Menu
Your Cart

Moschino


Brand: Moschino
Cheap & Chic de MoschinoEste un parfum Floral de dama. Cheap & Chic a fost lansat in 1995. Notele de varf sunt yuzu, bergamot, petit grain si lemn de trandafir brazilian; notele de mijloc sunt ciclama, nufar, trandafir, bujor, violeta si iasomie; Notele de baza sunt mosc,..
130,00 Lei
Brand: Moschino
Moschino de Moschino Este un parfum Ambra de dama. Moschino a fost lansat in 1987. Notele de varf sunt galbanum, galbenele, prune, caprifoi si frezie; notele de mijloc sunt nucsoara, garoafa, piper, ylang-ylang, gardenie si trandafir; Notele de baza sunt ambra, lemn de santa..
130,00 Lei
Brand: Moschino
Fresh Couture de Moschino Este un parfum Floral Fructat de dama. Fresh Couture a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt bergamot, mandarina si ylang-ylang; notele de mijloc sunt bujor, zmeura si osmanthus; Notele de baza sunt..
200,00 Lei
Brand: Moschino
Moschino Funny! de Moschino Este un parfum Floral Fructat de dama. Moschino Funny! a fost lansat in 2007. Creatorul acestui parfum este Antoine Maisondieu. Notele de varf sunt portocala amaruie, strugurei rosii si piper roz; notele de mijloc sunt ceai verde, bujor, iasomie s..
150,00 Lei
Brand: Moschino
Gold Fresh Couture de MoschinoEste un parfum Floral Fructat de dama. Gold Fresh Couture a fost lansat in 2017. Notele de varf sunt Para, mango, piersica alba, frunze de rabarbar, mandarina si grapefruit; notele de mijloc sunt orhidee, iasomie si lacramioare; Notele de baza sunt v..
230,00 Lei
Brand: Moschino
Cheap & Chic I Love Love de MoschinoEste un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Cheap & Chic I Love Love a fost lansat in 2004. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Notele de varf sunt grapefruit, portocala, lamaie si strugurei rosii; notele de mijloc sunt trestie ..
150,00 Lei
Brand: Moschino
Pink Fresh Couture de Moschino Este un parfum Floral Fructat de dama. Pink Fresh Couture a fost lansat in 2017. Notele de varf sunt grapefruit roz, coacaze negre si lacramioare; notele de mijloc sunt trandafir, rodie si zambila roz; Notele de baza sunt mosc, cedru si ambroxa..
160,00 Lei
Brand: Moschino
So Real Cheap & Chic de MoschinoEste un parfum Floral Fructat de dama. So Real Cheap & Chic a fost lansat in 2017. Notele de varf sunt mandarina, portocala amaruie, sorbet, zmeura si coacaze negre; notele de mijloc sunt bujor roz, magnolie si iasomie; Notele de baza sunt ..
160,00 Lei
Brand: Moschino
Stars de MoschinoEste un parfum Floral de dama. Stars a fost lansat in 2014. Notele de varf sunt lamaie, bujor si trandafir de mai; notele de mijloc sunt lacramioare, iasomie si floare de portocal; Notele de baza sunt lemn esuat, vetiver, ambroxan si ambra...
150,00 Lei
Brand: Moschino
Toujours Glamour de Moschino Este un parfum Ambra Floral de dama. Toujours Glamour a fost lansat in 2010. Notele de varf sunt frunza de violeta, cardamom si strugurei rosii; notele de mijloc sunt migdale, lacramioare si iasomie; Notele de baza sunt heliotrop, mosc si rasina ..
130,00 Lei
Brand: Moschino
Toy 2 Bubble Gum de Moschino Este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Toy 2 Bubble Gum a fost lansat in 2021. Creatorul acestui parfum este Olivier Pescheux. Notele de varf sunt Fructe confiate, portocala amaruie si lamaie; notele de mijloc sunt Guma ..
150,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 31 (2 pagini)