Menu
Your Cart

Cacharel


Brand: Cacharel
Amor Amor In a Flash de Cacharel este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Amor Amor In a Flash a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Pierre Negrin. Notele de varf sunt mar rosu, caisa si mandarina; notele de mijloc sunt scortisoara si iasomie; Notele de baza sunt caramel, vanili..
130,00 Lei
Brand: Cacharel
Amor Amor L'Eau de Cacharel este un parfum Floral Fructat de dama. Amor Amor L'Eau a fost lansat in 2015. Notele de varf sunt Coca Cola, grapefruit si coacaze negre; notele de mijloc sunt trandafir si iasomie; Notele de baza sunt mosc si vanilie...
220,00 Lei
Brand: Cacharel
Amor Amor L’Eau de Cacharel este un parfum Floral Fructat de dama. Amor Amor L’Eau a fost lansat in 2014. Notele de varf sunt grapefruit si Coca Cola; notele de mijloc sunt iasomie si trandafir; Notele de baza sunt mosc, vanilie si ambra...
200,00 Lei
Brand: Cacharel
Amor Amor Mon Parfum Du Soir de Cacharel este un parfum Floral Fructat de dama. Amor Amor Mon Parfum Du Soir a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Dominique Ropion. Notele de varf sunt coacaze negre, mandarina si bergamot; notele de mijloc sunt mure, trandafir si frezie; Notele de baz..
150,00 Lei
Brand: Cacharel
Amor Amor de Cacharel este un parfum Floral Fructat de dama. Amor Amor a fost lansat in 2003. Amor Amor a fost creat de Laurent Bruyere si Dominique Ropion. Notele de varf sunt coacaze negre, portocala, mandarina, grapefruit, cassia si bergamot; notele de mijloc sunt trandafir, caisa, iasomie, crin ..
130,00 Lei
Brand: Cacharel
Amor Pour Homme Tentation de Cacharel este un parfum Aromatic Fructat de barbati. Amor Pour Homme Tentation a fost lansat in 2008. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Notele de varf sunt ghimbir si mandarina; notele de mijloc sunt coacaze si iasomie; Notele de baza sunt tamaie si cedru...
200,00 Lei
Brand: Cacharel
Anais Anais L’Original Eau de Toilette de Cacharel este un parfum Floral de dama. Anais Anais L’Original Eau de Toilette a fost lansat in 2014. Notele de varf sunt zambila si caprifoi; notele de mijloc sunt crin, lacramioare, iasomie, ylang-ylang si trandafir; Notele de baza sunt muschi, mosc, vetiv..
120,00 Lei
Cacharel Anais Anais Premier Delice EDT, femei
Online Only
Brand: Cacharel
Anais Anais Premier Delice de Cacharel este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Anais Anais Premier Delice a fost lansat in 2014. Anais Anais Premier Delice a fost creat de Olivier Cresp si Dora Baghriche. Notele de varf sunt Para, portocala, bergamot si galbanum; notele de mijloc sunt bujor s..
120,00 Lei
Brand: Cacharel
Eden de Cacharel este un parfum Floral de dama. Eden a fost lansat in 1994. Creatorul acestui parfum este Jean Guichard. Notele de varf sunt piersica, bergamot, mandarina si lamaie; notele de mijloc sunt nufar, mimoza, tuberoza, pepene, lotus, ananas, iasomie, lacramioare si trandafir; Notele de baz..
100,00 Lei
Brand: Cacharel
LouLou Blue de Cacharel este un parfum Ambra Floral de dama. LouLou Blue a fost lansat in 1995. Notele de varf sunt anason, note verzi, piersica si bergamot; notele de mijloc sunt orhidee, caprifoi, radacina de stanjenel si frezie; Notele de baza sunt vanilie, boabe de tonka, lemn de santal si vetiv..
140,00 Lei
Brand: Cacharel
Noa de Cacharel este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Noa a fost lansat in 1998. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Notele de varf sunt mosc alb, bujor, frezie, note verzi, piersica si prune; notele de mijloc sunt crin, lacramioare, iarba verde, iasomie, ylang-ylang si trandafir; Note..
150,00 Lei
Brand: Cacharel
Noa Fleur de Cacharel este un parfum Floral de dama. Noa Fleur a fost lansat in 2003. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Notele de varf sunt note verzi, extract de coriandru si coacaze; notele de mijloc sunt bujor, trabdafir bulgaresc, trandafir japonez, cafea si nucsoara; Notele de baza s..
320,00 Lei
Brand: Cacharel
Cacharel pour L'Homme de Cacharel este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Cacharel pour L'Homme a fost lansat in 1981. Creatorul acestui parfum este Gerard Goupy. Notele de varf sunt nucsoara, bergamot, lavanda si salvie; notele de mijloc sunt garoafa, muscata, ylang-ylang, lacramioare, ciclam..
160,00 Lei
Brand: Cacharel
Yes I Am de Cacharel este un parfum Ambra Floral de dama. Yes I Am a fost lansat in 2018. Yes I Am a fost creat de Honorine Blanc si Christophe Raynaud. Notele de varf sunt zmeura, mandarina, bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt gardenie, floare de ghimbir, ambra, iasomie, floare de portocal si..
200,00 Lei
Brand: Cacharel
Yes I Am Fabulous de Cacharel este un parfum Ambra Vanilat de dama. Acesta este un parfum nou Yes I Am Fabulous a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Honorine Blanc. Nota de varf este mure; Nota de mijloc este heliotrop; Notele de baza sunt lapte si alune...
220,00 Lei
Brand: Cacharel
Yes I Am Pink First de Cacharel este un parfum Floral Fructat de dama. Yes I Am Pink First a fost lansat in 2019. Notele de varf sunt zmeura si Para; notele de mijloc sunt iasomie, floare de ghimbir si floare de portocal; Notele de baza sunt lapte, cardamom, ambroxan si lemn de santal...
180,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 17 (2 pagini)