Menu
Your Cart

Elie Saab


Brand: Elie Saab
Girl of Now de Elie Saab este un parfum Oriental Floral de dama. Acesta este un parfum nou Girl of Now a fost lansat in 2017. Notele de varf sunt mandarina, Para si fistic; notele de mijloc sunt floare de portocal, magnolie si migdale; Notele de baza sunt paciuli, cashmeran, boabe de tonka si lapte ..
220,00 Lei
Brand: Elie Saab
Girl of Now Forever de Elie Saab este un parfum Floral Fructat de dama lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Dominique Ropion. Notele de varf sunt coaja de lamaie si zmeura; notele de mijloc sunt coacaze negre, trandafir, migdale si floare de portocal; Notele de baza sunt paciuli, cashmeran,..
220,00 Lei
Brand: Elie Saab
Girl Of Now Lovely de Elie Saab este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Girl Of Now Lovely a fost lansat in 2022. Notele de varf sunt menta, galbanum, Para, mandarina, rozmarin si floare de coacaz negru; notele de mijloc sunt migdale, floare de portocal, frangipani, anason s..
210,00 Lei
Brand: Elie Saab
Girl of Now Shine de Elie Saab este un parfum Oriental Floral de dama lansat in 2018. A fost creat de Sophie Labbe si Dominique Ropion. Notele de varf sunt mandarina, Para, ananas si fistic; notele de mijloc sunt migdale amare, floare de portocal, ylang-ylang si iasomie; Notele de baza sunt vanilie,..
200,00 Lei
Brand: Elie Saab
Le Parfum de Elie Saab este un parfum Floral de dama. Le Parfum a fost lansat in 2011. Creatorul acestui parfum este Francis Kurkdjian. Nota de varf este floare de portocal african; Nota de mijloc este iasomie; Notele de baza sunt paciuli, cedru de Virginia, trandafir si miere alba...
200,00 Lei
Brand: Elie Saab
Le Parfum Essentiel de Elie Saab este un parfum Chypre Floral de dama. Acesta este un parfum nou Le Parfum Essentiel a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Maïa Lernout. Notele de varf sunt floare de portocal si mandarina; Nota de mijloc este gardenie; Notele de baza sunt paciuli si ce..
300,00 Lei
Brand: Elie Saab
Le Parfum in White de Elie Saab este un parfum Chypre Floral de dama lansat in 2018. A fost creat de Francis Kurkdjian si Jerome Di Marino. Notele de varf sunt floare de portocal, fructe rosii, bergamot si mandarina; notele de mijloc sunt iasomie si piersica; Notele de baza sunt paciuli, ambra alba,..
240,00 Lei
Brand: Elie Saab
L'Eau Couture de Elie Saab este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou, L'Eau Couture a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Francis Kurkdjian. Nota de varf este migdale verzi; Nota de mijloc este floare de portocal; Nota de baza este vanilie..
200,00 Lei
Brand: Elie Saab
Le Parfum Lumière de Elie Saab este un parfum Ambra Floral de dama. Acesta este un parfum nou Le Parfum Lumière a fost lansat in 2021. Creatorul acestui parfum este Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt floare de portocal, mandarina si ylang-ylang; notele de mijloc sunt gardenie, iasomie Sambac si ..
230,00 Lei
Brand: Elie Saab
Le Parfum Resort Collection de Elie Saab este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou, Le Parfum Resort Collection a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt smochina, mandarina si floare de portocal; notele de mijloc sunt iasomie,..
180,00 Lei
Brand: Elie Saab
Elie Saab Le Parfum Rose Couture de Elie Saab este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou Elie Saab Le Parfum Rose Couture a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt trandafir, bujor, floare de portocal si bergamot; notele de mijloc sunt ..
190,00 Lei
Brand: Elie Saab
Le Parfum Royal de Elie Saab este un parfum Chypre Floral de dama lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Maia Lernout. Nota de varf este mandarina; notele de mijloc sunt trandafir turcesc, trandafir bulgaresc si neroli; Notele de baza sunt paciuli, lemn de santal, ambra si vanilie...
190,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)