Menu
Your Cart

Joop


Brand: Joop
Joop! Femme de Joop! este un parfum Oriental Lemnos de dama. Joop! Femme a fost lansat in 1987. Creatorul acestui parfum este Michel Almairac. Notele de varf sunt aldehide, coriandru, note fructate, bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt floare de portocal, iasomie, lacramioare si trandafir; Note..
140,00 Lei
Brand: Joop
Joop! Go de Joop! este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Joop! Go a fost lansat in 2006. Creatorul acestui parfum este Sophie Labbe. Notele de varf sunt rabarbar, pimento si portocala amaruie; notele de mijloc sunt chiparos, violeta si muscata de Bourbon; Notele de baza sunt mosc si pin balsamic..
130,00 Lei
Brand: Joop
Joop! Homme Eau de Parfum de Joop! este un parfum Ambra Vanilat de barbati. Acesta este un parfum nou Joop! Homme Eau de Parfum a fost lansat in 2021. Notele de varf sunt alune, scortisoara si bergamot; notele de mijloc sunt heliotrop, floare de portocal, miere, cardamom si brad; Notele de baza sunt..
150,00 Lei
JOOP! Homme EDT, barbati JOOP! Homme EDT, barbati
Hot
Brand: Joop
Joop! Homme de Joop! Este un parfum Ambra Fougere de barbati. Joop! Homme a fost lansat in 1989.Creatorul acestui parfum este Michel Almairac. Notele de varf sunt floare de portocal, mandarina, bergamot si lamaie de Amalfi; Notele de mijloc sunt scortisoara, heliotrop, iasom..
110,00 Lei
Brand: Joop
Joop! Homme Wild de Joop! Este un parfum Ambra Fougere de barbati. Joop! Homme Wild a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Alienor Massenet. Nota de varf este piper roz; Nota de mijloc este rom; Notele de baza sunt tutun alb si note lemnoase...
100,00 Lei
Brand: Joop
Jump de Joop! este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Jump a fost lansat in 2005. Creatorul acestui parfum este Sophie Labbe. Notele de varf sunt rozmarin, chimion si grapefruit; notele de mijloc sunt coriandru si heliotrop; Notele de baza sunt boabe de tonka, mosc si vetiver...
130,00 Lei
Brand: Joop
Joop! Le Bain de Joop! este un parfum Oriental Floral de dama. Joop! Le Bain a fost lansat in 1989. Notele de varf sunt aldehide, floare de portocal, bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt lemn de santal, iasomie, lacramioare, cedru si trandafir; Notele de baza sunt boabe de tonka, ambra, paciuli..
150,00 Lei
Brand: Joop
Miss Wild de Joop! Este un parfum Ambra Condimentat de dama. Miss Wild a fost lansat in 2013. Miss Wild a fost creat de Veronique Nyberg si Olivier Polge.Nota de varf este piper roz; Nota de mijloc este vanilie; Nota de baza este rom...
220,00 Lei
Brand: Joop
Splash de Joop! este un parfum Lemnos Acvatic de barbati. Splash a fost lansat in 2011. Creatorul acestui parfum este Louise Turner. Notele de varf sunt coriandru si fructul Cassovary; notele de mijloc sunt apa de mare si cardamom; Notele de baza sunt labdanum, lemn de santal si cedru..
290,00 Lei
Brand: Joop
Joop! Splash Summer Ticket de Joop! este un parfum Lemnos Acvatic de barbati. Joop! Splash Summer Ticket a fost lansat in 2012. Notele de varf sunt lamaie si coriandru; notele de mijloc sunt apa de mare si frunza de violeta; Notele de baza sunt cedru si labdanum...
210,00 Lei
Brand: Joop
Wow! Eau de Toilette Fresh de Joop! este un parfum Citric Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou Wow! Eau de Toilette Fresh a fost lansat in 2021. Notele de varf sunt frunza de violeta, bergamot si lavanda; Nota de mijloc este muscata; Nota de baza este vanilie...
130,00 Lei
Brand: Joop
Wow! de Joop! este un parfum Oriental Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Wow! a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Christophe Raynaud. Notele de varf sunt bergamot, cardamom si frunza de violeta; notele de mijloc sunt muscata, pin balsamic si vetiver; Notele de baza sunt b..
120,00 Lei
JOOP! Wow! set EDT, femei
Hot
Brand: Joop
Set Joop!, WOW, Femei: Apa de Toaleta, 60 ml + Gel de Dus, 250 mlWow! for Women de Joop! este un parfum Chypre Floral de dama. Wow! for Women a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Fabrice Pellegrin. Notele de varf sunt trandafir, zmeura si rabarbar; notele de mijloc sunt trandafir ros..
180,00 Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)