Menu
Your Cart

Roberto Cavalli


Roberto Cavalli 2012 de Roberto Cavalli este un parfum Oriental Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Roberto Cavalli Eau 2012 a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Louise Turner. Nota de varf este piper roz; Nota de mijloc este floare de portocal african; Notele de baza sunt ras..
140,00 Lei
Acqua de Roberto Cavalli este un parfum Floral Acvatic de dama. Acesta este un parfum nou, Acqua a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Louise Turner. Notele de varf sunt iasomie, note de apa si lamaie; Nota de mijloc este lacramioare; Nota de baza este mosc...
270,00 Lei
Roberto Cavalli Exotica de Roberto Cavalli este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou, Roberto Cavalli Exotica a fost lansat in 2014. Nota de varf este mango; Nota de mijloc este frangipani; Nota de baza este lemn de santal..
240,00 Lei
Florence Amber de Roberto Cavalli este un parfum Chypre Floral de dama. Florence Amber a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Marie Salamagne. Notele de varf sunt chiparos, mandarina si lamaie; notele de mijloc sunt gutuie, gardenie si cashmeran; Notele de baza sunt miere si paciuli...
160,00 Lei
Florence Blossom de Roberto Cavalli este un parfum Floral Fructat de dama. Florence Blossom a fost lansat in 2019. Notele de varf sunt mandarina, coacaze negre si bergamot; notele de mijloc sunt floare de portocal, trandafir si iasomie; Notele de baza sunt paciuli, ambroxan, stanjenel si lemn de san..
220,00 Lei
Florence de Roberto Cavalli este un parfum Chypre Floral de dama. Acesta este un parfum nou Florence a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Marie Salamagne. Notele de varf sunt mandarina si coacaze negre; notele de mijloc sunt floare de portocal, floare de grapefruit si seminte de Hibi..
170,00 Lei
Just Cavalli Him de Roberto Cavalli este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Just Cavalli Him a fost lansat in 2004. Creatorul acestui parfum este Jean-Charles Niel. Notele de varf sunt rozmarin, ghimbir, bergamot si cardamom; notele de mijloc sunt coriandru, nucsoara, salvie si muscata; Notele d..
130,00 Lei
Just Cavalli Him de Roberto Cavalli este un parfum Pielarie de barbati. Acesta este un parfum nou, Just Cavalli Him a fost lansat in 2013. Just Cavalli Him a fost creat de Domitille Bertier si Clement Gavarry. Nota de varf este pimento; Nota de mijloc este vetiver; Nota de baza este pielarie...
150,00 Lei
Just Cavalli de Roberto Cavalli este un parfum Floral de dama. Just Cavalli a fost lansat in 2013. Just Cavalli a fost creat de Nathalie Lorson si Fabrice Pellegrin. Nota de varf este neroli; Nota de mijloc este floare tiare de Tahiti; Nota de baza este lemn de palisandru...
120,00 Lei
Just Cavalli Gold for Him de Roberto Cavalli este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou, Just Cavalli Gold for Him a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Domitille Bertier. Notele de varf sunt nucsoara, piper negru, cardamom si pimento; notele de mijloc sun..
270,00 Lei
Just Cavalli I Love Him de Roberto Cavalli este un parfum Oriental Condimentat de barbati. Just Cavalli I Love Him a fost lansat in 2010. Just Cavalli I Love Him a fost creat de Karine Dubreuil si Mathilde Bijaoui. Notele de varf sunt ghimbir, mandarina si frunze de ananas; notele de mijloc sunt sof..
130,00 Lei
Just Cavalli I Love Her de Roberto Cavalli este un parfum Ambra de dama. Just Cavalli I Love Her a fost lansat in 2010. Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson. Notele de varf sunt note fructate si mandarina, bergamot si mandarina; notele de mijloc sunt frangipani, heliotrop, lemn de santal si..
170,00 Lei
Just Cavalli Pink de Roberto Cavalli este un parfum Floral Fructat de dama. Just Cavalli Pink a fost lansat in 2006. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Notele de varf sunt crin, trandafir japonez si piersica; notele de mijloc sunt bujor, floarea tiare si trabdafir bulgaresc; Notele de baza..
190,00 Lei
Roberto Cavalli Nero Assoluto de Roberto Cavalli este un parfum Oriental Floral de dama. Roberto Cavalli Nero Assoluto a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Louise Turner. Notele de varf sunt orhidee si citrice; Nota de mijloc este vanilie; Notele de baza sunt abanos si note lemnoase..
130,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 22 (2 pagini)