Menu
Your Cart

Givenchy


Brand: Givenchy
Amarige de Givenchy este un parfum Floral de dama. Amarige a fost lansat in 1991. Creatorul acestui parfum este Dominique Ropion. Notele de varf sunt floare de portocal, prune, mandarina, violeta, piersica, neroli si lemn de trandafir brazilian; notele de mijloc sunt fr..
210,00 Lei
Brand: Givenchy
Ange ou Demon de Givenchy este un parfum Oriental Floral de dama. Ange ou Demon a fost lansat in 2006. Ange ou Demon a fost creat de Olivier Cresp si Jean-Pierre Bethouart. Notele de varf sunt mandarina, sofran si cimbru; notele de mijloc sunt crin, orhidee si ylang-ylang; Notele de baza sunt boabe ..
270,00 Lei
Brand: Givenchy
Ange Ou Demon Le Secret de Givenchy este un parfum Floral de dama. Ange Ou Demon Le Secret a fost lansat in 2009. Notele de varf sunt lamaie de Amalfi, ceai si merisor; notele de mijloc sunt iasomie, bujor si nufar; Notele de baza sunt note lemnoase si paciuli...
280,00 Lei
Brand: Givenchy
Ange Ou Demon Le Secret Eau de Toilette de Givenchy este un parfum Chypre Fructat de dama. Ange Ou Demon Le Secret Eau de Toilette a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt mar caramelizat si zahar; notele de mijloc sunt iasomie, ceai si trandafir; Notele de baza sunt paciuli si mosc...
230,00 Lei
Brand: Givenchy
Ange ou Demon Tendre de Givenchy este un parfum Chypre Floral de dama. Ange ou Demon Tendre a fost lansat in 2007. Notele de varf sunt floare de portocal, lacramioare si mandarina; notele de mijloc sunt bujor, crin si heliotrop; Notele de baza sunt paciuli si lemn de trandafir brazilian...
270,00 Lei
Brand: Givenchy
Dahlia Divin Eau de Toilette de Givenchy este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Dahlia Divin Eau de Toilette a fost lansat in 2015. Dahlia Divin Eau de Toilette a fost creat de Francois Demachy si Michel Almairac. Notele de varf sunt portocala sangerie, piersica si coacaze ..
180,00 Lei
Brand: Givenchy
Dahlia Divin Nude Eau de Parfum de Givenchy este un parfum Floral Fructat de dama. Dahlia Divin Nude Eau de Parfum a fost lansat in 2017. Notele de varf sunt caisa si floare de portocal; notele de mijloc sunt osmanthus, iasomie Sambac si trandafir; Notele de baza sunt mosc alb si lemn alb...
220,00 Lei
Brand: Givenchy
Eaudemoiselle Rose a la Folie de Givenchy este un parfum Floral Fructat de dama lansat in 2016. Nota de varf este mar caramelizat; Nota de mijloc este trandafir de ceai; Nota de baza este mosc...
170,00 Lei
Brand: Givenchy
Eau Demoiselle de Givenchy  este un parfum Floral de dama. Eau Demoiselle de Givenchy a fost lansat in 2010. Creatorul acestui parfum este Francois Demachy. Notele de varf sunt lamaie de Amalfi, mandarina si busuioc; notele de mijloc sunt ylang-ylang si tinctura de trandafir..
210,00 Lei
Brand: Givenchy
Givenchy Gentlemen Boisée, BarbatiUn parfum lemnos pentru un adevărat gentleman, puternic și, în același timp, delicat. Aceasta este apa de parfum pentru bărbați Givenchy Gentleman Givenchy Boisée, o creație plină de contraste – la fel ca și personalitatea dvs.Compoziția sa parfumată gravitează în j..
220,00 Lei
Brand: Givenchy
Givenchy Gentlemen Intense, BarbatiCe nu ar trebui să lipsească unui adevărat gentleman? Răspunsul se află ascuns în apa de toaletă pentru bărbați, Givenchy Gentleman Givenchy Intense. Compoziția sa fascinantă reflectă încrederea în sine și generozitatea masculină, care caracterizează un gentleman p..
210,00 Lei
Brand: Givenchy
Givenchy Gentlemen Réserve Privée, BarbatiCombinația aromei de whisky cu tonurile lemnoase este, pur și simplu, îmbătătoare, după cum demonstrează apa de parfum pentru bărbați, Givenchy Gentleman Givenchy Réserve Privée. Combinația acestor ingrediente selecte creează un parfum absolut captivant, de ..
220,00 Lei
Brand: Givenchy
Givenchy Gentlemen, BarbatiUn remake al clasicului omonim din 1974, Givenchy Gentleman este un parfum vibrant și carismatic, pentru bărbații care depășesc, cu grație și eleganță, rigorile lumii contemporane.un parfum floral lemnos, cu aer orientalpentru bărbatul modern, plin de farmec și curajun par..
220,00 Lei
Brand: Givenchy
Hot Couture de Givenchy este un parfum Floral de dama. Hot Couture a fost lansat in 2000. Hot Couture a fost creat de Alberto Morillas si Jacques Cavallier. Notele de varf sunt portocala, zmeura si bergamot; notele de mijloc sunt magnolie, vetiver si piper; Notele de baza sunt lemn de santal, ambra ..
220,00 Lei
Brand: Givenchy
L’Ange Noir de Givenchy este un parfum Oriental Floral de dama. Acesta este un parfum nou L’Ange Noir a fost lansat in 2016. Notele de varf sunt piper roz, migdale si bergamot; notele de mijloc sunt stanjenel alb si susan; Notele de baza sunt ambra, boabe de tonka si ambretta (nalba de mosc)...
360,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 26 (2 pagini)