Menu
Your Cart

Guerlain


Brand: Guerlain
Aqua Allegoria Bergamote Calabria de Guerlain este un parfum Citric unisex. Aqua Allegoria Bergamote Calabria a fost lansat in 2017. Aqua Allegoria Bergamote Calabria a fost creat de Thierry Wasser si Delphine Jelk. Notele de varf sunt bergamota de Calabria si petit grain; notele de mijloc sunt ghim..
300,00 Lei
Brand: Guerlain
Aqua Allegoria Flora Salvaggia de Guerlain este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou Aqua Allegoria Flora Salvaggia a fost lansat in 2021. Aqua Allegoria Flora Salvaggia a fost creat de Thierry Wasser si Delphine Jelk. Notele de varf sunt note de apa, violeta, pepene si flori de camp;..
270,00 Lei
Brand: Guerlain
Aqua Allegoria Granada Salvia de Guerlain este un parfum Aromatic Fructat unisex. Acesta este un parfum nou Aqua Allegoria Granada Salvia a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Thierry Wasser. Notele de varf sunt coacaze negre, lamaie si bergamot; notele de mijloc sunt rodie, salvie, t..
400,00 Lei
Brand: Guerlain
Aqua Allegoria Lys Soleia de Guerlain este un parfum Floral Fructat de dama. Aqua Allegoria Lys Soleia a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Thierry Wasser. Notele de varf sunt frunze de palmieri, bergamot si lamaie de Amalfi; notele de mijloc sunt crin, ylang-ylang si fruct tropical;..
270,00 Lei
Brand: Guerlain
Nerolia Vetiver de Guerlain este un parfum Lemnos Floral Mosc unisex. Acesta este un parfum nou Nerolia Vetiver a fost lansat in 2022. Nerolia Vetiver a fost creat de Delphine Jelk si Thierry Wasser...
300,00 Lei
Brand: Guerlain
Aqua Allegoria Nettare di Sole de Guerlain este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou Aqua Allegoria Nettare di Sole a fost lansat in 2021. Aqua Allegoria Nettare di Sole a fost creat de Thierry Wasser si Delphine Jelk. Notele de varf sunt floare de portocal, note de apa si bergamota d..
250,00 Lei
Brand: Guerlain
Aqua Allegoria Orange Soleia de Guerlain este un parfum Citric unisex. Acesta este un parfum nou Aqua Allegoria Orange Soleia a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Thierry Wasser. Notele de varf sunt portocala sangerie, bergamot si piper roz; notele de mijloc sunt petit grain si menta..
350,00 Lei
Brand: Guerlain
Aqua Allegoria Pamplelune de Guerlain este un parfum Citric de dama. Aqua Allegoria Pamplelune a fost lansat in 1999. Aqua Allegoria Pamplelune a fost creat de Jean-Paul Guerlain si Mathilde Laurent. Notele de varf sunt grapefruit si bergamot; notele de mijloc sunt cassia, petit grain si neroli; Not..
390,00 Lei
Brand: Guerlain
Aqua Allegoria Pera Granita de Guerlain este un parfum Floral Fructat de dama. Aqua Allegoria Pera Granita a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Thierry Wasser. Notele de varf sunt grapefruit, lamaie si bergamot; notele de mijloc sunt Para, floare de portocal, osmanthus si Hedione; No..
300,00 Lei
Brand: Guerlain
Aqua Allegoria Rosa Rossa de Guerlain este un parfum Floral Fructat de dama. Aqua Allegoria Rosa Rossa a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Thierry Wasser. Notele de varf sunt lici, coacaze negre, bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt trandafir si bujor; Notele de baza sunt mosc ..
290,00 Lei
Brand: Guerlain
Guerlain Homme Eau de Parfum (2016) de Guerlain este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou Guerlain Homme Eau de Parfum (2016) a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Thierry Wasser. Notele de varf sunt lamaie verde, menta aromata si rom; Nota de mijloc este no..
300,00 Lei
Brand: Guerlain
L’Homme Ideal de Guerlain este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou, L’Homme Ideal a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Thierry Wasser. Notele de varf sunt citrice, rozmarin, floare de portocal si portocala amaruie; notele de mijloc sunt migdale si boabe de..
250,00 Lei
Brand: Guerlain
L'Homme Idéal Extrême de Guerlain este un parfum Ambra Lemnos de barbati. Acesta este un parfum nou L'Homme Idéal Extrême a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Thierry Wasser. Notele de varf sunt migdale, piper roz si bergamot; notele de mijloc sunt prune, scortisoara si heliotrop; No..
290,00 Lei
Brand: Guerlain
L'Homme Ideal L'Intense de Guerlain este un parfum oriental lemnos de barbati. Parfumul a fost lansat in 2018 si a fost creat de Thierry Wasser. Notele de varf sunt piper, chili, migdale si cardamon; notele de mijloc sunt trandafir bulgaresc, pielarie si labdanum; notele de baza sunt paciuli, lemn d..
300,00 Lei
Brand: Guerlain
Black Perfecto by La Petite Robe Noire Eau de Toilette Florale de Guerlain este un parfum Ambra Floral de dama. Black Perfecto by La Petite Robe Noire Eau de Toilette Florale a fost lansat in 2018. Black Perfecto by La Petite Robe Noire Eau de Toilette Florale a fost creat de Thierry Wasser si Delph..
230,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 22 (2 pagini)