Menu
Your Cart

Parfumuri pentru El

Parfumuri pentru El
Authentic Night Homme de Abercrombie & Fitch este un parfum Ambra Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Authentic Night Homme a fost lansat in 2020. Notele de varf sunt mar, rabarbar si lotus; notele de mijloc sunt vanilie, lavanda si salvie; Notele de baza sunt boabe de tonka, pielarie ..
120,00 Lei
Authentic Man de Abercrombie & Fitch este un parfum Citric Aromatic de barbati. Authentic Man a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Clement Gavarry. Notele de varf sunt grapefruit, bergamot si piper roz; notele de mijloc sunt ghimbir, salvie si lavanda; Notele de baza sunt Clearwo..
180,00 Lei
Fierce de Abercrombie & Fitch este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Fierce a fost lansat in 2002. Fierce a fost creat de Christophe Laudamiel si Bruno Jovanovic. Notele de varf sunt brad, lamaie, portocala, petit grain, cardamom si note marine; notele de mijloc sunt rozmarin, lacramioare, i..
260,00 Lei
First Instinct Blue de Abercrombie & Fitch este un parfum Aromatic Fougere de barbati. First Instinct Blue a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Yves Cassar. Notele de varf sunt mar, bergamot si cardamom; notele de mijloc sunt lavanda, rozmarin si piper; Notele de baza sunt boabe ..
170,00 Lei
First Instinct de Abercrombie & Fitch este un parfum Aromatic Fougere de barbati. First Instinct a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Phillippe Romano. Notele de varf sunt pepene, apa tonica si gin; notele de mijloc sunt frunza de violeta, piper de Sichuan si citrice; Notele de b..
160,00 Lei
Ambra Eau de Parfum de Acqua di Parma este un parfum Lemnos Aromatic unisex. Ambra Eau de Parfum a fost lansat in 2019. Notele de varf sunt portocala, bergamota de Calabria si petit grain; notele de mijloc sunt cedru, ulei Cypriol sau Nagarmotha, trandafir si paciuli; Notele..
490,00 Lei
Acqua di Parma Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria de Acqua di Parma este un parfum Lemnos Aromatic unisex. Acqua di Parma Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria a fost lansat in 2010. Notele de varf sunt bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt ghimbir, cedru si flori; Notele de baza sunt vet..
230,00 Lei
Chinotto di Liguria de Acqua di Parma este un parfum Chypre Floral unisex. Chinotto di Liguria a fost lansat in 2018. Notele de varf sunt Chinotto si mandarina; notele de mijloc sunt rozmarin, iasomie, muscata si cardamom; Notele de baza sunt mosc si paciuli...
220,00 Lei
Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Cipresso di Toscana de Acqua di Parma este un parfum Lemnos Aromatic unisex. Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Cipresso di Toscana a fost lansat in 2005. Creatorul acestui parfum este Bertrand Duchaufour. Notele de varf sunt rozmarin, busuio..
210,00 Lei
Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Fico di Amalfi de Acqua di Parma este un parfum Floral Fructat unisex. Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Fico di Amalfi a fost lansat in 2006. Notele de varf sunt grapefruit, bergamot si lamaie si lamaie; notele de mijloc sunt piper roz, iasomie si nectar de smochin..
390,00 Lei
Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Mandorlo di Sicilia este un parfum Oriental Floral unisex. Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Mandorlo di Sicilia a fost lansat in 1999. Notele de varf sunt migdale verzi, anason stelat, bergamot si portocala; notele de mijloc sunt iasomie, piersica alba si ylang-yla..
270,00 Lei
Acqua di parma Blue Mediterraneo - Mirto di Panarea de Acqua di Parma este un parfum Lemnos Aromatic unisex. Acqua di parma Blue Mediterraneo - Mirto di Panarea a fost lansat in 2008. Notele de varf sunt mirt, busuioc, lamaie si bergamot; notele de mijloc sunt note marine, iasomie si trandafir; Note..
250,00 Lei
Camelia Eau de Parfum de Acqua di Parma este un parfum Floral unisex. Camelia Eau de Parfum a fost lansat in 2019. Notele de varf sunt bergamota de Calabria, mandarina galbena, piper roz si cardamom; notele de mijloc sunt camelie, iasomie Sambac si salvie; Notele de baza sunt mosc si rasina ben..
340,00 Lei
Cedro di Taormina de Acqua di Parma este un parfum Lemnos Aromatic unisex. Cedro di Taormina a fost lansat in 2016. Notele de varf sunt citrice, petit grain si busuioc; notele de mijloc sunt lavanda si piper negru; Notele de baza sunt cedru de Virginia, vetiver si labdanum...
390,00 Lei
Colonia Ambra de Acqua di Parma este un parfum Ambra de barbati. Colonia Ambra a fost lansat in 2015...
450,00 Lei
Acqua di Parma Colonia Assoluta de Acqua di Parma este un parfum Citric Aromatic unisex. Acqua di Parma Colonia Assoluta a fost lansat in 2003. Acqua di Parma Colonia Assoluta a fost creat de Bertrand Duchaufour si Jean-Claude Ellena. Notele de varf sunt portocala amaruie, bergamot, lamaita si porto..
260,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 1101 (69 pagini)