Menu
Your Cart

Gianfranco Ferre


Acqua Azzurra de Gianfranco Ferre este un parfum Aromatic Acvatic de barbati. Acqua Azzurra a fost lansat in 2008. Creatorul acestui parfum este Mark Buxton. Notele de varf sunt bergamot, floare de portocal si lavanda; notele de mijloc sunt trandafir, frunza de violeta si ghimbir; Notele de baza sun..
160,00 Lei
Ferre Black de Gianfranco Ferre este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou, Ferre Black a fost lansat in 2015. Notele de varf sunt grapefruit, lavanda si piper; notele de mijloc sunt coriandru, cardamom si floare de portocal; Notele de baza sunt lemn de teak si paciuli..
130,00 Lei
In The Mood For Love Man de Gianfranco Ferre este un parfum Oriental Condimentat de barbati. In The Mood For Love Man a fost lansat in 2011. Creatorul acestui parfum este Olivier Polge. Notele de varf sunt lavanda, grapefruit si piper; notele de mijloc sunt floare de portocal african, cardamom si co..
210,00 Lei
In The Mood For Love Pure de Gianfranco Ferre este un parfum Floral Fructat de dama. In The Mood For Love Pure a fost lansat in 2010. Notele de varf sunt bergamot, Para, coacaze, piersica si mar rosu; notele de mijloc sunt floare de cires, iasomie, crin si trandafir; Notele de baza sunt note lemnoas..
200,00 Lei
In The Mood For Love Tender de Gianfranco Ferre este un parfum Floral Fructat de dama. In The Mood For Love Tender a fost lansat in 2011. Creatorul acestui parfum este Alienor Massenet. Notele de varf sunt mandarina, aldehide si coacaze; notele de mijloc sunt iasomie, lotus si trandafir; Notele de b..
170,00 Lei
L'Uomo de Gianfranco Ferre este un parfum Oriental de barbati. Acesta este un parfum nou L'Uomo a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Nicolas Beaulieu. Notele de varf sunt bergamot, ghimbir, cardamom si piper negru; notele de mijloc sunt violeta, pelin, salvie si mar verde; Notele de ..
120,00 Lei
Blooming Rose de Gianfranco Ferre este un parfum Floral Fructat de dama lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Alex Lee. Notele de varf sunt Pomelo, coacaze negre si zmeura; notele de mijloc sunt iasomie, frezie si ulei de trandafir; Notele de baza sunt lemn alb, cedru si lemn de santal...
150,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)