Menu
Your Cart

Jean Paul Gaultier


Le Male On Board de Jean Paul Gaultier este un parfum de barbati. Acesta este un parfum nou Le Male On Board a fost lansat in 2021. Creatorul acestui parfum este Christophe Raynaud. Nota de varf este bergamot; notele de mijloc sunt boabe de tonka si muscata; Nota de baza este ambra...
300,00 Lei
Le Male Popeye Eau Fraiche de Jean Paul Gaultier este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Le Male Popeye Eau Fraiche a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Nathalie Gracia-Cetto. Notele de varf sunt aldehide, menta si neroli; notele de mijloc sunt salvie, s..
320,00 Lei
Classique Eau de Parfum Collector 2017 de Jean Paul Gaultier este un parfum Ambra Floral de dama. Classique Eau de Parfum Collector 2017 a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Jacques Cavallier. Notele de varf sunt rom, trandafir si mandarina siciliana; notele de mijloc sunt orhidee si..
190,00 Lei
Classique Pin Up de Jean Paul Gaultier este un parfum Ambra Vanilat de dama. Acesta este un parfum nou Classique Pin Up a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Fabrice Pellegrin. Notele de varf sunt ghimbir si lamaie; notele de mijloc sunt floare de portocal si marshmallow; Notele de ba..
300,00 Lei
La Belle de Jean Paul Gaultier este un parfum Ambra Vanilat de dama. La Belle a fost lansat in 2019. La Belle a fost creat de Quentin Bisch si Sonia Constant. Notele de varf sunt Para si bergamot; notele de mijloc sunt note florale si pielarie; Notele de baza sunt vanilie, vetiver, ambra si mosc...
210,00 Lei
Jean Paul Gaultier La Belle Fleur Terrible EDP, femei
Hot
La Belle Fleur Terrible de Jean Paul Gaultier este un parfum Floral Acvatic de dama. Acesta este un parfum nou La Belle Fleur Terrible a fost lansat in 2022. Creatorul acestui parfum este Quentin Bisch. Nota de varf este nufar; Nota de mijloc este stanjenel; Nota de baza este vanilie...
450,00 Lei
La Belle Le Parfum de Jean Paul Gaultier este un parfum Ambra Vanilat de dama. Acesta este un parfum nou La Belle Le Parfum a fost lansat in 2021. La Belle Le Parfum a fost creat de Quentin Bisch..
290,00 Lei
Le Beau de Jean Paul Gaultier este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Le Beau a fost lansat in 2019. Le Beau a fost creat de Quentin Bisch si Sonia Constant. Nota de varf este bergamot; Nota de mijloc este nuca de cocos; Nota de baza este boabe de tonka...
220,00 Lei
Le Beau Le Parfum de Jean Paul Gaultier este un parfum Ambra Lemnos de barbati. Acesta este un parfum nou Le Beau Le Parfum a fost lansat in 2022. Creatorul acestui parfum este Quentin Bisch. Notele de varf sunt ananas, chiparos, stanjenel si ghimbir; notele de mijloc sunt nuca de cocos si note lemn..
330,00 Lei
Le Beau Male de Jean Paul Gaultier este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou, Le Beau Male a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt pelin si menta; notele de mijloc sunt lavanda, floare de portocal si salvie; Nota de baza..
190,00 Lei
Le Male Aviator de Jean Paul Gaultier este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Le Male Aviator a fost lansat in 2020. Nota de varf este menta; Nota de mijloc este frunza de violeta; Nota de baza este note lemnoase...
270,00 Lei
Le Male Collector Edition 2022 de Jean Paul Gaultier este un parfum Ambra Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Le Male Collector Edition 2022 a fost lansat in 2022. Creatorul acestui parfum este Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt lavanda, menta, cardamom, bergamot si pelin; notele de mi..
300,00 Lei
Le Male In The Navy de Jean Paul Gaultier este un parfum Ambra Fougere de barbati. Le Male In The Navy a fost lansat in 2018. Le Male In The Navy a fost creat de Quentin Bisch si Natalie Gracia-Cetto. Notele de varf sunt menta si note de apa; Nota de mijloc este note marine; Notele de baza sunt vani..
250,00 Lei
Le Male Le Parfum de Jean Paul Gaultier este un parfum Ambra de barbati. Acesta este un parfum nou Le Male Le Parfum a fost lansat in 2020. Le Male Le Parfum a fost creat de Quentin Bisch si Natalie Gracia-Cetto. Nota de varf este cardamom; notele de mijloc sunt lavanda si stanjenel; Notele de baza ..
300,00 Lei
Le Male Summer 2013 de Jean Paul Gaultier este un parfum Aromatic de barbati. Le Male Summer 2013 a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt lavanda, menta si cardamom; notele de mijloc sunt frunze verzi si iarba; Notele de baza sunt vanilie, lemn de santal si mosc...
320,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 28 (2 pagini)