Menu
Your Cart

Clinique


Brand: Clinique
Aromatics Elixir de Clinique este un parfum Chypre Floral de dama. Aromatics Elixir a fost lansat in 1971. Creatorul acestui parfum este Bernard Chant. Notele de varf sunt aldehide, coriandru, musetel, salvie, lamaita, bergamot, lemn de trandafir brazilian si muscata; notele de mijloc sunt garoafa, ..
220,00 Lei
Brand: Clinique
Aromatics in Black de Clinique este un parfum Ambra Floral de dama. Aromatics in Black a fost lansat in 2015. Notele de varf sunt prun, grapefruit roz si bergamot; notele de mijloc sunt iasomie, osmanthus si neroli; Notele de baza sunt smirna, boabe de tonka si vetiver...
200,00 Lei
Brand: Clinique
Aromatics in White de Clinique este un parfum Oriental Floral de dama caracterizat de simplitate si atemporalitate.. Acesta este un parfum lansat in 2014 de Nicolas Beaulieu. Notele de varf sunt piper de Sichuan, frunza de violeta si labdanum; notele de mijloc sunt floare de portocal, trandafir si p..
190,00 Lei
Brand: Clinique
Clinique Happy de Clinique este un parfum Floral Fructat de dama. Clinique Happy a fost lansat in 1998. Clinique Happy a fost creat de Jean-Claude Delville si Rodrigo Flores-Roux. Notele de varf sunt portocala, mandarina indiana, prune, grapefruit sangeriu, mar si bergamot; notele de mijloc sunt orh..
180,00 Lei
Brand: Clinique
Clinique Happy de Clinique este un parfum Citric Aromatic de barbati. Clinique Happy a fost lansat in 1999. Notele de varf sunt lamaie verde, note verzi, mandarina, lamaie si note marine; notele de mijloc sunt frezie, iasomie, lacramioare si trandafir; Notele de baza sunt chiparos, mosc, lemn de gua..
160,00 Lei
Brand: Clinique
Clinique Happy Heart de Clinique este un parfum Chypre Floral de dama. Clinique Happy Heart a fost lansat in 2003. Clinique Happy Heart a fost creat de Christophe Laudamiel si Olivier Polge. Notele de varf sunt mandarina, cassia si castravete; notele de mijloc sunt morcov si zambila de apa; Notele d..
150,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)