Menu
Your Cart

Laura Biagiotti


Blu di Roma Donna de Laura Biagiotti este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Blu di Roma Donna a fost lansat in 2014. Notele de varf sunt mar si trandafir; Nota de mijloc este iasomie; Nota de baza este paciuli..
150,00 Lei
Blu di Roma Uomo de Laura Biagiotti este un parfum Lemnos Acvatic de barbati. Acesta este un parfum nou Blu di Roma Uomo a fost lansat in 2014. Nota de varf este lamaie italieneasca; Nota de mijloc este note de apa; Notele de baza sunt note lemnoase si pielarie..
140,00 Lei
Essenza di Roma de Laura Biagiotti este un parfum Oriental Floral de dama. Essenza di Roma a fost lansat in 2013. Nota de varf este mandarina; notele de mijloc sunt ciclama, migdale si note lemnoase; Notele de baza sunt vanilie si lemn de santal..
150,00 Lei
Essenza di Roma Uomo de Laura Biagiotti este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Essenza di Roma Uomo a fost lansat in 2013. Nota de varf este frunza de dafin; Nota de mijloc este muscata; Notele de baza sunt cumarina si vanilie..
90,00 Lei
Forever de Laura Biagiotti este un parfum Chypre Floral de dama. Forever a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Jórdi Fernandez. Notele de varf sunt Para, piper roz, coacaze negre, bergamot si mar; notele de mijloc sunt pralina, tuberoza, trandafir, violeta si lacramioare; Notele de ba..
200,00 Lei
Laura de Laura Biagiotti este un parfum Floral de dama. Laura a fost lansat in 1994. Notele de varf sunt lici, prune, note verzi, piersica, bergamot, pepene rosu si lemn de trandafir brazilian; notele de mijloc sunt ciclama, violeta, frezie, iasomie, orhidee, lacramioare si trandafir; Notele de baza..
120,00 Lei
Laura Tender de Laura Biagiotti este un parfum Floral de dama. Laura Tender a fost lansat in 2019. Notele de varf sunt Para, iasomie si mandarina; notele de mijloc sunt magnolie, violeta si trandafir alb; Notele de baza sunt Ambergris, mosc, paciuli si vanilie...
170,00 Lei
Lovely Laura de Laura Biagiotti este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Lovely Laura a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Veronique Nyberg. Notele de varf sunt prune, zmeura si mandarina; notele de mijloc sunt floare de cires, trandafir si liliac; Notele de b..
130,00 Lei
Laura Rose de Laura Biagiotti este un parfum Chypre Floral de dama. Laura Rose a fost lansat in 2009. Notele de varf sunt portocala, lamaie de Amalfi, coacaze si coacaze negre; notele de mijloc sunt trandafir, frezie si grau; Notele de baza sunt paciuli si mosc..
140,00 Lei
Roma Passione de Laura Biagiotti este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Roma Passione a fost lansat in 2016. Roma Passione a fost creat de Juliette Karagueuzoglou si Nicolas Beaulieu. Notele de varf sunt grapefruit roz, mandarina italieneasca si coacaze negre; notele de mij..
150,00 Lei
Roma Passione Uomo de Laura Biagiotti este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou Roma Passione Uomo a fost lansat in 2016. Notele de varf sunt cardamom, mandarina galbena si elemi; notele de mijloc sunt nucsoara, salvie, cafea si paciuli; Notele de baza sunt lemn ambrat,..
150,00 Lei
Roma Uomo Eau de Toilette Cedro de Laura Biagiotti este un parfum Lemnos de barbati. Roma Uomo Eau de Toilette Cedro a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Annick Menardo. Notele de varf sunt cascalone, mandarina si condimente aromate; notele de mijloc sunt rabarbar, muscata, lichen si..
145,00 Lei
Laura Biagiotti Roma Uomo EDT, barbati
Hot
Roma per Uomo de Laura Biagiotti este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Roma per Uomo a fost lansat in 1995. Notele de varf sunt galbanum, busuioc, grapefruit si bergamot; notele de mijloc sunt pin, ienupar, iasomie si heliotrop; Notele de baza sunt lemn de santal, paciuli, rasina benzoica si ce..
110,00 Lei
Romamor de Laura Biagiotti este un parfum Chypre Fructat de dama. Romamor a fost lansat in 2018. Romamor a fost creat de Veronique Nyberg si Violaine Collas. Notele de varf sunt afine, grapefruit, fructe rosii si mure; notele de mijloc sunt magnolie, iasomie si floare de portocal; Notele de baza sun..
160,00 Lei
Mistero di Roma Uomo de Laura Biagiotti este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Mistero di Roma Uomo a fost lansat in 2010. Notele de varf sunt bergamot, grapefruit si mandarina; notele de mijloc sunt mosc, heliotrop si ienupar; Notele de baza sunt lemn de santal, paciuli, cedru de Virginia si am..
300,00 Lei
Roma de Laura Biagiotti este un parfum Oriental Condimentat de dama. Roma a fost lansat in 1988. Notele de varf sunt coacaze negre, bergamota siciliana, grapefruit roz, menta si zambila; notele de mijloc sunt garoafa, iasomie, lacramioare si trandafir; Notele de baza sunt ambra, lemn de santal, paci..
150,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 20 (2 pagini)