Menu
Your Cart

Tiffany & Co


Brand: Tiffany & Co
Tiffany & Co de Tiffany este un parfum Floral de dama. Tiffany & Co a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Daniela (Roche) Andrier. Notele de varf sunt mandarina, bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt stanjenel, trandafir, coacaze negre si piersica; Notele de baza sunt mosc..
170,00 Lei
Brand: Tiffany & Co
Tiffany & Co Intense de Tiffany este un parfum Ambra Floral de dama. Tiffany & Co Intense a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Daniela (Roche) Andrier. Notele de varf sunt Para, piper roz si frunze de mandarin; notele de mijloc sunt stanjenel, trandafir si iasomie; Notele de ..
350,00 Lei
Brand: Tiffany & Co
Tiffany & Love For Her de Tiffany este un parfum Floral de dama. Tiffany & Love For Her a fost lansat in 2019. Tiffany & Love For Her a fost creat de Honorine Blanc si Marie Salamagne. Notele de varf sunt grapefruit si busuioc; Nota de mijloc este neroli; Notele de baza sunt cedru, vetiv..
210,00 Lei
Brand: Tiffany & Co
Tiffany & Love For Him de Tiffany este un parfum Citric Aromatic de barbati. Tiffany & Love For Him a fost lansat in 2019. Tiffany & Love For Him a fost creat de Sophie Labbe si Nicolas Beaulieuu. Notele de varf sunt mandarina, ghimbir si cardamom; notele de mijloc sunt chiparos si ienup..
190,00 Lei
Brand: Tiffany & Co
Tiffany & Co Rose Gold de Tiffany este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Tiffany & Co Rose Gold a fost lansat in 2021. Creatorul acestui parfum este Jérôme Epinette. Nota de varf este coacaze negre; notele de mijloc sunt trandafir albastru si stanjenel; Notele de ba..
240,00 Lei
Brand: Tiffany & Co
Tiffany & Co Sheer de Tiffany este un parfum Floral de dama. Tiffany & Co Sheer a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Daniela (Roche) Andrier. Notele de varf sunt frunze de mandarin si coacaze negre; notele de mijloc sunt trandafir si ylang-ylang; Notele de baza sunt mosc si s..
270,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)