Menu
Your Cart

Lancome


Brand: Lancome
La Vie est Belle en Rose de Lancôme este un parfum Floral Fructat de dama. La Vie est Belle en Rose a fost lansat in 2019. La Vie est Belle en Rose a fost creat de Anne Flipo si Dominique Ropion. Notele de varf sunt zmeura, fructe rosii, piper roz si bergamot; notele de mijloc sunt trandafir de Dama..
250,00 Lei
Brand: Lancome
La Vie Est Belle Flowers of Happiness de Lancôme este un parfum Floral Fructat de dama. La Vie Est Belle Flowers of Happiness a fost lansat in 2018. La Vie Est Belle Flowers of Happiness a fost creat de Fanny Bal, Anne Flipo, Dominique Ropion si Domitille Michalon Bertier. Notele de varf sunt Para, ..
330,00 Lei
Brand: Lancome
La Vie Est Belle Intensément de Lancôme este un parfum Ambra Floral de dama. Acesta este un parfum nou La Vie Est Belle Intensément a fost lansat in 2020. Notele de varf sunt zmeura, piper roz si bergamot; notele de mijloc sunt heliotrop, floare de portocal si iasomie Sambac; Notele de baza sunt van..
300,00 Lei
Brand: Lancome
Oui La Vie est Belle de Lancome este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Acesta este un parfum nou Oui La Vie est Belle a fost lansat in 2022. Notele de varf sunt zmeura, bergamot si piper roz; notele de mijloc sunt trandafir si ylang-ylang; Notele de baza sunt note dulci, paciuli si stanjenel..
300,00 Lei
Brand: Lancome
Miracle de Lancome este un parfum Floral de dama. Miracle a fost lansat in 2000. Miracle a fost creat de Harry Fremont si Alberto Morillas. Notele de varf sunt lici si frezie; notele de mijloc sunt magnolie, ghimbir, mandarina, piper si iasomie; Notele de baza sunt ambra, mosc si iasomie...
200,00 Lei
Brand: Lancome
O de Lancome de Lancome este un parfum Citric de dama. O de Lancome a fost lansat in 1969. Creatorul acestui parfum este Robert Gonnon. Notele de varf sunt caprifoi, mandarina, bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt rozmarin, coriandru, busuioc si iasomie; Notele de baza sunt lemn de santal, lich..
220,00 Lei
Lancôme  Poeme EDP, femei
Hot
Brand: Lancome
Poeme de Lancome este un parfum Floral de dama. Poeme a fost lansat in 1995. Creatorul acestui parfum este Jacques Cavallier. Notele de varf sunt coacaze negre, mac de Himalaya, prune, note verzi, mandarina, narcisa, piersica, bergamot si Datura; notele de mijloc sunt mimoza, pielarie, floare de por..
350,00 Lei
Brand: Lancome
Tresor de Lancome este un parfum Oriental Floral de dama. Tresor a fost lansat in 1990. Creatorul acestui parfum este Sophia Grojsman. Notele de varf sunt ananas, liliac, piersica, floare de cais, lacramioare, bergamot si trandafir; notele de mijloc sunt stanjenel, iasomie, heliotrop si trandafir; N..
270,00 Lei
Brand: Lancome
Tresor en Or de Lancôme este un parfum Ambra Floral de dama. Tresor en Or a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Dominique Ropion. Nota de varf este piersica; notele de mijloc sunt bujor, trandafir turcesc si iasomie; Notele de baza sunt pielarie, ambretta (nalba de mosc) si mosc...
310,00 Lei
Brand: Lancome
La Nuit Trésor Nude de Lancôme este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou La Nuit Trésor Nude a fost lansat in 2020. Nota de varf este bergamot; Nota de mijloc este trandafir; Notele de baza sunt vanilie si nuca de cocos...
320,00 Lei
Brand: Lancome
Tresor Eau de Parfum Lumineuse de Lancome este un parfum Oriental Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Tresor Eau de Parfum Lumineuse a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Dominique Ropion. Nota de varf este pralina; notele de mijloc sunt trandafir de Damasc si frunza de violeta..
300,00 Lei
Brand: Lancome
Tresor Midnight Rose de Lancome este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Tresor Midnight Rose a fost lansat in 2011. Notele de varf sunt trandafir si zmeura; notele de mijloc sunt iasomie, bujor, coacaze si piper roz; Notele de baza sunt mosc, cedru de Virginia si vanilie...
270,00 Lei
Brand: Lancome
Idôle Aura de Lancôme este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Idôle Aura a fost lansat in 2021. Idôle Aura a fost creat de Shyamala Maisondieu, Adriana Medina-Baez si Nadege le Garlantezec. Notele de varf sunt sare, trandafir si bergamot; notele de mijloc sunt trandafir si iasomie; Notele de baza..
330,00 Lei
Lancôme Idôle EDP, femei
Hot
Brand: Lancome
Idôle de Lancôme este un parfum Chypre Floral de dama. Idôle a fost lansat in 2019. Idôle a fost creat de Shyamala Maisondieu, Adriana Medina-Baez si Nadege le Garlantezec. Notele de varf sunt Para, bergamot si piper roz; notele de mijloc sunt trandafir si iasomie; Notele de baza sunt mosc alb, vani..
280,00 Lei
Brand: Lancome
Idôle L'Intense de Lancôme este un parfum Chypre Floral de dama. Idôle L'Intense a fost lansat in 2020. Idôle L'Intense a fost creat de Shyamala Maisondieu, Adriana Medina-Baez si Nadege le Garlantezec. Notele de varf sunt portocala amaruie si mandarina; notele de mijloc sunt trandafir turcesc, tran..
300,00 Lei
Brand: Lancome
Idôle Now de Lancôme este un parfum Ambra Floral de dama. Acesta este un parfum nou Idôle Now a fost lansat in 2023. Nota de varf este trandafir; Nota de mijloc este orhidee; Nota de baza este vanilie...
310,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 28 (2 pagini)