Menu
Your Cart

Paco Rabanne


Paco Rabanne  1 Million EDT, barbati
Hot
Brand: Paco Rabanne
Paco Rabanne  1 MillionTransformați zilele obișnuite în experiențe inedite. Inconfundabila apă de toaletă pentru bărbați Paco Rabanne 1 Million combină doze de lux, armonie și un stil de viață activ. Este perfectă pentru bărbatul ambițios, de succes, care știe ce vrea și nu se teme să-și urmăre..
200,00 Lei
Paco Rabanne  1 Million Elixir EDP, barbati
Hot
Brand: Paco Rabanne
1 Million Elixir de Paco Rabanne este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou 1 Million Elixir a fost lansat in 2022. Notele de varf sunt mar si Davana; notele de mijloc sunt trandafir de Damasc, cedru si osmanthus; Notele de baza sunt absolut de vani..
260,00 Lei
Paco Rabanne  Lady Million EDP, femei
Hot
Brand: Paco Rabanne
Lady Million de Paco Rabanne este un parfum Floral Fructat de dama. Lady Million a fost lansat in 2010. Lady Million a fost creat de Anne Flipo, Beatrice Piquet, Dominique Ropion si Bruno Jovanovic. Notele de varf sunt zmeura, neroli si lamaie de Amalfi; notele de mijloc sunt iasomie, floare de port..
270,00 Lei
Brand: Paco Rabanne
Pure XS de Paco Rabanne este un parfum Aromatic Condimentat de barbati. Pure XS a fost lansat in 2017. Pure XS a fost creat de Anne Flipo, Caroline Dumur si Bruno Jovanovic. Notele de varf sunt ghimbir, cimbru, grapefruit, bergamot si acorduri verzi; notele de mijloc sunt vanilie, lichior, scortisoa..
200,00 Lei
Brand: Paco Rabanne
Ultraviolet de Paco Rabanne este un parfum Ambra Floral de dama. Ultraviolet a fost lansat in 1999. Creatorul acestui parfum este Jacques Cavallier. Notele de varf sunt piper, piper portocaliu, pimento, caisa, coriandru, migdale proaspete si lemn de trandafir brazilian; notele de mijloc sunt violet..
220,00 Lei
Brand: Paco Rabanne
Ultraviolet de Paco Rabanne este un parfum Ambra Lemnos de barbati. Ultraviolet a fost lansat in 2001. Creatorul acestui parfum este Jacques Cavallier. Notele de varf sunt menta si ambra; notele de mijloc sunt vetiver, piper si note condimentate; Notele de baza sunt lichen si vanilie...
160,00 Lei
Paco Rabanne 1 Million Lucky EDT, barbati
Hot
Brand: Paco Rabanne
1 Million Lucky de Paco Rabanne este un parfum Lemnos de barbati. 1 Million Lucky a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Natalie Gracia-Cetto. Notele de varf sunt prune, note ozonice, grapefruit si bergamot; notele de mijloc sunt alune, miere, cedru, cashmeran, iasomie si floare de por..
600,00 Lei
Paco Rabanne 1 Million Parfum EDP, barbati
Hot
Brand: Paco Rabanne
1 Million Parfum de Paco Rabanne este un parfum Pielarie de barbati. Acesta este un parfum nou 1 Million Parfum a fost lansat in 2020. 1 Million Parfum a fost creat de Quentin Bisch si Christophe Raynaud...
260,00 Lei
Brand: Paco Rabanne
1 Million Royal de Paco Rabanne este un parfum Ambra Lemnos de barbati. Acesta este un parfum nou 1 Million Royal a fost lansat in 2023. 1 Million Royal a fost creat de Quentin Bisch si Christophe Raynaud. Notele de varf sunt cardamom, mandarina si bergamot; notele de mijloc sunt lavanda, salvie si ..
300,00 Lei
Brand: Paco Rabanne
Fame Blooming Pink de Paco Rabanne este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Acesta este un parfum nou Fame Blooming Pink a fost lansat in 2023. Fame Blooming Pink a fost creat de Alberto Morillas, Dora Baghriche, Fabrice Pellegrin si Marie Salamagne. Notele de varf sunt ma..
450,00 Lei
Brand: Paco Rabanne
Fame de Paco Rabanne este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Acesta este un parfum nou Fame a fost lansat in 2022. Fame a fost creat de Dora Baghriche, Marie Salamagne, Alberto Morillas si Fabrice Pellegrin. Notele de varf sunt mango si bergamot; notele de mijloc sunt iasomie si olibanum; Notele ..
270,00 Lei
Brand: Paco Rabanne
Fame Parfum de Paco Rabanne este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Acesta este un parfum nou Fame Parfum a fost lansat in 2023. Fame Parfum a fost creat de Alberto Morillas, Dora Baghriche si Marie Salamagne. Notele de varf sunt mango, piper roz si bergamot; notele d..
270,00 Lei
Paco Rabanne Invictus EDT, Barbati
Hot
Brand: Paco Rabanne
Invictus de Paco Rabanne este un parfum Lemnos Acvatic de barbati. Invictus a fost lansat in 2013. Invictus a fost creat de Veronique Nyberg, Anne Flipo, Olivier Polge si Dominique Ropion. Notele de varf sunt note marine, grapefruit si mandarina; notele de mijloc sunt frunza..
220,00 Lei
Brand: Paco Rabanne
Invictus Intense de Paco Rabanne este un parfum de barbati. Invictus Intense a fost lansat in 2016. Notele de varf sunt floare de portocal si piper negru; notele de mijloc sunt whiskey si lauri; Notele de baza sunt ambra, Ambergris si sare...
250,00 Lei
Brand: Paco Rabanne
Invictus Platinum de Paco Rabanne este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou Invictus Platinum a fost lansat in 2022. Notele de varf sunt grapefruit si absint; notele de mijloc sunt menta si lavanda; Notele de baza sunt chiparos si paciuli...
260,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 31 (2 pagini)