Menu
Your Cart

Laura Biagiotti


Blu di Roma Uomo de Laura Biagiotti este un parfum Lemnos Acvatic de barbati. Acesta este un parfum nou Blu di Roma Uomo a fost lansat in 2014. Nota de varf este lamaie italieneasca; Nota de mijloc este note de apa; Notele de baza sunt note lemnoase si pielarie..
140,00 Lei
Essenza di Roma de Laura Biagiotti este un parfum Oriental Floral de dama. Essenza di Roma a fost lansat in 2013. Nota de varf este mandarina; notele de mijloc sunt ciclama, migdale si note lemnoase; Notele de baza sunt vanilie si lemn de santal..
150,00 Lei
Essenza di Roma Uomo de Laura Biagiotti este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Essenza di Roma Uomo a fost lansat in 2013. Nota de varf este frunza de dafin; Nota de mijloc este muscata; Notele de baza sunt cumarina si vanilie..
90,00 Lei
Forever de Laura Biagiotti este un parfum Chypre Floral de dama. Forever a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Jórdi Fernandez. Notele de varf sunt Para, piper roz, coacaze negre, bergamot si mar; notele de mijloc sunt pralina, tuberoza, trandafir, violeta si lacramioare; Notele de ba..
200,00 Lei
Laura de Laura Biagiotti este un parfum Floral de dama. Laura a fost lansat in 1994. Notele de varf sunt lici, prune, note verzi, piersica, bergamot, pepene rosu si lemn de trandafir brazilian; notele de mijloc sunt ciclama, violeta, frezie, iasomie, orhidee, lacramioare si trandafir; Notele de baza..
120,00 Lei
Laura Tender de Laura Biagiotti este un parfum Floral de dama. Laura Tender a fost lansat in 2019. Notele de varf sunt Para, iasomie si mandarina; notele de mijloc sunt magnolie, violeta si trandafir alb; Notele de baza sunt Ambergris, mosc, paciuli si vanilie...
170,00 Lei
Lovely Laura de Laura Biagiotti este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Lovely Laura a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Veronique Nyberg. Notele de varf sunt prune, zmeura si mandarina; notele de mijloc sunt floare de cires, trandafir si liliac; Notele de b..
130,00 Lei
Laura Rose de Laura Biagiotti este un parfum Chypre Floral de dama. Laura Rose a fost lansat in 2009. Notele de varf sunt portocala, lamaie de Amalfi, coacaze si coacaze negre; notele de mijloc sunt trandafir, frezie si grau; Notele de baza sunt paciuli si mosc..
140,00 Lei
Roma Passione de Laura Biagiotti este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Roma Passione a fost lansat in 2016. Roma Passione a fost creat de Juliette Karagueuzoglou si Nicolas Beaulieu. Notele de varf sunt grapefruit roz, mandarina italieneasca si coacaze negre; notele de mij..
150,00 Lei
Roma Passione Uomo de Laura Biagiotti este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou Roma Passione Uomo a fost lansat in 2016. Notele de varf sunt cardamom, mandarina galbena si elemi; notele de mijloc sunt nucsoara, salvie, cafea si paciuli; Notele de baza sunt lemn ambrat,..
150,00 Lei
Roma per Uomo de Laura Biagiotti este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Roma per Uomo a fost lansat in 1995. Notele de varf sunt galbanum, busuioc, grapefruit si bergamot; notele de mijloc sunt pin, ienupar, iasomie si heliotrop; Notele de baza sunt lemn de santal, paciuli, rasina benzoica si ce..
150,00 Lei
Romamor de Laura Biagiotti este un parfum Chypre Fructat de dama. Romamor a fost lansat in 2018. Romamor a fost creat de Veronique Nyberg si Violaine Collas. Notele de varf sunt afine, grapefruit, fructe rosii si mure; notele de mijloc sunt magnolie, iasomie si floare de portocal; Notele de baza sun..
160,00 Lei
Mistero di Roma Uomo de Laura Biagiotti este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Mistero di Roma Uomo a fost lansat in 2010. Notele de varf sunt bergamot, grapefruit si mandarina; notele de mijloc sunt mosc, heliotrop si ienupar; Notele de baza sunt lemn de santal, paciuli, cedru de Virginia si am..
300,00 Lei
Roma de Laura Biagiotti este un parfum Oriental Condimentat de dama. Roma a fost lansat in 1988. Notele de varf sunt coacaze negre, bergamota siciliana, grapefruit roz, menta si zambila; notele de mijloc sunt garoafa, iasomie, lacramioare si trandafir; Notele de baza sunt ambra, lemn de santal, paci..
150,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 18 (2 pagini)