Menu
Your Cart

Lacoste


Lacoste Challenge EDT, barbati
Hot
Brand: Lacoste
Challenge de Lacoste este un parfum Citric Aromatic de barbati. Challenge a fost lansat in 2009. Notele de varf sunt mandarina, lamaie de Amalfi si bergamot; notele de mijloc sunt ghimbir, lavanda si frunza de violeta; Notele de baza sunt lemn de abanos si lemn de teak...
200,00 Lei
Brand: Lacoste
Dream of Pink de Lacoste este un parfum Floral Fructat de dama. Dream of Pink a fost lansat in 2008. Notele de varf sunt ceai la gheata si fructe rosii; notele de mijloc sunt lotus si trandafir; Notele de baza sunt lemn de santal si mosc...
160,00 Lei
Brand: Lacoste
Eau de Lacoste L.12.12. Noir Intense de Lacoste Fragrances este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Eau de Lacoste L.12.12. Noir a fost lansat in 2013. Nota de varf este pepene rosu; notele de mijloc sunt busuioc, lavanda si verbina; Notele de baza sunt ciocolata amaruie, cashmeran, paciuli si cum..
170,00 Lei
Brand: Lacoste
Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Magnetic de Lacoste Fragrances este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Magnetic a fost lansat in 2016. Notele de varf sunt portocala, clementina si mango; notele de mijloc sunt heliotrop, iasomie, trandafir si..
180,00 Lei
Brand: Lacoste
Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Natural de Lacoste Fragrances este un parfum Floral Fructat de dama. Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Natural a fost lansat in 2015. Notele de varf sunt ananas, frunze de zmeur si mandarina; notele de mijloc sunt iasomie, iris si trandafir; Notele de baza sunt nuca d..
150,00 Lei
Brand: Lacoste
Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling de Lacoste Fragrances este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling a fost lansat in 2015. Notele de varf sunt mar rosu, condimente, mure si mandarina; notele de mijloc sunt vata de zahar, pricomigdale si lacramio..
170,00 Lei
Brand: Lacoste
L.12.12 Eau de Parfum Rose For Her de Lacoste Fragrances este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou L.12.12 Eau de Parfum Rose For Her a fost lansat in 2021. L.12.12 Eau de Parfum Rose For Her a fost creat de Marie Salamagne si Ane Ayo. Notele de varf sunt mandarina verde si me..
180,00 Lei
Brand: Lacoste
Eau de Lacoste L.12.12 Sparkling Collector Edition Pour Femme x Jeremyville de Lacoste Fragrances este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Acesta este un parfum nou Eau de Lacoste L.12.12 Sparkling Collector Edition Pour Femme x Jeremyville a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este ..
150,00 Lei
Brand: Lacoste
Eau de Lacoste Pour Femme de Lacoste este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou, Eau de Lacoste Pour Femme a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt ananas, mandarina si bergamot; notele de mijloc sunt iasomie Sambac, floare de portocal si frunze de ananas; Notele de baza sunt..
150,00 Lei
Brand: Lacoste
Essential de Lacoste este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Essential a fost lansat in 2005. Notele de varf sunt cassia, bergamot, mandarina si frunze de tomate; notele de mijloc sunt piper si trandafir; Notele de baza sunt lemn de santal si paciuli...
150,00 Lei
Brand: Lacoste
Joy of Pink de Lacoste este un parfum Floral Fructat de dama. Joy of Pink a fost lansat in 2010. Nota de varf este grapefruit; notele de mijloc sunt bujor si Curacao; Notele de baza sunt mosc si cedru de Virginia...
200,00 Lei
Brand: Lacoste
L'Homme Lacoste de Lacoste Fragrances este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. L'Homme Lacoste a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Michel Girard. Notele de varf sunt mandarina, rabarbar, portocala dulce si gutuie; notele de mijloc sunt ghimbir, migdale, piper negru si iasomie; ..
170,00 Lei
Brand: Lacoste
Match Point de Lacoste Fragrances este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou Match Point a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Sophie Labbé. Notele de varf sunt busuioc, grapefruit si piper roz; notele de mijloc sunt salvie, muscata si gentiana; Notele de baz..
150,00 Lei
Brand: Lacoste
Lacoste Pour Femme de Lacoste este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Lacoste Pour Femme a fost lansat in 2003. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Notele de varf sunt piper, frezie si mar; notele de mijloc sunt violeta, trandafir japonez, iasomie, heliotrop si trandafir; Notele de baza ..
150,00 Lei
Lacoste Pour Femme Legere EDP, femei
Out Of Stock
Brand: Lacoste
Lacoste Pour Femme Légère de Lacoste Fragrances este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Lacoste Pour Femme Légère a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Notele de varf sunt grapefruit, mandarina, bergamot, piper roz si coacaze negre; notele de mijloc sunt heliotrop, i..
170,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 19 (2 pagini)