Menu
Your Cart

Davidoff


Brand: Davidoff
Champion Energy de Davidoff este un parfum Aromatic Condimentat de barbati. Champion Energy a fost lansat in 2011. Creatorul acestui parfum este Aurelien Guichard. Notele de varf sunt bergamot si grapefruit; notele de mijloc sunt galbanum si condimente; Notele de baza sunt lichen si cedru de Virgini..
150,00 Lei
Brand: Davidoff
Cool Water Parfum de Davidoff este un parfum Aromatic Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou Cool Water Parfum a fost lansat in 2021. Cool Water Parfum a fost creat de Jean-Christophe Hérault si IFF. Notele de varf sunt lamaie si piper roz; Nota de mijloc este vetiver de Haiti; Nota de ba..
110,00 Lei
Brand: Davidoff
Cool Water Parfum for Her de Davidoff este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou Cool Water Parfum for Her a fost lansat in 2021. Cool Water Parfum for Her a fost creat de Sonia Constant si Givaudan. Nota de varf este trandafir; Nota de mijloc este vetiver de Haiti; Nota de baza este b..
140,00 Lei
Brand: Davidoff
Cool Water de Davidoff este un parfum Aromatic Acvatic de barbati. Cool Water a fost lansat in 1988. Creatorul acestui parfum este Pierre Bourdon. Notele de varf sunt apa de mare, menta, note verzi, lavanda, coriandru, rozmarin si calona; notele de mijloc sunt lemn de santal, iasomie, neroli si musc..
115,00 Lei
Brand: Davidoff
Cool Water de Davidoff este un parfum Floral Acvatic de dama. Cool Water a fost lansat in 1996. Creatorul acestui parfum este Pierre Bourdon. Notele de varf sunt ananas, gutuie, coacaze negre, crin, pepene, lamaie, lotus si calona; notele de mijloc sunt miere, paducel, iasomie, nufar, lacramioare, l..
110,00 Lei
Brand: Davidoff
Cool Water Game de Davidoff este un parfum Floral Fructat de dama. Cool Water Game a fost lansat in 2006. Creatorul acestui parfum este Beatrice Piquet. Notele de varf sunt mar si lamaie; notele de mijloc sunt fructe exotice, nufar si frezie; Notele de baza sunt mosc, cedru si lemn de santal...
220,00 Lei
Brand: Davidoff
Cool Water Happy Summer Man de Davidoff este un parfum Aromatic Fructat de barbati. Cool Water Happy Summer Man a fost lansat in 2007. Notele de varf sunt grapefruit, lamaie, portocala si mandarina; notele de mijloc sunt pepene rosu, maracuia, ananas, mar verde, iasomie si frunza de violeta; Notele ..
220,00 Lei
Brand: Davidoff
Cool Water Intense de Davidoff este un parfum de barbati. Cool Water Intense a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Annick Menardo. Nota de varf este mandarina verde; Nota de mijloc este nectar de cocos; Nota de baza este ambra...
120,00 Lei
Brand: Davidoff
Cool Water Into The Ocean for Men de Davidoff este un parfum Aromatic Acvatic de barbati. Acesta este un parfum nou, Cool Water Into The Ocean for Men a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt note marine, mandarina si grapefruit; notele de mijloc sunt busuioc si salvie; Nota de baza este ienupar...
170,00 Lei
Brand: Davidoff
Cool Water Mera Collector de Davidoff este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou Cool Water Mera Collector a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Jerome Di Marino. Notele de varf sunt mandarina verde si petale de flori; Nota de mijloc este magnolie; Nota de baza este tube..
120,00 Lei
Brand: Davidoff
Cool Water Night Dive de Davidoff este un parfum Lemnos Acvatic de barbati. Cool Water Night Dive a fost lansat in 2014. Notele de varf sunt note marine, fructe, menta, fistic si mastica; notele de mijloc sunt tutun, cashmeran, piper negru si salvie; Notele de baza sunt ambra, note lemnoase, piele i..
170,00 Lei
Brand: Davidoff
Cool Water Night Dive Woman de Davidoff este un parfum Ambra Lemnos de dama. Cool Water Night Dive Woman a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Veronique Nyberg. Nota de varf este mandarina; notele de mijloc sunt mastica, note lemnoase, fistic si iasomie; Notele de baza sunt cedru, pac..
170,00 Lei
Brand: Davidoff
Cool Water Woman Sea Rose Pacific Summer Edition de Davidoff este un parfum Floral Fructat de dama lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Aurelien Guichard. Notele de varf sunt Para si mandarina; Nota de mijloc este trandafir; Notele de baza sunt cashmeran si note lemnoase...
140,00 Lei
Brand: Davidoff
Cool Water Pacific Summer Edition for Women de Davidoff este un parfum Aromatic Fructat de dama lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Pierre Bourdon. Notele de varf sunt pepene, menta si ananas; Nota de mijloc este lacramioara; Nota de baza este stanjenel...
170,00 Lei
Brand: Davidoff
Cool Water Sensual Essence de Davidoff este un parfum Floral Fructat de dama lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson. Notele de varf sunt bergamot si fructe rosii; notele de mijloc sunt frangipani si orhidee; Notele de baza sunt note lemnoase, vanilie si mosc...
130,00 Lei
Brand: Davidoff
Cool Water Dave de Davidoff este un parfum lemnos acvatic de barbati. Parfumul a fost lansat in 2017 si a fost creat de Francis Kurkdijan, Antoine Lie si Jean Jacques. Notele de varf sunt grapefruit, piper de Sichuan si note marine; notele de mijloc sunt frunze de mesteacan si ienupar; notele de baz..
150,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 30 (2 pagini)