Menu
Your Cart

Lanvin


Brand: Lanvin
Arpege de Lanvin este un parfum Floral Aldehidic de dama. Arpege a fost lansat in 1927. Arpege a fost creat de Paul Vacher si Andre Fraysse. Notele de varf sunt aldehide, lacramioare, piersica, caprifoi, neroli si bergamot; notele de mijloc sunt iasomie, ylang-ylang, lacramioare, stanjenel, coriandr..
170,00 Lei
Brand: Lanvin
Eclat d`Arpege de Lanvin este un parfum Floral Verde de dama. Eclat d`Arpege a fost lansat in 2010. Notele de varf sunt liliac verde si petit grain; notele de mijloc sunt floare de piersic, wisteria, bujor rosu, ceai verde si osmanthus chinezesc; Notele de baza sunt ambra, mosc si cedru...
140,00 Lei
Brand: Lanvin
Éclat d'Arpège Sheer de Lanvin este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Acesta este un parfum nou Éclat d'Arpège Sheer a fost lansat in 2020. Notele de varf sunt frunza de lotus, mandarina si pitahaya; notele de mijloc sunt lacramioare, iasomie de apa si bujor; Notele de baza sunt mosc alb, ambra ..
130,00 Lei
Brand: Lanvin
Lanvin L`Homme de Lanvin este un parfum Floral Lemnos Mosc de barbati. Lanvin L`Homme a fost lansat in 1997. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt lavanda, mandarina, neroli si bergamot; notele de mijloc sunt piper, menta, salvie si cardamom; Notele de baza sunt lemn de..
135,00 Lei
Brand: Lanvin
L`Homme Sport de Lanvin este un parfum Aromatic de barbati. L`Homme Sport a fost lansat in 2009. Notele de varf sunt lamaie de Amalfi, bergamot, piper si petit grain; notele de mijloc sunt lavanda si salvie; Notele de baza sunt mosc, lichen si frunze de paciuli de Indonezia...
135,00 Lei
Brand: Lanvin
Marry Me de Lanvin este un parfum Floral Fructat de dama. Marry Me a fost lansat in 2010. Creatorul acestui parfum este Antoine Maisondieu. Notele de varf sunt portocala amaruie, frezie si piersica; notele de mijloc sunt iasomie, trandafir si magnolie; Notele de baza sunt mosc, cedru de Virginia si ..
125,00 Lei
Brand: Lanvin
Lanvin Me de Lanvin este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Lanvin Me a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Domitille Bertier. Notele de varf sunt mandarina si afine; notele de mijloc sunt lemn dulce, tuberoza si trandafir; Nota de baza este lemn de santal...
170,00 Lei
Brand: Lanvin
Lanvin Me L'Eau de Lanvin este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Lanvin Me L'Eau a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Shyamala Maisondieu. Notele de varf sunt mandarina italieneasca , frunza de violeta si piper roz; notele de mijloc sunt bujor si magnolie; Notele d..
160,00 Lei
Brand: Lanvin
Modern Princess Blooming de Lanvin este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Modern Princess Blooming a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson. Notele de varf sunt pepene rosu, mandarina si grapefruit roz; notele de mijloc sunt osmanthus, trandafir ..
130,00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)