este un parfum Citric Aromatic unisex. Eau Parfumee au The Vert a fost lansat in 1992. Creatorul acestui parfum este Jean-Claude Ellena. Notele de varf sunt coriandru, floare de portocal, mandarina, bergamot, cardamom si lamaie; notele de mijloc sunt iasomie, lacr..
160,00 Lei
Brand: Bvlgari
BLV Pour Homme de Bvlgari este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. BLV Pour Homme a fost lansat in 2001. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt cardamom si lemn de santal; notele de mijloc sunt ienupar, ghimbir si galanga; Notele de baza sunt lemn de teak, floare de..
170,00 Lei
Brand: Bvlgari
Goldea de Bvlgari este un parfum Oriental Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Goldea a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt mosc, bergamot, floare de portocal si zmeura; notele de mijloc sunt ylang-ylang, iasomie si mosc; Notele de baza sunt..
300,00 Lei
Brand: Bvlgari
Goldea The Roman Night Absolute de Bvlgari este un parfum Chypre Floral de dama lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt prune si floare de portocal; notele de mijloc sunt iasomie Sambac, si vanilie de Madagascar; Notele de baza sunt paciuli, muschi si mosc..
190,00 Lei
Brand: Bvlgari
Goldea The Roman Night de Bvlgari este un parfum Chypre Floral de dama. Acesta este un parfum nou Goldea The Roman Night a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt dud, bergamot si piper negru; notele de mijloc sunt iasomie de noapte, trandafir..
200,00 Lei
Brand: Bvlgari
Bvlgari Man de Bvlgari este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Bvlgari Man a fost lansat in 2010. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt lotus, bergamot, frunza de violeta si para alba; notele de mijloc sunt vetiver, note lemnoase, lemn de santal, ambra, cashmeran si ..
280,00 Lei
Brand: Bvlgari
Bvlgari Man Glacial Essence de Bvlgari este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Bvlgari Man Glacial Essence a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt boabe de ienupar, ghimbir si muscata; notele de mijloc sunt lemn de sant..
230,00 Lei
Brand: Bvlgari
Bvlgari Man In Black de Bvlgari este un parfum Pielarie de barbati. Acesta este un parfum nou, Bvlgari Man In Black a fost lansat in 2014. Notele de varf sunt rom si condimente; notele de mijloc sunt pielarie, tuberoza si stanjenel; Notele de baza sunt lemn de guaiac, rasina benzoica si boabe de ton..
250,00 Lei
Brand: Bvlgari
Bvlgari Man Terrae Essence de Bvlgari este un parfum Lemnos de barbati. Acesta este un parfum nou Bvlgari Man Terrae Essence a fost lansat in 2021. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt lamaie si Calamansi; notele de mijloc sunt iris si vetiver; Notele de baza sunt note..
230,00 Lei
Brand: Bvlgari
Bvlgari Man Wood Essence de Bvlgari este un parfum lemnos de barbati. Parfumul a fost lansat in 2018 si creatorul lui este Alberto Morillas. Notele de varf sunt citrice cu zahar, zeama de lamaie si frunze de coriandru; notele de mijloc sunt cedru, vetiver si chiparos; nota de baza este rasina benzoi..
230,00 Lei
Brand: Bvlgari
Bvlgari Man Wood Neroli de Bvlgari este un parfum lemnos floral mosc de barbati. Parfumul a fost lansat in 2019 si a fost creat de Alberto Morillas. Notele de varf sunt bergamot si neroli; notele de mijloc sunt floare de portocal, cedru de Virginia si ulei Cypriol sau Nagarmotha; notele de baza sunt..
190,00 Lei
Brand: Bvlgari
Omnia Amethyste de Bvlgari este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Omnia Amethyste a fost lansat in 2006. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt grapefruit roz si note verzi; notele de mijloc sunt stanjenel si trabdafir bulgaresc; Notele de baza sunt note lemnoase si ..
180,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 27 (2 pagini)