Menu
Your Cart

Joop


Brand: Joop
All About Eve de Joop! este un parfum Floral Fructat de dama. All About Eve a fost lansat in 1996. Creatorul acestui parfum este Creations Aromatiques. Notele de varf sunt note florale si mar; notele de mijloc sunt scortisoara si iasomie; Notele de baza sunt vanilie si vetiver..
150,00 Lei
Brand: Joop
Joop! Femme de Joop! este un parfum Oriental Lemnos de dama. Joop! Femme a fost lansat in 1987. Creatorul acestui parfum este Michel Almairac. Notele de varf sunt aldehide, coriandru, note fructate, bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt floare de portocal, iasomie, lacramioare si trandafir; Note..
140,00 Lei
Brand: Joop
Joop! Go de Joop! este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Joop! Go a fost lansat in 2006. Creatorul acestui parfum este Sophie Labbe. Notele de varf sunt rabarbar, pimento si portocala amaruie; notele de mijloc sunt chiparos, violeta si muscata de Bourbon; Notele de baza sunt mosc si pin balsamic..
120,00 Lei
JOOP! Homme Absolute EDP, barbati JOOP! Homme Absolute EDP, barbati
Hot
Brand: Joop
JOOP! Homme Absolute de Joop! Este un parfum Ambra Fougere de barbati. JOOP! Homme Absolute a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Antoine Maisondieu. Nota de varf este piper negru; Nota de mijloc este ylang-ylang; Notele de baza sunt tamaie, boabe de tonka si ..
150,00 Lei
Brand: Joop
Joop! Homme Eau de Parfum de Joop! este un parfum Ambra Vanilat de barbati. Acesta este un parfum nou Joop! Homme Eau de Parfum a fost lansat in 2021. Notele de varf sunt alune, scortisoara si bergamot; notele de mijloc sunt heliotrop, floare de portocal, miere, cardamom si brad; Notele de baza sunt..
150,00 Lei
JOOP! Homme EDT, barbati JOOP! Homme EDT, barbati
Hot
Brand: Joop
Joop! Homme de Joop! Este un parfum Ambra Fougere de barbati. Joop! Homme a fost lansat in 1989.Creatorul acestui parfum este Michel Almairac. Notele de varf sunt floare de portocal, mandarina, bergamot si lamaie de Amalfi; Notele de mijloc sunt scortisoara, heliotrop, iasom..
110,00 Lei
Brand: Joop
Joop! Homme Ice de Joop! este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou Joop! Homme Ice a fost lansat in 2020. Notele de varf sunt prune, salvie, bergamot si grapefruit; notele de mijloc sunt floare de portocal, tutun si cardamom; Nota de baza este lemn de santal...
270,00 Lei
Brand: Joop
JOOP! HOMME LE PARFUMJoop! Homme Le Parfum de Joop! este un parfum Ambra Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Joop! Homme Le Parfum a fost lansat in 2022. Nota de varf este lavanda; Nota de mijloc este stanjenel; Notele de baza sunt pralina, vanilie si boabe de tonka...
180,00 Lei
Brand: Joop
Joop! Homme Wild de Joop! Este un parfum Ambra Fougere de barbati. Joop! Homme Wild a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Alienor Massenet. Nota de varf este piper roz; Nota de mijloc este rom; Notele de baza sunt tutun alb si note lemnoase...
95,00 Lei
Brand: Joop
Jump de Joop! este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Jump a fost lansat in 2005. Creatorul acestui parfum este Sophie Labbe. Notele de varf sunt rozmarin, chimion si grapefruit; notele de mijloc sunt coriandru si heliotrop; Notele de baza sunt boabe de tonka, mosc si vetiver...
130,00 Lei
Brand: Joop
Joop! Le Bain de Joop! este un parfum Oriental Floral de dama. Joop! Le Bain a fost lansat in 1989. Notele de varf sunt aldehide, floare de portocal, bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt lemn de santal, iasomie, lacramioare, cedru si trandafir; Notele de baza sunt boabe de tonka, ambra, paciuli..
150,00 Lei
Brand: Joop
Miss Wild de Joop! Este un parfum Ambra Condimentat de dama. Miss Wild a fost lansat in 2013. Miss Wild a fost creat de Veronique Nyberg si Olivier Polge.Nota de varf este piper roz; Nota de mijloc este vanilie; Nota de baza este rom...
220,00 Lei
Brand: Joop
Muse de Joop! este un parfum Ambra Floral de dama. Muse a fost lansat in 2003. Creatorul acestui parfum este Francis Kurkdjian. Notele de varf sunt sampanie si coaja de portocala; notele de mijloc sunt crin alb, iasomie, floarea tiare si tuberoza; Notele de baza sunt heliotrop, mosc alb, migdale, le..
370,00 Lei
Brand: Joop
Joop! Rococo de Joop! este un parfum Floral de dama. Joop! Rococo a fost lansat in 2000. Creatorul acestui parfum este Benoist Lapouza. Notele de varf sunt condimente, ananas si lamaie; notele de mijloc sunt ylang-ylang, ghimbir, heliotrop, iasomie, trandafir si magnolie; Notele de baza sunt lemn de..
390,00 Lei
Brand: Joop
Splash de Joop! este un parfum Lemnos Acvatic de barbati. Splash a fost lansat in 2011. Creatorul acestui parfum este Louise Turner. Notele de varf sunt coriandru si fructul Cassovary; notele de mijloc sunt apa de mare si cardamom; Notele de baza sunt labdanum, lemn de santal si cedru..
290,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 21 (2 pagini)