Menu
Your Cart

Salvatore Ferragamo


Acqua Essenziale Blu de Salvatore Ferragamo este un parfum Oriental Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou, Acqua Essenziale Blu a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt cardamom, bergamota de Calabria si lamaie; notele de mijloc sunt cedru de..
160,00 Lei
Acqua Essenziale Colonia de Salvatore Ferragamo este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou, Acqua Essenziale Colonia a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt note de apa si bergamot; notele de mijloc sunt salvie, lavanda si..
180,00 Lei
Acqua Essenziale de Salvatore Ferragamo este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Acqua Essenziale a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas. Notele de varf sunt menta si frunze de lamai; notele de mijloc sunt muscata, rozmarin, lavanda si note marine; Notele de baza su..
140,00 Lei
Amo Ferragamo de Salvatore Ferragamo este un parfum Ambra Floral de dama. Amo Ferragamo a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Marie Salamagne. Notele de varf sunt Campari, coacaze negre si rozmarin; notele de mijloc sunt rabarbar, iasomie Sambac si ceai Mate; Notele de baza sunt vanil..
200,00 Lei
Amo Ferragamo Flowerful de Salvatore Ferragamo este un parfum Floral Fructat de dama. Amo Ferragamo Flowerful a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Marie Salamagne. Notele de varf sunt yuzu, Campari si coacaze negre; notele de mijloc sunt bujor roz, floare de prun si iasomie; Notele d..
160,00 Lei
Attimo Pour Homme de Salvatore Ferragamo este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Attimo Pour Homme a fost lansat in 2011. Notele de varf sunt mandarina, maghiran, cardamom si piper; notele de mijloc sunt salvie, sofran, olibanum si ardei; Notele de baza sunt vetiver, mosc, laudanum frantuzesc si ..
170,00 Lei
Salvatore Ferragamo Black Men  este un parfum de barbati. Ferragamo Black Men a fost lansat in 2009. Creatorul acestui parfum este Olivier Polge. Notele de varf sunt lavanda si mar; notele de mijloc sunt piper negru si coriandru; Notele de baza sunt labdanum si boabe de tonka...
200,00 Lei
Ferragamo Bright Leather de Salvatore Ferragamo este un parfum Pielarie de barbati. Acesta este un parfum nou Ferragamo Bright Leather a fost lansat in 2022. Creatorul acestui parfum este Antoine Maisondieu. Notele de varf sunt bergamot, mandarina si grapefruit; notele de mijloc sunt Piele alba, bus..
210,00 Lei
F by Ferragamo de Salvatore Ferragamo este un parfum Oriental Lemnos de barbati. F by Ferragamo a fost lansat in 2007. Creatorul acestui parfum este Olivier Polge. Notele de varf sunt lavanda si mar; Nota de mijloc este piper negru; Notele de baza sunt labdanum, pielarie si ambra...
130,00 Lei
Ferragamo de Salvatore Ferragamo este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Ferragamo a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Antoine Maisondieu. Notele de varf sunt salvie, bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt frunza de violeta, pielarie si cedru; Notele..
250,00 Lei
Giungle di Seta de Salvatore Ferragamo este un parfum Floral Verde unisex. Acesta este un parfum nou Giungle di Seta a fost lansat in 2021. Giungle di Seta a fost creat de Alienor Massenet si Emilie Bevierre-Coppermann. Nota de varf este mazare; Nota de mijloc este bujor; Nota de baza este mosc...
240,00 Lei
Incanto Heaven de Salvatore Ferragamo este un parfum Floral Fructat de dama. Incanto Heaven a fost lansat in 2007. Notele de varf sunt liliac, grapefruit si mar; notele de mijloc sunt caisa, trandafir japonez si bujor roz; Notele de baza sunt mosc, violeta si radacina de stanjenel...
130,00 Lei
Incanto Pour Homme de Salvatore Ferragamo este un parfum Lemnos Floral Mosc de barbati. Incanto Pour Homme a fost lansat in 2003. Creatorul acestui parfum este Louise Turner. Notele de varf sunt pelin, frunze de bambus si portocala amaruie; notele de mijloc sunt chiparos, cedru de Atlas si muscata d..
130,00 Lei
Incanto Shine de Salvatore Ferragamo este un parfum Floral Fructat de dama. Incanto Shine a fost lansat in 2007. Creatorul acestui parfum este Karine Dubreuil-Sereni. Notele de varf sunt ananas, maracuia si bergamot; notele de mijloc sunt piersica, bujor roz si frezie; Notele de baza sunt mosc, cedr..
130,00 Lei
Ferragamo Intense Leather de Salvatore Ferragamo este un parfum Pielarie de barbati. Ferragamo Intense Leather a fost lansat in 2021. Notele de varf sunt mandarina, piper roz si salvie; notele de mijloc sunt mar rosu, stanjenel si lacramioare; Notele de baza sunt pielarie, n..
200,00 Lei
Salvatore Ferragamo pour Homme  este un parfum Lemnos Floral Mosc de barbati. Salvatore Ferragamo pour Homme a fost lansat in 1999. Creatorul acestui parfum este Jean-Pierre Mary. Notele de varf sunt ciclama, chimion, muscata africana, frunze de smochin, grapefruit, neroli si lemn de trandafir ..
140,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 28 (2 pagini)