Menu
Your Cart

Lancome


Brand: Lancome
La Vie est Belle en Rose de Lancôme este un parfum Floral Fructat de dama. La Vie est Belle en Rose a fost lansat in 2019. La Vie est Belle en Rose a fost creat de Anne Flipo si Dominique Ropion. Notele de varf sunt zmeura, fructe rosii, piper roz si bergamot; notele de mijloc sunt trandafir de Dama..
250,00 Lei
Brand: Lancome
La Vie Est Belle Flowers of Happiness de Lancôme este un parfum Floral Fructat de dama. La Vie Est Belle Flowers of Happiness a fost lansat in 2018. La Vie Est Belle Flowers of Happiness a fost creat de Fanny Bal, Anne Flipo, Dominique Ropion si Domitille Michalon Bertier. Notele de varf sunt Para, ..
330,00 Lei
Brand: Lancome
La Vie Est Belle Intensément de Lancôme este un parfum Ambra Floral de dama. Acesta este un parfum nou La Vie Est Belle Intensément a fost lansat in 2020. Notele de varf sunt zmeura, piper roz si bergamot; notele de mijloc sunt heliotrop, floare de portocal si iasomie Sambac; Notele de baza sunt van..
290,00 Lei
Brand: Lancome
La Vie est Belle L'Éclat de Lancome este un parfum Oriental Floral de dama. Acesta este un parfum nou La Vie est Belle L'Éclat a fost lansat in 2017. La Vie est Belle L'Éclat a fost creat de Anne Flipo si Dominique Ropion. Notele de varf sunt bergamot, mandarina si frezie; notele de mijloc sunt floa..
300,00 Lei
Brand: Lancome
La Vie Est Belle L'Eau de Parfum Legere de Lancome este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Acesta este un parfum nou, La Vie Est Belle L'Eau de Parfum Legere a fost lansat in 2013. La Vie Est Belle L'Eau de Parfum Legere a fost creat de Olivier Polge, Dominique Ropion si Anne Flipo. Notele de..
280,00 Lei
Brand: Lancome
Oui La Vie est Belle de Lancome este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Acesta este un parfum nou Oui La Vie est Belle a fost lansat in 2022. Notele de varf sunt zmeura, bergamot si piper roz; notele de mijloc sunt trandafir si ylang-ylang; Notele de baza sunt note dulci, paciuli si stanjenel..
240,00 Lei
Brand: Lancome
Magie Noire de Lancome este un parfum Chypre Floral de dama. Magie Noire a fost lansat in 1978. Creatorul acestui parfum este Gerard Goupy. Notele de varf sunt coacaze, cassia, zmeura, galbanum, zambila, bergamot si trabdafir bulgaresc; notele de mijloc sunt miere, tuberoza, radacina de stanjenel, i..
340,00 Lei
Brand: Lancome
Miracle Blossom de Lancôme este un parfum Floral de dama. Miracle Blossom a fost lansat in 2016. Notele de varf sunt lici, mar Granny Smith si mandarina; notele de mijloc sunt bujor, trandafir si iasomie; Notele de baza sunt mosc si lemn de santal...
250,00 Lei
Brand: Lancome
Miracle de Lancome este un parfum Floral de dama. Miracle a fost lansat in 2000. Miracle a fost creat de Harry Fremont si Alberto Morillas. Notele de varf sunt lici si frezie; notele de mijloc sunt magnolie, ghimbir, mandarina, piper si iasomie; Notele de baza sunt ambra, mosc si iasomie...
300,00 Lei
Brand: Lancome
Miracle Secret de Lancôme este un parfum Floral de dama. Miracle Secret a fost lansat in 2017. Notele de varf sunt Para si bergamot; notele de mijloc sunt bujor, iasomie Sambac si trandafir; Notele de baza sunt mosc, vanilie, cedru de Virginia si ambra...
290,00 Lei
Brand: Lancome
O d`Azur de Lancome este un parfum Floral Fructat de dama. O d`Azur a fost lansat in 2010. O d`Azur a fost creat de Domitille Bertier si Sophie Labbe. Notele de varf sunt bergamot si lamaie de Amalfi; notele de mijloc sunt piper roz, trandafir si bujor; Notele de baza sunt mosc, ambretta (nalba de m..
190,00 Lei
Brand: Lancome
O de L`Orangerie de Lancome este un parfum Floral de dama. O de L`Orangerie a fost lansat in 2011. Notele de varf sunt citrice, floare de portocal african, bergamot si portocala; Nota de mijloc este iasomie; Notele de baza sunt cedru de Virginia si rasina benzoica...
300,00 Lei
Brand: Lancome
O de Lancome de Lancome este un parfum Citric de dama. O de Lancome a fost lansat in 1969. Creatorul acestui parfum este Robert Gonnon. Notele de varf sunt caprifoi, mandarina, bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt rozmarin, coriandru, busuioc si iasomie; Notele de baza sunt lemn de santal, lich..
220,00 Lei
Brand: Lancome
Poeme de Lancome este un parfum Floral de dama. Poeme a fost lansat in 1995. Creatorul acestui parfum este Jacques Cavallier. Notele de varf sunt coacaze negre, mac de Himalaya, prune, note verzi, mandarina, narcisa, piersica, bergamot si Datura; notele de mijloc sunt mimoza, pielarie, floare de por..
300,00 Lei
Lancôme  Tresor EDP, femei
Hot
Brand: Lancome
Tresor de Lancome este un parfum Oriental Floral de dama. Tresor a fost lansat in 1990. Creatorul acestui parfum este Sophia Grojsman. Notele de varf sunt ananas, liliac, piersica, floare de cais, lacramioare, bergamot si trandafir; notele de mijloc sunt stanjenel, iasomie, heliotrop si trandafir; N..
270,00 Lei
Brand: Lancome
Tresor en Or de Lancôme este un parfum Ambra Floral de dama. Tresor en Or a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Dominique Ropion. Nota de varf este piersica; notele de mijloc sunt bujor, trandafir turcesc si iasomie; Notele de baza sunt pielarie, ambretta (nalba de mosc) si mosc...
310,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 35 (3 pagini)