Menu
Your Cart

Paco Rabanne


Brand: Paco Rabanne
Paco Rabanne  1 MillionTransformați zilele obișnuite în experiențe inedite. Inconfundabila apă de toaletă pentru bărbați Paco Rabanne 1 Million combină doze de lux, armonie și un stil de viață activ. Este perfectă pentru bărbatul ambițios, de succes, care știe ce vrea și nu se teme să-și urmăre..
190,00 Lei
Brand: Paco Rabanne
Paco Rabanne  Pure XS, BarbatiObțineți întotdeauna tot ceea ce doriți. Cu o aromă pur și simplu magnetică, Paco Rabanne Pure XS oferă senzația unui exces de senzualitate. Pure XS este un parfum fresh oriental, care încântă simțurile datorită contrastelor create de combinația unică, de tonuri re..
199,00 Lei
Brand: Paco Rabanne
Paco Rabanne  Ultraviolet ManPentru a capta senzualitatea masculină în note parfumate și pentru ale transforma în eternitate, fără a le caricaturiza, Rabanne a descifrat compoziția naturală a notelor masculine și le-a reprodus cu ajutorul tehnicii Nature-Print. În noul său parfum, acestea sunt ..
160,00 Lei
Brand: Paco Rabanne
Paco Rabanne  Ultraviolet WomanDați frâu liber emoțiilor, care, deși nu se văd, se simt cu intensitate. Emblematica apă de parfum pentru femei Paco Rabanne Ultraviolet vă farmecă iarăși și iarăși cu o combinație inedită de ardei chilli foarte picanți, de iasomie și de vanilie.un parfum flo..
130,00 Lei
Brand: Paco Rabanne
1 Million Cologne de Paco Rabanne este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. 1 Million Cologne a fost lansat in 2015. 1 Million Cologne a fost creat de Olivier Pescheux si Michel Girard. Notele de varf sunt note marine, citrice, mandarina si cardamom; notele de mijloc sunt trandafir si boabe de i..
260,00 Lei
Brand: Paco Rabanne
1 Million Parfum de Paco Rabanne este un parfum Pielarie de barbati. Acesta este un parfum nou 1 Million Parfum a fost lansat in 2020. 1 Million Parfum a fost creat de Quentin Bisch si Christophe Raynaud...
250,00 Lei
Brand: Paco Rabanne
1 Million Intense de Paco Rabanne este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. 1 Million Intense a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt sofran, piper negru, mandarina sangerie si cardamom; notele de mijloc sunt trandafir, scortisoara si neroli; Notele de baza sunt pielarie, lemn de santal, paci..
250,00 Lei
Brand: Paco Rabanne
1 Million Lucky de Paco Rabanne este un parfum Lemnos de barbati. 1 Million Lucky a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Natalie Gracia-Cetto. Notele de varf sunt prune, note ozonice, grapefruit si bergamot; notele de mijloc sunt alune, miere, cedru, cashmeran, iasomie si floare de por..
240,00 Lei
Brand: Paco Rabanne
1 Million Privé de Paco Rabanne este un parfum Ambra Lemnos de barbati. 1 Million Privé a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Christophe Raynaud. Notele de varf sunt scortisoara si mandarina sangerie; notele de mijloc sunt tutun si smirna; Notele de baza sunt boabe de tonka si paciuli..
350,00 Lei
Paco Rabanne Black XS (2005) EDT, barbati
Hot
Brand: Paco Rabanne
Black XS de Paco Rabanne este un parfum Ambra Lemnos de barbati. Black XS a fost lansat in 2005. Black XS a fost creat de Olivier Cresp, Rosendo Mateu si Christian Dussoulier. Notele de varf sunt lamaie si salvie; notele de mijloc sunt pralina, scortisoara, balsam Tolu si cardamom negru; Notele de b..
180,00 Lei
Brand: Paco Rabanne
Black XS L'Exces for Her de Paco Rabanne este un parfum Ambra Floral de dama. Black XS L'Exces for Her a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Emilie Bevierre-Coppermann. Notele de varf sunt piper negru si neroli; notele de mijloc sunt iasomie, trandafir si Cereus inflorit noaptea; Note..
320,00 Lei
Paco Rabanne Black XS Potion EDT, barbati
Hot
Brand: Paco Rabanne
Black XS Potion for Him de Paco Rabanne este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Black XS Potion for Him a fost lansat in 2014. Black XS Potion for Him a fost creat de Olivier Cresp si Emilie Bevierre-Coppermann. Nota de varf este ienupar; notele de mijloc sunt cashmeran si pelin; Notele de baz..
200,00 Lei
Brand: Paco Rabanne
Black XS Potion for Her de Paco Rabanne este un parfum Ambra Floral de dama. Black XS Potion for Her a fost lansat in 2014. Black XS Potion for Her a fost creat de Olivier Cresp si Emilie Bevierre-Coppermann. Nota de varf este grapefruit; notele de mijloc sunt trandafir rosu si floare de Helleborus;..
150,00 Lei
Brand: Paco Rabanne
Fame de Paco Rabanne este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Acesta este un parfum nou Fame a fost lansat in 2022. Fame a fost creat de Dora Baghriche, Marie Salamagne, Alberto Morillas si Fabrice Pellegrin. Notele de varf sunt mango si bergamot; notele de mijloc sunt iasomie si olibanum; Notele ..
270,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 38 (3 pagini)