Menu
Your Cart

Trussardi


Brand: Trussardi
Trussardi A Way for Her de Trussardi este un parfum Oriental Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Trussardi A Way for Her a fost lansat in 2014. Trussardi A Way for Her a fost creat de Lucas Sieuzac si David Apel. Notele de varf sunt bergamot, piersica si ceai alb; notele de mijloc sunt frangi..
140,00 Lei
Brand: Trussardi
Trussardi Black Extreme de Trussardi este un parfum Pielarie de barbati. Acesta este un parfum nou, Trussardi Black Extreme a fost lansat in 2014. Notele de varf sunt lamaie italieneasca si note marine; notele de mijloc sunt prune si stanjenel italian; Notele de baza sunt vetiver, paciuli, pielarie ..
150,00 Lei
Brand: Trussardi
Trussardi Delicate Rose de Trussardi este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou, Trussardi Delicate Rose a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson. Notele de varf sunt bambus, yuzu si kumquat; notele de mijloc sunt trandafir, iasomie, lotus si mar; No..
140,00 Lei
Brand: Trussardi
Donna Trussardi 2011 de Trussardi este un parfum Oriental Floral de dama. Donna Trussardi 2011 a fost lansat in 2011. Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson. Notele de varf sunt lamaie de Amalfi, yuzu si note fructate; notele de mijloc sunt iasomie, floare de portocal african si lotus; Notele..
160,00 Lei
Brand: Trussardi
Trussardi Donna Eau de Toilette de Trussardi este un parfum Oriental Floral de dama. Acesta este un parfum nou Trussardi Donna Eau de Toilette a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson. Notele de varf sunt yuzu, lamaie si pepene; notele de mijloc sunt ceai de iasomie, floa..
150,00 Lei
Brand: Trussardi
Trussardi Donna Goccia a Goccia de Trussardi este un parfum Ambra Floral de dama. Trussardi Donna Goccia a Goccia a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson. Notele de varf sunt apa fructata, yuzu, citrice si lamaie; notele de mijloc sunt ceai de iasomie, nufar si floare de..
140,00 Lei
Brand: Trussardi
Trussardi Donna Pink Marina de Trussardi este un parfum Floral Verde de dama. Acesta este un parfum nou Trussardi Donna Pink Marina a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson. Notele de varf sunt sorbet, pepene, lamaie si grapefruit roz; notele de mijloc sunt sare de mare, ..
190,00 Lei
Brand: Trussardi
Trussardi Eau de Parfum de Trussardi este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou Trussardi Eau de Parfum a fost lansat in 2021. Trussardi Eau de Parfum a fost creat de Julie Masse si Violaine Collas. Notele de varf sunt tomate, mandarina italieneasca si neroli; notele de mijloc sunt lav..
210,00 Lei
Brand: Trussardi
Alba sui Navigli de Trussardi este un parfum Citric Aromatic unisex. Acesta este un parfum nou Alba sui Navigli a fost lansat in 2022. Creatorul acestui parfum este Sylvie Fischer. Notele de varf sunt portocala amaruie, lamaie verde, portocala italieneasca si busuioc; notele..
450,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 36 (3 pagini)