Menu
Your Cart

Creed


Brand: Creed
Absolu Aventus de Creed este un parfum de barbati. Acesta este un parfum nou Absolu Aventus a fost lansat in 2023. Notele de varf sunt grapefruit, bergamot si coacaze negre; notele de mijloc sunt ghimbir, scortisoara, lamaie si cardamom; Notele de baza sunt piper roz, paciuli si vetiver...
1.500,00 Lei
Brand: Creed
Aventus Cologne de Creed este un parfum Aromatic Fructat de barbati. Aventus Cologne a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Olivier Creed. Notele de varf sunt mandarina, ghimbir si piper roz; notele de mijloc sunt vetiver, paciuli si lemn de santal; Notele de baza sunt mosc, mesteacan,..
720,00 Lei
Brand: Creed
Aventus de Creed Este un parfum Chypre Fructat de barbati. Aventus a fost lansat in 2010. Aventus a fost creat de Olivier Creed Sixth Generation si Erwin Creed Seventh Generation. Notele de varf sunt bergamot, coacaze negre, ananas si mar; notele de mijloc sunt mesteacan, paciuli, trandafir si iasom..
800,00 Lei
Brand: Creed
Aventus for Her de Creed este un parfum Chypre Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Aventus for Her a fost lansat in 2016. Notele de varf sunt paciuli, mar verde, bergamot, lamaie, piper roz si violeta; notele de mijloc sunt lemn de santal, trandafir, styrax si mosc; Notele de baza sunt piersi..
550,00 Lei
Brand: Creed
Bois du Portugal de Creed este un parfum Ambra Lemnos de barbati. Bois du Portugal a fost lansat in 1987. Creatorul acestui parfum este Olivier Creed. Nota de varf este bergamot; Nota de mijloc este lavanda; Notele de baza sunt lemn de santal, cedru, vetiver si Ambergris...
900,00 Lei
Brand: Creed
Green Irish Tweed de Creed este un parfum Lemnos Floral Mosc de barbati. Green Irish Tweed a fost lansat in 1985. Green Irish Tweed a fost creat de Olivier Creed si Pierre Bourdon. Notele de varf sunt lamaita si stanjenel; Nota de mijloc este frunza de violeta; Notele de baza sunt Ambergris si lemn ..
700,00 Lei
Brand: Creed
Himalaya de Creed este un parfum Ambra Lemnos de barbati. Himalaya a fost lansat in 2002. Himalaya a fost creat de Olivier Creed si Erwin Creed. Notele de varf sunt bergamota de Calabria, grapefruit si lamaie siciliana; Nota de mijloc este lemn de santal; Notele de baza sunt mosc, Ambergris si cedru..
800,00 Lei
Brand: Creed
Love in Black de Creed este un parfum Floral de dama lansat in 2008. A fost lansat de Olivier Creed si Erwin Creed. Notele de varf sunt violeta italieneasca, cedru de Virginia si flori de camp; notele de mijloc sunt stanjenel, cuisoare si mosc; Notele de baza sunt coacaze negre si trandafir bulgares..
585,00 Lei
Brand: Creed
Viking Cologne de Creed este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Viking Cologne a fost lansat in 2021. Viking Cologne a fost creat de Olivier Creed si Erwin Creed. Notele de varf sunt mandarina, lamaie, piper roz si bergamot; notele de mijloc sunt lavanda, muscata, rozma..
850,00 Lei
Brand: Creed
Viking de Creed Este un parfum lemnos aromatic de barbati. Parfumul a fost lansat in 2017 si a fost creat de Olivier Creed. Notele de varf sunt piper roz, bergamota de Calabria si lamaie siciliana; notele de mijloc sunt piper roz, trandafir bulgaresc si menta aromata; notele de baza sunt lemn de san..
730,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)