Menu
Your Cart

Parfumuri

Authentic Night Homme de Abercrombie & Fitch este un parfum Ambra Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Authentic Night Homme a fost lansat in 2020. Notele de varf sunt mar, rabarbar si lotus; notele de mijloc sunt vanilie, lavanda si salvie; Notele de baza sunt boabe de tonka, pielarie ..
120,00 Lei
Authentic Night Femme de Abercrombie & Fitch este un parfum Chypre Floral de dama. Acesta este un parfum nou Authentic Night Femme a fost lansat in 2020. Notele de varf sunt coacaze negre, mar si piper roz; notele de mijloc sunt tuberoza, iasomie Sambac si magnolie; Notele de baza sunt paciuli, ..
120,00 Lei
Authentic Man de Abercrombie & Fitch este un parfum Citric Aromatic de barbati. Authentic Man a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Clement Gavarry. Notele de varf sunt grapefruit, bergamot si piper roz; notele de mijloc sunt ghimbir, salvie si lavanda; Notele de baza sunt Clearwo..
180,00 Lei
Authentic Woman de Abercrombie & Fitch este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Authentic Woman a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Clement Gavarry. Notele de varf sunt Para, mandarina si strugurei rosii; notele de mijloc sunt nectarina, magnolie si lacramioare; Notele de baza..
180,00 Lei
Fierce de Abercrombie & Fitch este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Fierce a fost lansat in 2002. Fierce a fost creat de Christophe Laudamiel si Bruno Jovanovic. Notele de varf sunt brad, lamaie, portocala, petit grain, cardamom si note marine; notele de mijloc sunt rozmarin, lacramioare, i..
260,00 Lei
First Instinct Blue de Abercrombie & Fitch este un parfum Aromatic Fougere de barbati. First Instinct Blue a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Yves Cassar. Notele de varf sunt mar, bergamot si cardamom; notele de mijloc sunt lavanda, rozmarin si piper; Notele de baza sunt boabe ..
170,00 Lei
First Instinct Blue For Her de Abercrombie & Fitch este un parfum Chypre Fructat de dama. First Instinct Blue For Her a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Gabriela Chelariu. Notele de varf sunt sare, note ozonice, mure si bergamot; notele de mijloc sunt caisa, bujor si iasomie; N..
190,00 Lei
First Instinct Sheer de Abercrombie & Fitch este un parfum Ambra Floral de dama. First Instinct Sheer a fost lansat in 2019. First Instinct Sheer a fost creat de Jean-Marc Chaillan si Celine Barel. Notele de varf sunt aer de munte, bergamot si piper roz; notele de mijloc sunt floare de portocal,..
190,00 Lei
First Instinct de Abercrombie & Fitch este un parfum Aromatic Fougere de barbati. First Instinct a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Phillippe Romano. Notele de varf sunt pepene, apa tonica si gin; notele de mijloc sunt frunza de violeta, piper de Sichuan si citrice; Notele de b..
160,00 Lei
First Instinct for Her de Abercrombie & Fitch este un parfum Ambra Floral de dama. First Instinct for Her a fost lansat in 2017. Notele de varf sunt maracuia, magnolie si grapefruit; notele de mijloc sunt orhideea fluture si floare de portocal; Notele de baza sunt boabe de tonka si ambra...
180,00 Lei
Naturally Fierce de Abercrombie & Fitch este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Acesta este un parfum nou Naturally Fierce a fost lansat in 2021. Notele de varf sunt cactus, agava si floarea soarelui; notele de mijloc sunt nuca de cocos, Plumeria si floare de portocal; Notele de baza sunt lem..
140,00 Lei
Acqua Nobile Iris de Acqua di Parma este un parfum Floral de dama lansat in 2013. Notele de varf sunt lamaie, grapefruit si mandarina; notele de mijloc sunt neroli, frunza de violeta, stanjenel si floare de portocal; Notele de baza sunt vanilie si mosc...
450,00 Lei
Ambra Eau de Parfum de Acqua di Parma este un parfum Lemnos Aromatic unisex. Ambra Eau de Parfum a fost lansat in 2019. Notele de varf sunt portocala, bergamota de Calabria si petit grain; notele de mijloc sunt cedru, ulei Cypriol sau Nagarmotha, trandafir si paciuli; Notele..
490,00 Lei
Acqua di Parma Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria de Acqua di Parma este un parfum Lemnos Aromatic unisex. Acqua di Parma Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria a fost lansat in 2010. Notele de varf sunt bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt ghimbir, cedru si flori; Notele de baza sunt vet..
230,00 Lei
Chinotto di Liguria de Acqua di Parma este un parfum Chypre Floral unisex. Chinotto di Liguria a fost lansat in 2018. Notele de varf sunt Chinotto si mandarina; notele de mijloc sunt rozmarin, iasomie, muscata si cardamom; Notele de baza sunt mosc si paciuli...
220,00 Lei
Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Cipresso di Toscana de Acqua di Parma este un parfum Lemnos Aromatic unisex. Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Cipresso di Toscana a fost lansat in 2005. Creatorul acestui parfum este Bertrand Duchaufour. Notele de varf sunt rozmarin, busuio..
210,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 2231 (140 pagini)