Menu
Your Cart

Valentino


Brand: Valentino
Valentino Uomo Born In Roma Yellow Dream de Valentino este un parfum Ambra Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou Valentino Uomo Born In Roma Yellow Dream a fost lansat in 2021. Notele de varf sunt ananas si mandarina; notele de mijloc sunt ghimbir, turta dulce si condimente; Notele de ba..
270,00 Lei
Brand: Valentino
Valentino Donna Born In Roma Coral Fantasy de Valentino este un parfum Floral Fructat de dama. Acesta este un parfum nou Valentino Donna Born In Roma Coral Fantasy a fost lansat in 2022. Valentino Donna Born In Roma Coral Fantasy a fost creat de Nadege le Garlantezec si Jacques Huclier. Notele de va..
280,00 Lei
Brand: Valentino
Valentino Donna Born In Roma Intense de Valentino este un parfum Ambra Floral de dama. Acesta este un parfum nou Valentino Donna Born In Roma Intense a fost lansat in 2023. Valentino Donna Born In Roma Intense a fost creat de Amandine Clerc-Marie si Honorine Blanc. Notele de varf sunt vanilie de Bou..
370,00 Lei
Brand: Valentino
Valentino Uomo Acqua de Valentino este un parfum Pielarie de barbati. Acesta este un parfum nou Valentino Uomo Acqua a fost lansat in 2017. Notele de varf sunt mandarina si tomate; notele de mijloc sunt salvie si paciuli; Notele de baza sunt pielarie si stanjenel...
230,00 Lei
Valentino Uomo Born In Roma Coral Fantasy EDT, barbati
Hot
Brand: Valentino
Valentino Uomo Born In Roma Coral Fantasy de Valentino este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou Valentino Uomo Born In Roma Coral Fantasy a fost lansat in 2022. Valentino Uomo Born In Roma Coral Fantasy a fost creat de Nicolas Beaulieu si Jean-Christophe Herault. Notele d..
240,00 Lei
Valentino Uomo Born in Roma EDT, barbati
Hot
Brand: Valentino
Valentino Uomo Born in Roma de Valentino este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Valentino Uomo Born in Roma a fost lansat in 2019. Valentino Uomo Born in Roma a fost creat de Antoine Maisondieu si Guillaume Flavigny. Notele de varf sunt note minerale, frunza de violeta si sare; notele de mijl..
270,00 Lei
Brand: Valentino
Valentino Uomo Born In Roma Intense de Valentino este un parfum Ambra Vanilat de barbati. Acesta este un parfum nou Valentino Uomo Born In Roma Intense a fost lansat in 2023. Valentino Uomo Born In Roma Intense a fost creat de Antoine Maisondieu si Guillaume Flavigny. Nota de varf este vanilie; Nota..
430,00 Lei
Brand: Valentino
Valentino Uomo de Valentino este un parfum Oriental de barbati. Acesta este un parfum nou, Valentino Uomo 2015 a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Olivier Polge. Notele de varf sunt bergamot si mirt; notele de mijloc sunt cedru, alune si pielarie; Notele de baza sunt ciocolata si bo..
250,00 Lei
Brand: Valentino
Valentino Uomo Intense de Valentino este un parfum Pielarie de barbati. Valentino Uomo Intense a fost lansat in 2016. Notele de varf sunt mandarina si salvie; notele de mijloc sunt stanjenel si boabe de tonka; Notele de baza sunt vanilie si pielarie...
500,00 Lei
Brand: Valentino
Valentina Acqua Floreale de Valentino este un parfum Oriental Floral de dama. Valentina Acqua Floreale a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Olivier Cresp. Notele de varf sunt bergamot si floare de portocal; notele de mijloc sunt neroli, mimoza, tuberoza si iasomie; Notele de baza sun..
150,00 Lei
Brand: Valentino
Valentina Blush de Valentino este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Acesta este un parfum nou Valentina Blush a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Alexis Dadier. Notele de varf sunt visine si piper roz; Nota de mijloc este floare de portocal; Nota de baza este pralina...
230,00 Lei
Brand: Valentino
Valentina de Valentino este un parfum Oriental Floral de dama. Valentina a fost lansat in 2011. Valentina a fost creat de Alberto Morillas si Olivier Cresp. Notele de varf sunt bergamot si trufe; notele de mijloc sunt iasomie, floare de portocal african, tuberoza si capsuni; Notele de baza sunt cedr..
270,00 Lei
Brand: Valentino
Valentina Rosa Assoluto de Valentino este un parfum Ambra Floral de dama. Valentina Rosa Assoluto a fost lansat in 2014. Valentina Rosa Assoluto a fost creat de Olivier Cresp si Hamid Merati-Kashani. Notele de varf sunt zmeura, sofran si trandafir Taif; notele de mijloc sunt trandafir, trabdafir bul..
370,00 Lei
Brand: Valentino
Voce Viva de Valentino este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Acesta este un parfum nou Voce Viva a fost lansat in 2020. Voce Viva a fost creat de Honorine Blanc si Amandine Clerc-Marie. Notele de varf sunt mandarina, bergamot si ghimbir; notele de mijloc sunt floare de portocal si gardenie; Not..
240,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 17 (2 pagini)