Menu
Your Cart

Rochas


Brand: Rochas
Absolu de Rochas este un parfum Ambra Lemnos de dama. Absolu a fost lansat in 2002. Creatorul acestui parfum este Jacques Cavallier. Notele de varf sunt mandarina si frunze de smochin; notele de mijloc sunt floare de portocal, crin, piper si trandafir; Notele de baza sunt rasina benzoica, balsam Tol..
330,00 Lei
Brand: Rochas
Byzance (2019) de Rochas este un parfum Ambra Floral de dama. Byzance (2019) a fost lansat in 2019. Notele de varf sunt Para, bergamot si neroli; notele de mijloc sunt heliotrop, frezie si trandafir; Notele de baza sunt vanilie, lemne albe si mosc...
200,00 Lei
Brand: Rochas
Eau de Rochas Homme de Rochas este un parfum de barbati. Eau de Rochas Homme a fost lansat in 1993. Creatorul acestui parfum este Nicolas Mamounas. Notele de varf sunt lamaie verde, lamaie, lamaita, bergamot, aldehide, busuioc si mandarina; notele de mijloc sunt coriandru, garoafa, iasomie, lacramio..
150,00 Lei
Brand: Rochas
Femme Rochas de Rochas este un parfum Chypre Fructat de dama. Femme Rochas a fost lansat in 1944. Creatorul acestui parfum este Edmond Roudnitska. Notele de varf sunt prune, piersica, scortisoara, caisa, lemn de trandafir brazilian, bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt cuisoare, garoafa, ylang-..
270,00 Lei
Brand: Rochas
Madame Rochas de Rochas este un parfum Floral Aldehidic de dama. Madame Rochas a fost lansat in 1960. Creatorul acestui parfum este Guy Robert. Notele de varf sunt aldehide, zambila, note verzi, neroli, caprifoi, bergamot, floare de portocal si lamaie; notele de mijloc sunt stanjenel, narcisa, radac..
200,00 Lei
Brand: Rochas
Mademoiselle Rochas de Rochas este un parfum Floral Fructat de dama. Mademoiselle Rochas a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Anne Flipo. Notele de varf sunt mar caramelizat, coacaze negre, portocala si lamaie; notele de mijloc sunt trandafir si iasomie egipteana; Notele de baza sunt..
220,00 Lei
Brand: Rochas
Rochas Man de Rochas este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Rochas Man a fost lansat in 1999. Creatorul acestui parfum este Maurice Roucel. Notele de varf sunt lavanda si bergamot; notele de mijloc sunt iasomie, cedru de Virginia, lacramioare, zmeura si cappuccino; Notele de baza sunt lemn de..
180,00 Lei
Brand: Rochas
Muse de Rochas de Rochas este un parfum Ambra Floral de dama. Muse de Rochas a fost lansat in 2011. Creatorul acestui parfum este Jean-Michel Duriez. Notele de varf sunt frunze de bananier, mango, piersica, portocala si bergamot; notele de mijloc sunt narcisa, floare de portocal african si scortisoa..
160,00 Lei
Brand: Rochas
Tocade de Rochas este un parfum Oriental Floral de dama. Tocade a fost lansat in 1994. Creatorul acestui parfum este Maurice Roucel. Notele de varf sunt note verzi, frezie, bergamot si muscata; notele de mijloc sunt magnolie, stanjenel, orhidee, iasomie, lacramioare si trandafir; Notele de baza sunt..
170,00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)