Menu
Your Cart

Trussardi


Brand: Trussardi
Trussardi A Way for Her de Trussardi este un parfum Oriental Floral de dama. Acesta este un parfum nou, Trussardi A Way for Her a fost lansat in 2014. Trussardi A Way for Her a fost creat de Lucas Sieuzac si David Apel. Notele de varf sunt bergamot, piersica si ceai alb; notele de mijloc sunt frangi..
140,00 Lei
Brand: Trussardi
Trussardi A Way for Him de Trussardi este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Acesta este un parfum nou, Trussardi A Way for Him a fost lansat in 2014. Creatorul acestui parfum este Alexandra Kosinski. Notele de varf sunt grapefruit, lamaie si bergamot; notele de mijloc sunt note marine si mar ver..
140,00 Lei
Brand: Trussardi
Trussardi Amber Oud de Trussardi este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Acesta este un parfum nou Trussardi Amber Oud a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Amandine Clerc-Marie. Notele de varf sunt lamaie, piper roz, muscata si rasina elemi; notele de mijloc sunt tamaie, rasina be..
300,00 Lei
Brand: Trussardi
Trussardi Black Extreme de Trussardi este un parfum Pielarie de barbati. Acesta este un parfum nou, Trussardi Black Extreme a fost lansat in 2014. Notele de varf sunt lamaie italieneasca si note marine; notele de mijloc sunt prune si stanjenel italian; Notele de baza sunt vetiver, paciuli, pielarie ..
150,00 Lei
Brand: Trussardi
Blue Land de Trussardi este un parfum Lemnos Acvatic de barbati. Acesta este un parfum nou, Blue Land a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Alexandra Kosinski. Notele de varf sunt portocala amaruie, mar verde si muschi; notele de mijloc sunt lavanda, ghimbir si note marine; Notele de ..
140,00 Lei
Brand: Trussardi
Trussardi Delicate Rose de Trussardi este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou, Trussardi Delicate Rose a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson. Notele de varf sunt bambus, yuzu si kumquat; notele de mijloc sunt trandafir, iasomie, lotus si mar; No..
140,00 Lei
Brand: Trussardi
Donna Trussardi 2011 de Trussardi este un parfum Oriental Floral de dama. Donna Trussardi 2011 a fost lansat in 2011. Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson. Notele de varf sunt lamaie de Amalfi, yuzu si note fructate; notele de mijloc sunt iasomie, floare de portocal african si lotus; Notele..
160,00 Lei
Brand: Trussardi
Trussardi Donna Eau de Toilette de Trussardi este un parfum Oriental Floral de dama. Acesta este un parfum nou Trussardi Donna Eau de Toilette a fost lansat in 2016. Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson. Notele de varf sunt yuzu, lamaie si pepene; notele de mijloc sunt ceai de iasomie, floa..
150,00 Lei
Brand: Trussardi
Trussardi Donna Goccia a Goccia de Trussardi este un parfum Ambra Floral de dama. Trussardi Donna Goccia a Goccia a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson. Notele de varf sunt apa fructata, yuzu, citrice si lamaie; notele de mijloc sunt ceai de iasomie, nufar si floare de..
140,00 Lei
Brand: Trussardi
Trussardi Donna Pink Marina de Trussardi este un parfum Floral Verde de dama. Acesta este un parfum nou Trussardi Donna Pink Marina a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson. Notele de varf sunt sorbet, pepene, lamaie si grapefruit roz; notele de mijloc sunt sare de mare, ..
190,00 Lei
Brand: Trussardi
Trussardi Eau de Parfum de Trussardi este un parfum Floral de dama. Acesta este un parfum nou Trussardi Eau de Parfum a fost lansat in 2021. Trussardi Eau de Parfum a fost creat de Julie Masse si Violaine Collas. Notele de varf sunt tomate, mandarina italieneasca si neroli; notele de mijloc sunt lav..
210,00 Lei
Brand: Trussardi
Trussardi Essenza Del Tempo este un parfum neobisnuit, cu o aroma picanta, potrivit in special pentru sezonul rece. Aroma sa inconfundabila este obtinuta prin combinarea acordurilor de lemn de cedru, chihlimbar si bergamota, cu note proaspete de irisi, creand astfel un parfum armonios, cu un efect c..
400,00 Lei
Brand: Trussardi
Aperitivo Milanese Porta Nuova de Trussardi este un parfum Ambra Floral unisex. Acesta este un parfum nou Aperitivo Milanese Porta Nuova a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Emilie (Bevierre) Coppermann. Notele de varf sunt bergamota de Calabria, neroli si frunze de mandarin; notele ..
420,00 Lei
Brand: Trussardi
Behind The Curtain Piazza Alla Scala de Trussardi este un parfum Lemnos Condimentat unisex. Acesta este un parfum nou Behind The Curtain Piazza Alla Scala a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Amandine Clerc-Marie. Notele de varf sunt sofran, cuisoare si bergamot; notele de mijloc sun..
420,00 Lei
Brand: Trussardi
I Vicoli Via Fiori Chiari de Trussardi este un parfum Ambra Condimentat unisex. Acesta este un parfum nou I Vicoli Via Fiori Chiari a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Pierre-Constantin Guéros. Notele de varf sunt cardamom de Guatemala, anason stelat si lamaie italieneasca; notele d..
500,00 Lei
Brand: Trussardi
Limitless Shopping Via della Spiga de Trussardi este un parfum Ambra Floral unisex. Acesta este un parfum nou Limitless Shopping Via della Spiga a fost lansat in 2020. Limitless Shopping Via della Spiga a fost creat de Quentin Bisch si Amelie Jacquin. Notele de varf sunt mar, Fagure si bergamot; not..
420,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 30 (2 pagini)