Menu
Your Cart

Guerlain


Brand: Guerlain
Aqua Allegoria Bergamote Calabria de Guerlain este un parfum Citric unisex. Aqua Allegoria Bergamote Calabria a fost lansat in 2017. Aqua Allegoria Bergamote Calabria a fost creat de Thierry Wasser si Delphine Jelk. Notele de varf sunt bergamota de Calabria si petit grain; notele de mijloc sunt ghim..
300,00 Lei
Brand: Guerlain
Aqua Allegoria Flora Cherrysia de Guerlain este un parfum Aromatic Fructat unisex. Aqua Allegoria Flora Cherrysia a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Thierry Wasser. Notele de varf sunt pepene rosu si bergamota de Calabria; notele de mijloc sunt floare de cires, Para si trandafir; N..
230,00 Lei
Brand: Guerlain
Aqua Allegoria Flora Salvaggia de Guerlain este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou Aqua Allegoria Flora Salvaggia a fost lansat in 2021. Aqua Allegoria Flora Salvaggia a fost creat de Thierry Wasser si Delphine Jelk. Notele de varf sunt note de apa, violeta, pepene si flori de camp;..
270,00 Lei
Brand: Guerlain
Aqua Allegoria Ginger Piccante de Guerlain este un parfum Aromatic Condimentat unisex. Acesta este un parfum nou Aqua Allegoria Ginger Piccante a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Delphine Jelk. Notele de varf sunt ghimbir, bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt trandafir si pipe..
230,00 Lei
Brand: Guerlain
Aqua Allegoria Granada Salvia de Guerlain este un parfum Aromatic Fructat unisex. Acesta este un parfum nou Aqua Allegoria Granada Salvia a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Thierry Wasser. Notele de varf sunt coacaze negre, lamaie si bergamot; notele de mijloc sunt rodie, salvie, t..
280,00 Lei
Brand: Guerlain
Aqua Allegoria Lys Soleia de Guerlain este un parfum Floral Fructat de dama. Aqua Allegoria Lys Soleia a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Thierry Wasser. Notele de varf sunt frunze de palmieri, bergamot si lamaie de Amalfi; notele de mijloc sunt crin, ylang-ylang si fruct tropical;..
270,00 Lei
Brand: Guerlain
Nerolia Vetiver de Guerlain este un parfum Lemnos Floral Mosc unisex. Acesta este un parfum nou Nerolia Vetiver a fost lansat in 2022. Nerolia Vetiver a fost creat de Delphine Jelk si Thierry Wasser...
300,00 Lei
Brand: Guerlain
Aqua Allegoria Nettare di Sole de Guerlain este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou Aqua Allegoria Nettare di Sole a fost lansat in 2021. Aqua Allegoria Nettare di Sole a fost creat de Thierry Wasser si Delphine Jelk. Notele de varf sunt floare de portocal, note de apa si bergamota d..
250,00 Lei
Brand: Guerlain
Aqua Allegoria Orange Soleia de Guerlain este un parfum Citric unisex. Acesta este un parfum nou Aqua Allegoria Orange Soleia a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Thierry Wasser. Notele de varf sunt portocala sangerie, bergamot si piper roz; notele de mijloc sunt petit grain si menta..
350,00 Lei
Brand: Guerlain
Aqua Allegoria Pamplelune de Guerlain este un parfum Citric de dama. Aqua Allegoria Pamplelune a fost lansat in 1999. Aqua Allegoria Pamplelune a fost creat de Jean-Paul Guerlain si Mathilde Laurent. Notele de varf sunt grapefruit si bergamot; notele de mijloc sunt cassia, petit grain si neroli; Not..
390,00 Lei
Brand: Guerlain
Aqua Allegoria Passiflora de Guerlain este un parfum Floral Fructat unisex. Aqua Allegoria Passiflora a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Thierry Wasser. Notele de varf sunt grapefruit, lamaie, bergamot, mandarina si aldehide; notele de mijloc sunt maracuia, note de apa, floare de p..
230,00 Lei
Brand: Guerlain
Aqua Allegoria Pera Granita de Guerlain este un parfum Floral Fructat de dama. Aqua Allegoria Pera Granita a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Thierry Wasser. Notele de varf sunt grapefruit, lamaie si bergamot; notele de mijloc sunt Para, floare de portocal, osmanthus si Hedione; No..
300,00 Lei
Brand: Guerlain
Aqua Allegoria Rosa Pop de Guerlain este un parfum Floral Fructat de dama. Aqua Allegoria Rosa Pop a fost lansat in 2016. Notele de varf sunt fructe rosii si lamaie; notele de mijloc sunt violeta, trandafir si bujor; Nota de baza este note lemnoase...
220,00 Lei
Brand: Guerlain
Aqua Allegoria Rosa Rossa de Guerlain este un parfum Floral Fructat de dama. Aqua Allegoria Rosa Rossa a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Thierry Wasser. Notele de varf sunt lici, coacaze negre, bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt trandafir si bujor; Notele de baza sunt mosc ..
290,00 Lei
Brand: Guerlain
Aqua Allegoria Tiare Mimosa de Guerlain este un parfum Floral de dama. Aqua Allegoria Tiare Mimosa a fost lansat in 2009. Creatorul acestui parfum este Sonia Constant..
240,00 Lei
Brand: Guerlain
Habit Rouge Eau de Parfum de Guerlain este un parfum oriental lemnos de barbati. Parfumul a fost lansat in si a fost creat de Jean- Paul Guerlain. Notele de varf sunt portocala, busuioc, bergamot, lemn rosu de Brazilia, lamaie, lamaie verde si mandarina; notele de mijloc sunt garoafa, lemn de santal..
320,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 50 (4 pagini)