Menu
Your Cart

Jimmy Choo


Brand: Jimmy Choo
Illicit de Jimmy Choo este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Illicit a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Anne Flipo. Notele de varf sunt ghimbir si portocala amaruie; notele de mijloc sunt trandafir si iasomie Sambac; Notele de baza sunt ambra, miere si lemn de sa..
170,00 Lei
Brand: Jimmy Choo
Illicit Flower de Jimmy Choo este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Acesta este un parfum nou Illicit Flower a fost lansat in 2016. Notele de varf sunt caisa si mandarina; notele de mijloc sunt floare de grapefruit, iasomie si trandafir; Notele de baza sunt lemn de santal, cashmeran si mosc...
160,00 Lei
Brand: Jimmy Choo
 Jimmy Choo L'Eau de Jimmy Choo este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Jimmy Choo L'Eau a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Juliette Karagueuzoglou. Notele de varf sunt trandafir japonez si bergamot; notele de mijloc sunt nectarina si bujor; Notele de ..
160,00 Lei
Brand: Jimmy Choo
Jimmy Choo Blossom de Jimmy Choo este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou, Jimmy Choo Blossom a fost lansat in 2015. Notele de varf sunt citrice, fructe rosii si zmeura; notele de mijloc sunt sangele voinicului si trandafir; Notele de baza sunt lemn de santal si mosc alb..
150,00 Lei
Brand: Jimmy Choo
Jimmy Choo Fever de Jimmy Choo este un parfum Ambra Vanilat de dama. Jimmy Choo Fever a fost lansat in 2018. Jimmy Choo Fever a fost creat de Nathalie Lorson si Honorine Blanc. Notele de varf sunt prune, lici si grapefruit; notele de mijloc sunt heliotrop, orhidee vanilata, iasomie si floare de port..
230,00 Lei
Brand: Jimmy Choo
Jimmy Choo Floral de Jimmy Choo este un parfum Floral Fructat de dama. Jimmy Choo Floral a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Louise Turner. Notele de varf sunt nectarina, mandarina si bergamot; notele de mijloc sunt magnolie, floare de cais si sangele voinicului; Notele de baza sunt..
140,00 Lei
Brand: Jimmy Choo
I Want Choo de Jimmy Choo este un parfum Ambra Floral de dama. Acesta este un parfum nou I Want Choo a fost lansat in 2020. Notele de varf sunt piersica si mandarina; notele de mijloc sunt iasomie si crin rosu; Nota de baza este vanilie...
230,00 Lei
Brand: Jimmy Choo
Jimmy Choo Man Blue de Jimmy Choo este un parfum lemnos aromatic de barbati. Parfumul a fost lansat in 2018 si a fost creat de Nathalie Lorson. Notele de varf sunt salvie, piper negru, bergamot si lavanda; notele de mijloc sunt pielarie, chiparos, Ambergris, mar si ananas; notele de baza sunt lemn d..
160,00 Lei
Brand: Jimmy Choo
Jimmy Choo Man de Jimmy Choo este un parfum Aromatic Fructat de barbati. Acesta este un parfum nou, Jimmy Choo Man a fost lansat in 2014. Parfumul prezinta piper roz, frunze de ananas, pepene, lavanda, piele intoarsa si paciuli..
150,00 Lei
Brand: Jimmy Choo
Jimmy Choo Man Intense de Jimmy Choo este un parfum de barbati. Acesta este un parfum nou Jimmy Choo Man Intense a fost lansat in 2016. Notele de varf sunt lavanda, pepene si mandarina; notele de mijloc sunt pelin, piper negru si muscata; Notele de baza sunt boabe de tonka, paciuli si labdanum...
170,00 Lei
Brand: Jimmy Choo
Urban Hero de Jimmy Choo este un parfum lemnos condimentat de barbati si a fost lansat in 2019. Notele de varf sunt Finger Lime si piper negru; notele de mijloc sunt lemn de palisandru si vetiver; notele de baza sunt Ambergris si pielarie...
180,00 Lei
Brand: Jimmy Choo
Urban Hero Gold Edition de Jimmy Choo este un parfum Lemnos de barbati. Acesta este un parfum nou Urban Hero Gold Edition a fost lansat in 2021. Creatorul acestui parfum este Juliette Karagueuzoglou. Notele de varf sunt ananas si portocala sangerie; notele de mijloc sunt boabe de tonka si lavanda; N..
220,00 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)