Menu
Your Cart

Diesel


Brand: Diesel
Bad de Diesel este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou Bad a fost lansat in 2016. Bad a fost creat de Anne Flipo si Carlos Benaim. Notele de varf sunt bergamot, lavanda si cardamom; Nota de mijloc este caviar; Notele de baza sunt tutun, radacina de stanjenel si note lemno..
190,00 Lei
Brand: Diesel
Bad Intense de Diesel este un parfum lemnos condimentat de barbati si a fost lansat in 2017. Notele de varf sunt nucsoara, bergamot si scortisoara; nota de mijloc este caviar; notele de baza sunt note lemnoase si tutun alb...
170,00 Lei
Brand: Diesel
Fuel for Life Denim Collection de Diesel este un parfum Floral Fructat de dama. Fuel for Life Denim Collection a fost lansat in 2011. Nota de varf este zmeura; Nota de mijloc este iasomie; Notele de baza sunt note lemnoase si ambra...
190,00 Lei
Brand: Diesel
Fuel For Life de Diesel este un parfum Chypre Floral de dama. Fuel For Life a fost lansat in 2007. Fuel For Life a fost creat de Annick Menardo, Thierry Wasser si Jacques Cavallier. Notele de varf sunt mandarina si piper roz; notele de mijloc sunt nucsoara si iasomie; Notele de baza sunt paciuli si ..
180,00 Lei
Brand: Diesel
Fuel for Life de Diesel este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Fuel for Life a fost lansat in 2007. Fuel for Life Homme a fost creat de Annick Menardo si Jacques Cavallier. Notele de varf sunt grapefruit si anason; notele de mijloc sunt lavanda si zmeura; Notele de baza sunt note lemnoase si he..
180,00 Lei
Brand: Diesel
Fuel for Life l’Eau de Diesel este un parfum Aromatic Acvatic de barbati. Fuel for Life l’Eau a fost lansat in 2012. Notele de varf sunt anason stelat si lamaita; notele de mijloc sunt calona si lavanda; Notele de baza sunt vetiver si heliotrop..
190,00 Lei
Brand: Diesel
Loverdose de Diesel este un parfum Oriental Vanilat de dama. Loverdose a fost lansat in 2011. Notele de varf sunt mandarina si anason stelat; notele de mijloc sunt iasomie, gardenie si lemn dulce; Notele de baza sunt ambra, vanilie si note lemnoase...
210,00 Lei
Brand: Diesel
Loverdose Tattoo Eau de Toilette de Diesel este un parfum Floral de dama. Loverdose Tattoo Eau de Toilette a fost lansat in 2014. Loverdose Tattoo Eau de Toilette a fost creat de Anne Flipo si Pascal Gaurin. Notele de varf sunt ceai, coacaze, mandarina si lamaie; notele de mijloc sunt magnolie si tr..
170,00 Lei
Brand: Diesel
Only The Brave de Diesel este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Only The Brave a fost lansat in 2009. Only The Brave a fost creat de Alienor Massenet, Olivier Polge si Pierre Wargnye. Notele de varf sunt lamaie de Amalfi si mandarina; notele de mijloc sunt cedru de Virginia, coriandru si violeta..
160,00 Lei
Brand: Diesel
Only The Brave High de Diesel este un parfum lemnos aromatic de barbati. Parfumul a fost lansat in 2017 si a fost creat de Nicolas Beaulieuu si Carlos Benaim. Notele de varf sunt ghimbir, menta, grapefruit si yuzu; nota de mijloc este muscata; notele de baza sunt ambra si note lemnoase...
175,00 Lei
Brand: Diesel
Only The Brave Street de Diesel este un parfum lemnos condimentat de barbati. Parfumul a fost lansat in 2018 si a fost creat de Nelly Hachem-Ruiz. Notele de varf sunt busuioc, mar, bergamot si cimbru; notele de mijloc sunt lemn dulce, cardamon si Hedione; notele de baza sunt cedru, vetiver, vanilie,..
200,00 Lei
Brand: Diesel
Only The Brave Tattoo de Diesel este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou, Only The Brave Tattoo a fost lansat in 2012. Notele de varf sunt mar rosu si mandarina; notele de mijloc sunt salvie si piper; Notele de baza sunt rasina benzoica, note lemnoase, paciuli si tutun..
180,00 Lei
Brand: Diesel
Plus Plus Feminine de Diesel este un parfum Oriental Floral de dama. Plus Plus Feminine a fost lansat in 1997. Notele de varf sunt portocala amaruie, lacramioare, coacaze, ananas si note fructate; notele de mijloc sunt iasomie, nuca de cocos, magnolie, orhidee, crin, cirese, capsuni, mar rosu si lap..
80,00 Lei
Brand: Diesel
Plus Plus Masculine de Diesel este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Plus Plus Masculine a fost lansat in 1997. Notele de varf sunt bergamot, portocala, frunze de palmieri si heliotrop; notele de mijloc sunt iasomie, mesteacan, salvie, cardamom, coriandru, lacramioare, violeta si note verzi; Not..
80,00 Lei
Brand: Diesel
Sound Of The Brave de Diesel este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou Sound Of The Brave a fost lansat in 2021. Notele de varf sunt lamaie si ienupar; Nota de mijloc este iarba dulce; Nota de baza este lemn ambrat...
240,00 Lei
Brand: Diesel
Spirit Of The Brave de Diesel este un parfum oriental lemnos de barbati si a fost lansat in 2019. Notele de varf sunt bergamot si galbanum; notele de mijloc sunt chiparos si brad; notele de baza sunt labdanum si boabe de tonka...
180,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 19 (2 pagini)