Menu
Your Cart

Gucci


Brand: Gucci
Gucci Bamboo de Gucci este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Gucci Bamboo a fost lansat in 2015. Nota de varf este bergamot; notele de mijloc sunt ylang-ylang, crin de Casablanca si floare de portocal; Notele de baza sunt ambra, lemn de santal si vanilie de Tahiti..
230,00 Lei
Brand: Gucci
Gucci Bloom Acqua di Fiori de Gucci este un parfum Floral de dama. Gucci Bloom Acqua di Fiori a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt frunze de Galbanum, coacaze, bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt caprifoi, tuberoza, iasomie, lacramioare si ..
220,00 Lei
Brand: Gucci
Gucci Bloom Ambrosia di Fiori de Gucci este un parfum Ambra Floral de dama. Gucci Bloom Ambrosia di Fiori a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt iasomie si caprifoi; Nota de mijloc este tuberoza; Notele de baza sunt trandafir de Damasc si iris...
280,00 Lei
Brand: Gucci
Gucci Bloom de Gucci este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou Gucci Bloom a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Parfumul prezinta iasomie Sambac, tuberoza, radacina de stanjenel si caprifoi...
180,00 Lei
Brand: Gucci
Bloom Gocce di Fiori de Gucci este un parfum Floral de dama. Bloom Gocce di Fiori a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas...
250,00 Lei
Brand: Gucci
Gucci Bloom Nettare Di Fiori de Gucci este un parfum Floral de dama. Gucci Bloom Nettare Di Fiori a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt ghimbir si trandafir; notele de mijloc sunt tuberoza, iasomie, caprifoi si Rangoon creeper; Notele de baza sunt..
230,00 Lei
Brand: Gucci
Gucci Bloom Profumo Di Fiori de Gucci este un parfum Ambra Floral de dama. Acesta este un parfum nou Gucci Bloom Profumo Di Fiori a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt iasomie Sambac si Rangoon creeper; notele de mijloc sunt tuberoza, iasomie si y..
270,00 Lei
Brand: Gucci
Gucci by Gucci de Gucci este un parfum Lemnos Chypre de barbati. Gucci by Gucci a fost lansat in 2008. Creatorul acestui parfum este Givaudan. Notele de varf sunt bergamot, chiparos si violeta; notele de mijloc sunt tutun si iasomie; Notele de baza sunt paciuli, olibanum, ambra, rasina elemi si piel..
210,00 Lei
Brand: Gucci
Flora by Gucci Generous Violet de Gucci este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Flora by Gucci Generous Violet a fost lansat in 2012. Nota de varf este frunza de violeta; notele de mijloc sunt stanjenel, violeta si iris; Nota de baza este piele intoarsa...
320,00 Lei
Brand: Gucci
Flora by Gucci Glamorous Magnolia de Gucci este un parfum Floral Verde de dama. Acesta este un parfum nou, Flora by Gucci Glamorous Magnolia a fost lansat in 2012. Notele de varf sunt frezie, note verzi si citrice; notele de mijloc sunt magnolie si bujor; Notele de baza sunt mosc, lemn de santal si ..
270,00 Lei
Brand: Gucci
Flora by Gucci Glorious Mandarin de Gucci este un parfum Floral Fructat de dama. Flora by Gucci Glorious Mandarin a fost lansat in 2012. Notele de varf sunt mandarina si bujor; notele de mijloc sunt Pina colada si iasomie; Notele de baza sunt mosc, ambra si note lemnoase..
290,00 Lei
Brand: Gucci
Flora by Gucci Gorgeous Gardenia de Gucci este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou, Flora by Gucci Gorgeous Gardenia a fost lansat in 2012. Notele de varf sunt Para si fructe rosii; notele de mijloc sunt gardenie si frangipani; Notele de baza sunt paciuli si zahar brun...
290,00 Lei
Gucci Flora Gorgeous Jasmine EDP, femei
Hot
Brand: Gucci
Flora Gorgeous Jasmine de Gucci este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou Flora Gorgeous Jasmine a fost lansat in 2022. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt mandarina italieneasca, bergamot si piper negru; notele de mijloc sunt iasomie, iasomie Sambac, m..
300,00 Lei
Brand: Gucci
Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum de Gucci este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum a fost lansat in 2021. Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum a fost creat de Honorine Blanc si Alberto Morillas. Notele de varf sunt floare de par, fructe ros..
280,00 Lei
Brand: Gucci
Gucci Guilty Absolute de Gucci este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Acesta este un parfum nou Gucci Guilty Absolute a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Nota de varf este pielarie; notele de mijloc sunt paciuli si chiparos; Notele de baza sunt note lemnoase si..
240,00 Lei
Brand: Gucci
Gucci Guilty Absolute pour Femme de Gucci este un parfum Chypre Fructat de dama lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt mure, bergamot si piper roz; notele de mijloc sunt trandafir bulgaresc, chiparos, note lemnoase si vetiver; Notele de baza sunt ambra si..
220,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 33 (3 pagini)