Menu
Your Cart

Abercrombie & Fitch


Authentic Night Femme de Abercrombie & Fitch este un parfum Chypre Floral de dama. Acesta este un parfum nou Authentic Night Femme a fost lansat in 2020. Notele de varf sunt coacaze negre, mar si piper roz; notele de mijloc sunt tuberoza, iasomie Sambac si magnolie; Notele de baza sunt paciuli, ..
120,00 Lei
Authentic Man de Abercrombie & Fitch este un parfum Citric Aromatic de barbati. Authentic Man a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Clement Gavarry. Notele de varf sunt grapefruit, bergamot si piper roz; notele de mijloc sunt ghimbir, salvie si lavanda; Notele de baza sunt Clearwo..
180,00 Lei
Fierce de Abercrombie & Fitch este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Fierce a fost lansat in 2002. Fierce a fost creat de Christophe Laudamiel si Bruno Jovanovic. Notele de varf sunt brad, lamaie, portocala, petit grain, cardamom si note marine; notele de mijloc sunt rozmarin, lacramioare, i..
260,00 Lei
First Instinct Blue de Abercrombie & Fitch este un parfum Aromatic Fougere de barbati. First Instinct Blue a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Yves Cassar. Notele de varf sunt mar, bergamot si cardamom; notele de mijloc sunt lavanda, rozmarin si piper; Notele de baza sunt boabe ..
170,00 Lei
First Instinct Blue For Her de Abercrombie & Fitch este un parfum Chypre Fructat de dama. First Instinct Blue For Her a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Gabriela Chelariu. Notele de varf sunt sare, note ozonice, mure si bergamot; notele de mijloc sunt caisa, bujor si iasomie; N..
190,00 Lei
First Instinct Sheer de Abercrombie & Fitch este un parfum Ambra Floral de dama. First Instinct Sheer a fost lansat in 2019. First Instinct Sheer a fost creat de Jean-Marc Chaillan si Celine Barel. Notele de varf sunt aer de munte, bergamot si piper roz; notele de mijloc sunt floare de portocal,..
190,00 Lei
First Instinct for Her de Abercrombie & Fitch este un parfum Ambra Floral de dama. First Instinct for Her a fost lansat in 2017. Notele de varf sunt maracuia, magnolie si grapefruit; notele de mijloc sunt orhideea fluture si floare de portocal; Notele de baza sunt boabe de tonka si ambra...
180,00 Lei
Naturally Fierce de Abercrombie & Fitch este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Acesta este un parfum nou Naturally Fierce a fost lansat in 2021. Notele de varf sunt cactus, agava si floarea soarelui; notele de mijloc sunt nuca de cocos, Plumeria si floare de portocal; Notele de baza sunt lem..
140,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)