Menu
Your Cart

Juicy Couture


Couture Couture de Juicy Couture este un parfum Oriental Floral de dama. Couture Couture a fost lansat in 2009. Notele de varf sunt mandarina, floare de portocal african si grapefruit; notele de mijloc sunt iasomie, caprifoi si prune; Notele de baza sunt ambra, vanilie si lemn de santal..
130,00 Lei
Dirty English for Men de Juicy Couture este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Dirty English for Men a fost lansat in 2008. Parfumul prezinta seminte de morcov, lichen, lemn de santal, mandarina, mosc, Lemn de Agar(Oud), chiparos, lemn de abanos, vetiver, cedru, bergamot, cardamom, maghiran si..
140,00 Lei
Hollywood Royal de Juicy Couture este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Hollywood Royal a fost lansat in 2015. Notele de varf sunt mar caramelizat, Para si Pomelo; notele de mijloc sunt iasomie, gardenie si tuberoza; Notele de baza sunt marshmallow, vanilie, cashmeran si mosc...
130,00 Lei
Couture La La de Juicy Couture este un parfum Floral Fructat de dama. Couture La La a fost lansat in 2012. Notele de varf sunt mandarina, mar verde si strugurei rosii; notele de mijloc sunt lacramioare, floare de portocal si frunza de violeta; Nota de baza este mosc..
160,00 Lei
Peace, Love and Juicy Couture de Juicy Couture este un parfum Floral de dama. Peace, Love and Juicy Couture a fost lansat in 2010. Creatorul acestui parfum este Rodrigo Flores-Roux. Notele de varf sunt zambila, lamaie de Amalfi, coacaze si mar rosu; notele de mijloc sunt iasomie, magnolie, mac rosu,..
130,00 Lei
Viva la Juicy de Juicy Couture este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Viva la Juicy a fost lansat in 2008. Notele de varf sunt mandarina si fructe mici salbatice; notele de mijloc sunt caprifoi, gardenie si iasomie; Notele de baza sunt ambra, caramel, pralina, lemn de santal si vanilie..
180,00 Lei
Viva La Juicy La Fleur de Juicy Couture este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Viva La Juicy La Fleur a fost lansat in 2012. Notele de varf sunt mandarina, fructe rosii si nufar; notele de mijloc sunt caprifoi, gardenie si iasomie; Notele de baza sunt vanilie, caramel si lemn de santal..
120,00 Lei
Viva La Juicy Noir de Juicy Couture este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Viva La Juicy Noir a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt fructe mici salbatice si mandarina; notele de mijloc sunt gardenie, caprifoi si iasomie; Notele de baza sunt ambra, caramel, vanilie si lemn de santal..
170,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)