Menu
Your Cart

Hermes


Brand: Hermes
Faubourg de Hermes este un parfum Chypre Floral de dama. Faubourg a fost lansat in 1995. Creatorul acestui parfum este Maurice Roucel. Notele de varf sunt portocala, piersica, zambila, ylang-ylang si bergamot; notele de mijloc sunt soc negru, stanjenel, floare de portocal, gardenie si iasomie; Notel..
370,00 Lei
Brand: Hermes
24 Faubourg de Hermès este un parfum Floral de dama. 24 Faubourg a fost lansat in 1995. Creatorul acestui parfum este Maurice Roucel. Notele de varf sunt zambila, portocala, ylang-ylang, piersica si bergamot; notele de mijloc sunt floare de portocal, gardenie, iasomie, soc negru si stanjenel; Notele..
320,00 Lei
Brand: Hermes
Bel Ami Vetiver de Hermes este un parfum de barbati lansat in 2013 si a fost creat de Jean- Claude Ellena. Parfumul prezinta cardamon, elemi, busuioc, garoafa, stanjenel, paciuli, pielarie ruseasca, vetiver, ambra, zibeta, styrax si vanilie...
420,00 Lei
Brand: Hermes
Caleche de Hermès este un parfum Floral Aldehidic de dama. Caleche a fost lansat in 1961. Creatorul acestui parfum este Guy Robert. Notele de varf sunt aldehide, chiparos, bergamot, neroli, floare de portocal, lamaie si mandarina; notele de mijloc sunt stanjenel, ylang-ylang, trandafir, gardenie, ia..
270,00 Lei
Brand: Hermes
Caleche Soie de Parfum de Hermès este un parfum Floral Aldehidic de dama. Caleche Soie de Parfum a fost lansat in 1992. Notele de varf sunt aldehide, lamaie, bergamot si neroli; notele de mijloc sunt stanjenel, trandafir de mai, trandafir de Damasc, iasomie, lacramioare si floare de portocal; Notele..
320,00 Lei
Brand: Hermes
au D`Orange Verte de Hermes este un parfum Floral Verde unisex. Eau D`Orange Verte a fost lansat in 1979. Creatorul acestui parfum este Francoise Caron. Parfumul prezinta floare de portocal, mandarina, iasomie, bergamot si lamaie..
170,00 Lei
Brand: Hermes
Eau de Basilic Pourpre de Hermès este un parfum Lemnos Aromatic unisex. Acesta este un parfum nou Eau de Basilic Pourpre a fost lansat in 2022. Creatorul acestui parfum este Christine Nagel. Nota de varf este bergamot; notele de mijloc sunt busuioc si muscata; Notele de baza sunt paciuli si condimen..
250,00 Lei
Brand: Hermes
Eau de Citron Noir de Hermès este un parfum Citric Aromatic unisex. Creatorul acestui parfum este Christine Nagel...
270,00 Lei
Brand: Hermes
Eau de Gentiane Blanche de Hermes este un parfum Aromatic unisex. Eau de Gentiane Blanche a fost lansat in 2009. Creatorul acestui parfum este Jean-Claude Ellena. Parfumul prezinta mosc, stanjenel, tamaie si gentiana...
370,00 Lei
Brand: Hermes
Eau de Mandarine Ambree de Hermes este un parfum citric aromatic unisex si a fost lansat in 2013. Nota de varf este mandarina; nota de mijloc este maracuia; nota de baza este ambra...
320,00 Lei
Brand: Hermes
Eau de Narcisse Bleu de Hermes este un parfum Floral unisex. Eau de Narcisse Bleu a fost lansat in 2013. Parfumul prezinta narcisa si note lemnoase...
235,00 Lei
Brand: Hermes
Eau de Néroli Doré de Hermes este un parfum unisex. Acesta este un parfum nou Eau de Néroli Doré a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Jean-Claude Ellena. Nota de varf este portocala amaruie; Nota de mijloc este neroli; Nota de baza este sofran...
200,00 Lei
Brand: Hermes
Eau de Pamplemousse de Hermes este un parfum citric aromatic unisex. Parfumul a fost lansat in 2009 si a fost creat de Jean- Claude Ellena. Parfumul prezinta grapefruit, portocala si trandafir...
290,00 Lei
Brand: Hermes
Hermes Eau des Merveilles Bleue, femeiApa de toaletă cu note lemnoase și ambrate se mineralizează. O scufundare dinamică și efervescentă în adândurile marine ale lumii Merveilles.Din anul 2004, parfumul Eau des Merveilles este cheia către lumea minunilor Hermès. La hotarul dintre inocență și fantezi..
180,00 Lei
Brand: Hermes
Hermes Eau Des MerveillesUn parfum de feerie, efervescent și cald. O îmbinare între note de rășină balsamică, suave și vanilate, și note lemnoase, cu un acord de ambergris, o plimbare fabuloasă în universul plin de prospețime al portocalilor sălbatici.Din anul 2004, parfumul Eau des Merveilles este ..
180,00 Lei
Brand: Hermes
Equipage de Hermes este un parfum Oriental Fougere de barbati. Equipage a fost lansat in 1970. Creatorul acestui parfum este Guy Robert. Notele de varf sunt aldehide, portocala, salvie, flori de nucsoara, bergamot si lemn de trandafir brazilian; notele de mijloc sunt garoafa, scortisoara, iasomie, l..
420,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 36 (3 pagini)