Menu
Your Cart

Hugo Boss


Brand: Hugo Boss
Hugo Extreme de Hugo Boss este un parfum Aromatic Verde de barbati. Acesta este un parfum nou Hugo Extreme a fost lansat in 2016. Nota de varf este mar verde; notele de mijloc sunt muscata, lavanda si salvie; Notele de baza sunt cedru si pin balsamic...
160,00 Lei
Brand: Hugo Boss
Boss The Scent For Her Intense de Hugo Boss este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Boss The Scent For Her Intense a fost lansat in 2017. Notele de varf sunt piersica si miere; Nota de mijloc este osmanthus; Notele de baza sunt cacao si vanilie...
170,00 Lei
Brand: Hugo Boss
Boss The Scent Le Parfum for Him  este un parfum Pielarie de barbati. Acesta este un parfum nou Boss The Scent Le Parfum for Him Le Parfum a fost lansat in 2022. Notele de varf sunt fruct maninka si ghimbir; Nota de mijloc este stanjenel; Notele de baza sunt note lemnoase si pielarie...
220,00 Lei
Brand: Hugo Boss
Boss Alive Eau de Parfum de Hugo Boss este un parfum Lemnos Aromatic de dama. Acesta este un parfum nou Boss Alive Eau de Parfum a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Annick Menardo. Notele de varf sunt vanilie de Madagascar, prune, scortisoara, mar si coacaze negre; notele de mijloc ..
250,00 Lei
Brand: Hugo Boss
Boss Alive Eau de Toilette de Hugo Boss este un parfum de dama. Acesta este un parfum nou Boss Alive Eau de Toilette a fost lansat in 2021. Boss Alive Eau de Toilette a fost creat de Marie Salamagne si Honorine Blanc. Notele de varf sunt mandarina, mar, magnolie si lamaie; notele de mijloc sunt iaso..
200,00 Lei
Brand: Hugo Boss
Boss Alive Intense de Hugo Boss este un parfum Ambra Lemnos de dama. Acesta este un parfum nou Boss Alive Intense a fost lansat in 2022. Nota de varf este zmeura; Nota de mijloc este vetiver; Nota de baza este rasina benzoica...
250,00 Lei
Brand: Hugo Boss
Boss Bottled Eau de Parfum de Hugo Boss este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou Boss Bottled Eau de Parfum a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Honorine Blanc. Notele de varf sunt mar, piper negru si bergamot; notele de mijloc sunt scortisoara, castan ..
220,00 Lei
Brand: Hugo Boss
Boss Bottled Absolute de Hugo Boss este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Boss Bottled Absolute a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Annick Menardo. Notele de varf sunt mar, prune si bergamot; notele de mijloc sunt scortisoara si cashmeran; Notele de baza sunt maslin, lemn de san..
240,00 Lei
Brand: Hugo Boss
Boss Bottled de Hugo Boss este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Boss Bottled a fost lansat in 1998. Boss Bottled a fost creat de Annick Menardo si Christian Dussoulier. Notele de varf sunt mar, prune, lamaie, bergamot, lichen si muscata; notele de mijloc sunt scortisoara, lemn de mahon si ga..
210,00 Lei
Hugo Boss Bottled Elixir EDPI,  barbati
Nou
Brand: Hugo Boss
Boss Bottled Elixir de Hugo Boss este un parfum Ambra Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou Boss Bottled Elixir a fost lansat in 2023. Boss Bottled Elixir a fost creat de Annick Menardo si Suzy Le Helley. Notele de varf sunt Tămâie si cardamom; notele de mijloc sunt paciuli si vetiver; N..
250,00 Lei
Brand: Hugo Boss
Boss Bottled Night de Hugo Boss este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Boss Bottled Night a fost lansat in 2010. Notele de varf sunt lavanda si mesteacan; Nota de mijloc este violeta; Notele de baza sunt note lemnoase si mosc...
160,00 Lei
Brand: Hugo Boss
Boss Bottled Parfum de Hugo Boss este un parfum Pielarie de barbati. Acesta este un parfum nou Boss Bottled Parfum a fost lansat in 2022. Boss Bottled Parfum a fost creat de Suzy Le Helley si Annick Menardo. Notele de varf sunt mandarina si olibanum; notele de mijloc sunt smochin si iris; Notele de ..
220,00 Lei
Brand: Hugo Boss
Hugo Dark Blue de Hugo Boss este un parfum Oriental Condimentat de barbati. Hugo Dark Blue a fost lansat in 1999. Hugo Dark Blue a fost creat de Alain Astori si Beatrice Piquet. Notele de varf sunt portocala, ghimbir, grapefruit, lamaie si lamaie verde; notele de mijloc sunt lemn de mahon, chiparos,..
150,00 Lei
Brand: Hugo Boss
Deep Red de Hugo Boss este un parfum Floral Fructat de dama. Deep Red a fost lansat in 2001. Deep Red a fost creat de Alain Astori si Beatrice Piquet. Notele de varf sunt clementina, coacaze negre, portocala sangerie, mandarina si Para; notele de mijloc sunt tuberoza, frezie, ghimbir, seminte de Hib..
150,00 Lei
Brand: Hugo Boss
Hugo Energise de Hugo Boss este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Creatorul acestui parfum este Claude Dir. Notele de varf sunt menta, piper roz, lamaie, frunze de ananas, cardamom, kumquat si mandarina; notele de mijloc sunt frezie, nucsoara, coriandru, ienupar, salvie si iasomie; Notele de baz..
150,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 40 (3 pagini)