Menu
Your Cart

Montblanc


Brand: Montblanc
Lady Emblem Elixir de Montblanc este un parfum Chypre Floral de dama. Acesta este un parfum nou Lady Emblem Elixir a fost lansat in 2016. Notele de varf sunt mandarina, piper si lici; notele de mijloc sunt stanjenel, floare de portocal, trandafir de Damasc si iasomie; Notele de baza sunt paciuli, le..
190,00 Lei
Brand: Montblanc
Emblem Absolu de Montblanc este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou Emblem Absolu a fost lansat in 2017. Notele de varf sunt mandarina, Para si cardamom; notele de mijloc sunt piper roz, lavanda, fructe si miere; Notele de baza sunt paciuli, vetiver si muschi...
150,00 Lei
Brand: Montblanc
Emblem de Montblanc este un parfum Aromatic Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou, Emblem a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Sonia Constant. Notele de varf sunt grapefruit, salvie si cardamom; notele de mijloc sunt frunza de violeta si scortisoara; Notele de baza sunt n..
140,00 Lei
Brand: Montblanc
Emblem Intense de Montblanc este un parfum Aromatic Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou, Emblem Intense a fost lansat in 2014. Notele de varf sunt grapefruit, salvie, cardamom si coriandru; notele de mijloc sunt frunza de violeta, mar, trandafir, scortisoara si nucsoara; Notele de baza..
150,00 Lei
Brand: Montblanc
Explorer de Montblanc este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Explorer a fost lansat in 2019. Explorer a fost creat de Jórdi Fernandez, Antoine Maisondieu si Olivier Pescheux. Notele de varf sunt bergamot, piper roz si salvie; notele de mijloc sunt vetiver de Haiti si pielarie; Notele de baza sun..
190,00 Lei
Brand: Montblanc
Explorer Ultra Blue de Montblanc este un parfum Citric Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou Explorer Ultra Blue a fost lansat in 2021. Explorer Ultra Blue a fost creat de Jordi Fernández, Olivier Pescheux si Antoine Maisondieu. Notele de varf sunt fructe exotice, bergamota siciliana si pip..
170,00 Lei
Brand: Montblanc
Femme Individuelle Soul & Senses de Montblanc este un parfum Floral Fructat de dama. Femme Individuelle Soul & Senses a fost lansat in 2007. Notele de varf sunt mandarina, floare de migdal si mara de gradina; notele de mijloc sunt piersica, frangipani si trandafir; Notele de baza sunt ambra,..
150,00 Lei
Brand: Montblanc
Homme Exceptionnel de Mont Blanc este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Homme Exceptionnel a fost lansat in 2008. Notele de varf sunt cafea, mandarina si lavanda; notele de mijloc sunt salvie, menta si ghimbir; Notele de baza sunt mosc, paciuli si ambra...
500,00 Lei
Brand: Montblanc
Individuel de Mont Blanc este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Individuel a fost lansat in 2003. Creatorul acestui parfum este Pierre Bourdon. Notele de varf sunt rozmarin, ananas, coriandru, scortisoara, lavanda, boabe de ienupar, menta, bergamot si cardamom; notele de mijloc sunt floare de po..
160,00 Lei
Brand: Montblanc
Lady Emblem de Montblanc este un parfum Chypre Fructat de dama. Acesta este un parfum nou, Lady Emblem a fost lansat in 2015. Notele de varf sunt strugurei rosii, marmelada, trandafir roz si piersica; notele de mijloc sunt paciuli, lemn de santal si lemn de palisandru; Notele de baza sunt mosc si zm..
150,00 Lei
Brand: Montblanc
Lady Emblem L`Eau de Montblanc este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Lady Emblem L`Eau a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Sonia Constant. Notele de varf sunt frunze de mandarin, piersica alba si lici; notele de mijloc sunt trandafir si magnolie; Notele de..
220,00 Lei
Brand: Montblanc
Legend Eau de Parfum de Montblanc este un parfum Pielarie de barbati. Acesta este un parfum nou Legend Eau de Parfum a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Olivier Pescheux. Notele de varf sunt frunza de violeta si bergamot; notele de mijloc sunt note lemnoase, iasomie si magnolie; Not..
150,00 Lei
Brand: Montblanc
Legend de Mont Blanc este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Legend a fost lansat in 2011. Creatorul acestui parfum este Olivier Pescheux. Notele de varf sunt lavanda, bergamot, lamaita si ananas; notele de mijloc sunt cumarina, lichen, muscata, trandafir, mar rosu si fructe uscate; Notele de ba..
140,00 Lei
Brand: Montblanc
Legend Intense de Montblanc este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Legend Intense a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Olivier Pescheux. Notele de varf sunt bergamot si ananas; notele de mijloc sunt cardamom, mar rosu, copac spinos si iasomie; Notele de baza sunt boabe de tonka,..
240,00 Lei
Brand: Montblanc
Legend Pour Femme de Mont Blanc este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Acesta este un parfum nou, Legend Pour Femme a fost lansat in 2012. Legend Pour Femme a fost creat de Bernard Ellena si Nathalie Feisthauer. Notele de varf sunt neroli, portocala amaruie si Para; notele de mijloc sunt lacrami..
300,00 Lei
Brand: Montblanc
Legend Red de Montblanc este un parfum de barbati. Acesta este un parfum nou Legend Red a fost lansat in 2022. Notele de varf sunt portocala sangerie, grapefruit si cardamom; notele de mijloc sunt cedru, boabe de ienupar si salvie; Notele de baza sunt lemn de mahon, boabe de tonka si cedru de Atlas...
170,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 21 (2 pagini)