Menu
Your Cart

Givenchy


Brand: Givenchy
Ange ou Demon de Givenchy este un parfum Oriental Floral de dama. Ange ou Demon a fost lansat in 2006. Ange ou Demon a fost creat de Olivier Cresp si Jean-Pierre Bethouart. Notele de varf sunt mandarina, sofran si cimbru; notele de mijloc sunt crin, orhidee si ylang-ylang; Notele de baza sunt boabe ..
280,00 Lei
Brand: Givenchy
Ange Ou Demon Le Secret de Givenchy este un parfum Floral de dama. Ange Ou Demon Le Secret a fost lansat in 2009. Notele de varf sunt lamaie de Amalfi, ceai si merisor; notele de mijloc sunt iasomie, bujor si nufar; Notele de baza sunt note lemnoase si paciuli...
220,00 Lei
Brand: Givenchy
Ange Ou Demon Le Secret Eau de Toilette de Givenchy este un parfum Chypre Fructat de dama. Ange Ou Demon Le Secret Eau de Toilette a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt mar caramelizat si zahar; notele de mijloc sunt iasomie, ceai si trandafir; Notele de baza sunt paciuli si mosc...
230,00 Lei
Brand: Givenchy
Gentleman Society de Givenchy este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou Gentleman Society a fost lansat in 2023. Gentleman Society a fost creat de Karine Dubreuil-Sereni si Maïa Lernout. Notele de varf sunt cardamom si salvie; notele de mijloc sunt narcisa frantuzeasca, ve..
280,00 Lei
Brand: Givenchy
Gentleman Society Eau de Parfum Extrême de Givenchy este un parfum de barbati. Acesta este un parfum nou Gentleman Society Eau de Parfum Extrême a fost lansat in 2024. Creatorul acestui parfum este Karine Dubreuil-Sereni. Notele de varf sunt menta aromata, salvie si nucsoara..
280,00 Lei
Brand: Givenchy
Givenchy Gentlemen Boisée, BarbatiUn parfum lemnos pentru un adevărat gentleman, puternic și, în același timp, delicat. Aceasta este apa de parfum pentru bărbați Givenchy Gentleman Givenchy Boisée, o creație plină de contraste – la fel ca și personalitatea dvs.Compoziția sa parfumată gravitează în j..
250,00 Lei
Brand: Givenchy
Givenchy Gentlemen, BarbatiUn remake al clasicului omonim din 1974, Givenchy Gentleman este un parfum vibrant și carismatic, pentru bărbații care depășesc, cu grație și eleganță, rigorile lumii contemporane.un parfum floral lemnos, cu aer orientalpentru bărbatul modern, plin de farmec și curajun par..
250,00 Lei
Brand: Givenchy
Givenchy Gentlemen Intense, BarbatiCe nu ar trebui să lipsească unui adevărat gentleman? Răspunsul se află ascuns în apa de toaletă pentru bărbați, Givenchy Gentleman Givenchy Intense. Compoziția sa fascinantă reflectă încrederea în sine și generozitatea masculină, care caracterizează un gentleman p..
210,00 Lei
Brand: Givenchy
Givenchy Gentlemen Réserve Privée, BarbatiCombinația aromei de whisky cu tonurile lemnoase este, pur și simplu, îmbătătoare, după cum demonstrează apa de parfum pentru bărbați, Givenchy Gentleman Givenchy Réserve Privée. Combinația acestor ingrediente selecte creează un parfum absolut captivant, de ..
250,00 Lei
Brand: Givenchy
Hot Couture de Givenchy este un parfum Floral de dama. Hot Couture a fost lansat in 2000. Hot Couture a fost creat de Alberto Morillas si Jacques Cavallier. Notele de varf sunt zmeura, bergamot si portocala; notele de mijloc sunt piper, vetiver si magnolie; Notele de baza sunt lemn de santal, ambra ..
300,00 Lei
Brand: Givenchy
Irresistible Givenchy de Givenchy este un parfum Floral Fructat de dama. Irresistible Givenchy a fost lansat in 2020. Irresistible Givenchy a fost creat de Fanny Bal, Dominique Ropion si Anne Flipo. Notele de varf sunt Para si ambretta (nalba de mosc); notele de mijloc sunt trandafir si stanjenel; N..
250,00 Lei
Brand: Givenchy
Irrésistible Givenchy Eau de Toilette de Givenchy este un parfum Floral Fructat de dama. Irrésistible Givenchy Eau de Toilette a fost lansat in 2021. Irrésistible Givenchy Eau de Toilette a fost creat de Fanny Bal, Dominique Ropion si Anne Flipo. Notele de varf sunt apa de trandafiri si coacaze; not..
250,00 Lei
Brand: Givenchy
Irrésistible Givenchy Eau de Toilette Fraiche de Givenchy este un parfum Floral Fructat de dama. Irrésistible Givenchy Eau de Toilette Fraiche a fost lansat in 2021. Notele de varf sunt portocala si piper roz; notele de mijloc sunt trandafir rosu de Turcia si stanjenel; Notele de baza sunt mosc si c..
250,00 Lei
Brand: Givenchy
Irrésistible Givenchy Rose Velvet de Givenchy este un parfum de dama. Acesta este un parfum nou Irrésistible Givenchy Rose Velvet a fost lansat in 2022. Irrésistible Givenchy Rose Velvet a fost creat de Anne Flipo, Dominique Ropion si Fanny Bal. Nota de varf este coacaze negre; notele de mijloc sunt..
250,00 Lei
Givenchy L'Interdit EDP, femei
Hot
Brand: Givenchy
L'Interdit Eau de Parfum de Givenchy este un parfum Oriental Floral de dama lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Dominique Ropion, Anne Flipo si Fanny Bal. Notele de varf sunt bergamot si Para; notele de mijloc sunt tuberoza, floare de portocal si iasomie Sambac; Notele de baza sunt paciuli..
220,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 25 (2 pagini)