Menu
Your Cart

Jean Paul Gaultier


Jean Paul Gaultier Classique (2017) EDP, femei
Hot
Classique Eau de Parfum Collector 2017 de Jean Paul Gaultier este un parfum Ambra Floral de dama. Classique Eau de Parfum Collector 2017 a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Jacques Cavallier. Notele de varf sunt rom, trandafir si mandarina siciliana; notele de mijloc sunt orhidee si..
200,00 Lei
Jean Paul Gaultier Divine EDP, femei
Hot
Gaultier Divine de Jean Paul Gaultier este un parfum Ambra Floral de dama. Acesta este un parfum nou Gaultier Divine a fost lansat in 2023. Creatorul acestui parfum este Quentin Bisch...
380,00 Lei
La Belle de Jean Paul Gaultier este un parfum Ambra Vanilat de dama. La Belle a fost lansat in 2019. La Belle a fost creat de Quentin Bisch si Sonia Constant. Notele de varf sunt Para si bergamot; notele de mijloc sunt note florale si pielarie; Notele de baza sunt vanilie, vetiver, ambra si mosc...
280,00 Lei
Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum EDP, femei
Hot
La Belle Le Parfum de Jean Paul Gaultier este un parfum Ambra Vanilat de dama. Acesta este un parfum nou La Belle Le Parfum a fost lansat in 2021. La Belle Le Parfum a fost creat de Quentin Bisch..
300,00 Lei
Jean Paul Gaultier Le Beau Le Parfum EDP, barbati
Hot
Le Beau Le Parfum de Jean Paul Gaultier este un parfum Ambra Lemnos de barbati. Acesta este un parfum nou Le Beau Le Parfum a fost lansat in 2022. Creatorul acestui parfum este Quentin Bisch. Notele de varf sunt ananas, chiparos, stanjenel si ghimbir; notele de mijloc sunt nuca de cocos si note lemn..
570,00 Lei
Le Male Collector Edition 2022 de Jean Paul Gaultier este un parfum Ambra Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Le Male Collector Edition 2022 a fost lansat in 2022. Creatorul acestui parfum este Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt lavanda, menta, cardamom, bergamot si pelin; notele de mi..
300,00 Lei
Le Male de Jean Paul Gaultier este un parfum Ambra Fougere de barbati. Le Male a fost lansat in 1995. Creatorul acestui parfum este Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt lavanda, menta, cardamom, bergamot si pelin; notele de mijloc sunt scortisoara, floare de portocal si chimion; Notele de baza sun..
220,00 Lei
Le Male Elixir de Jean Paul Gaultier este un parfum Ambra Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Le Male Elixir a fost lansat in 2023. Creatorul acestui parfum este Quentin Bisch. Notele de varf sunt lavanda si menta; notele de mijloc sunt vanilie si rasina benzoica; ..
420,00 Lei
Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum EDP, barbati Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum EDP, barbati
Hot
Le Male Le Parfum de Jean Paul Gaultier este un parfum Ambra de barbati. Acesta este un parfum nou Le Male Le Parfum a fost lansat in 2020. Le Male Le Parfum a fost creat de Quentin Bisch si Natalie Gracia-Cetto. Nota de varf este cardamom; notele de mijloc sunt lavanda si stanjenel; Notele de baza ..
350,00 Lei
Scandal A Paris de Jean Paul Gaultier este un parfum Chypre Floral de dama. Scandal A Paris a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Daphné Bugey. Nota de varf este Para; Nota de mijloc este iasomie; Nota de baza este miere...
450,00 Lei
Jean Paul Gaultier Scandal EDP, femei Jean Paul Gaultier Scandal EDP, femei
Hot
Scandal de Jean Paul Gaultier este un parfum Chypre Floral de dama. Acesta este un parfum nou Scandal a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Daphne Bugey. Notele de varf sunt portocala sangerie si gardenie; Nota de mijloc este miere; Nota de baza este paciuli...
220,00 Lei
Jean Paul Gaultier Scandal Le parfum pour homme EDP, bărbați Jean Paul Gaultier Scandal Le parfum pour homme EDP, bărbați
Hot
Scandal Pour Homme Le Parfum de Jean Paul Gaultier este un parfum Ambra de barbati. Acesta este un parfum nou Scandal Pour Homme Le Parfum a fost lansat in 2022. Scandal Pour Homme Le Parfum a fost creat de Quentin Bisch, Natalie Gracia-Cetto si Christophe Raynaud. Nota de v..
350,00 Lei
Jean Paul Gaultier Scandal pour homme EDT, barbati Jean Paul Gaultier Scandal pour homme EDT, barbati
Hot
Scandal Pour Homme de Jean Paul Gaultier este un parfum Ambra Lemnos de barbati. Scandal Pour Homme a fost lansat in 2021. Scandal Pour Homme a fost creat de Quentin Bisch, Christophe Raynaud si Natalie Gracia-Cetto. Notele de varf sunt salvie si mandarina; notele de mijloc ..
240,00 Lei
Jean Paul Gaultier Ultra Male EDT, barbati
Hot
Ultra Male de Jean Paul Gaultier este un parfum Oriental Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Ultra Male a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt bergamot, Para, menta, lavanda si lamaie; notele de mijloc sunt scortisoara, salvie si chimion..
200,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)