Menu
Your Cart

Lalique


Brand: Lalique
Amethyst de Lalique este un parfum Floral Fructat de dama. Amethyst a fost lansat in 2007. Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson. Notele de varf sunt coacaze negre, afine, mure, dud si capsuni; notele de mijloc sunt bujor, piper, ylang-ylang si trandafir; Notele de baza sunt mosc, vanilie de..
110,00 Lei
Brand: Lalique
Encre Noire de Lalique este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Encre Noire a fost lansat in 2006. Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson. Nota de varf este chiparos; Nota de mijloc este vetiver; Notele de baza sunt mosc si cashmeran..
110,00 Lei
Brand: Lalique
Soleil de Lalique este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Soleil a fost lansat in 2019. Soleil a fost creat de Alexandra Monet, Benoist Lapouza si Barbara Zoebelein. Notele de varf sunt mandarina, migdale amare si cardamom; notele de mijloc sunt Para, lapte, migdale caramelizate, caramel, caf..
130,00 Lei
Brand: Lalique
Lalique White de Lalique este un parfum Citric Aromatic de barbati. Lalique White a fost lansat in 2008. Creatorul acestui parfum este Christine Nagel. Notele de varf sunt tamarind, frunze de lamai, bergamot si elemi; notele de mijloc sunt nucsoara, piper alb, violeta si cardamom; Notele de baza sun..
130,00 Lei
Brand: Lalique
Lalique White in Black de Lalique este un parfum Aromatic Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou Lalique White in Black a fost lansat in 2021. Creatorul acestui parfum este Karine Dubreuil-Sereni. Notele de varf sunt olibanum, bergamota siciliana si grapefruit; notele de mijloc sunt carda..
270,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)