Menu
Your Cart

Chloe


Chloe EDP, femei
Online Only
Brand: Chloe
Chloe Eau de Parfum de Chloé este un parfum Floral de dama. Chloe Eau de Parfum a fost lansat in 2008. Chloe Eau de Parfum a fost creat de Amandine Clerc-Marie si Michel Almairac. Notele de varf sunt bujor, lici si frezie; notele de mijloc sunt trandafir, lacramioare si magnolie; Notele de baza sunt..
200,00 Lei
Brand: Chloe
Chloe Fleur de Parfum de Chloé este un parfum Floral de dama. Chloe Fleur de Parfum a fost lansat in 2016. Chloe Fleur de Parfum a fost creat de Michel Almairac si Mylene Alran. Notele de varf sunt verbina, bergamot si grapefruit; notele de mijloc sunt trandafir, floare de cires, coacaze negre si pi..
180,00 Lei
Brand: Chloe
Love Story de Chloé este un parfum Floral de dama. Love Story a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Anne Flipo. Notele de varf sunt neroli, Para, bergamot, grapefruit si lamaie; notele de mijloc sunt floare de portocal, Stephanotis, trandafir, piersica si coacaze negre; Notele de baza..
160,00 Lei
Brand: Chloe
Nomade de Chloé este un parfum Chypre Floral de dama. Nomade a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Quentin Bisch. Notele de varf sunt corcoduse, bergamot, lamaie si portocala; notele de mijloc sunt frezie, piersica, iasomie si trandafir; Notele de baza sunt lichen, lemn ambrat, paciul..
300,00 Lei
Brand: Chloe
Nomade Naturelle Eau de Parfum de Chloé este un parfum Ambra Floral de dama. Acesta este un parfum nou Nomade Naturelle Eau de Parfum a fost lansat in 2022. Creatorul acestui parfum este Caroline Dumur. Notele de varf sunt curmale si corcoduse; notele de mijloc sunt iasomie egipteana si frezie; Note..
230,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)