Menu
Your Cart

Zadig & Voltaire


Girls Can Be Crazy de Zadig & Voltaire este un parfum Ambra Vanilat de dama. Acesta este un parfum nou Girls Can Be Crazy a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Quentin Bisch. Notele de varf sunt Coca Cola si Para; notele de mijloc sunt boabe de tonka si iasomie; Notele de baza sun..
170,00 Lei
Girls Can Do Anything de Zadig & Voltaire este un parfum Ambra Fougere de dama. Girls Can Do Anything a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Quentin Bisch. Notele de varf sunt Para, mandarina, bergamot si floare de portocal; notele de mijloc sunt boabe de tonka si tuberoza; Notele ..
200,00 Lei
Girls Can Say Anything de Zadig & Voltaire este un parfum Ambra Fougere de dama. Girls Can Say Anything a fost lansat in 2018. Creatorul acestui parfum este Quentin Bisch. Notele de varf sunt stanjenel si bujor; Nota de mijloc este boabe de tonka; Notele de baza sunt vanilie, mosc, feriga si amb..
170,00 Lei
This is Her de Zadig & Voltaire este un parfum Ambra Vanilat de dama. This is Her a fost lansat in 2016. This is Her a fost creat de Sidonie Lancesseur si Michel Almairac. Notele de varf sunt piper roz, floare de silkwood si iasomie Sambac; notele de mijloc sunt frisca, vanilie si castan; Notele..
200,00 Lei
Capsule Collection This Is Her! Edition 2019 de Zadig & Voltaire este un parfum Ambra Floral de dama. Capsule Collection This Is Her! Edition 2019 a fost lansat in 2019. Notele de varf sunt Para, iasomie si bergamot; notele de mijloc sunt frisca, vanilie, floare de portocal si castan; Notele de ..
240,00 Lei
This is Her! Vibes of Freedom de Zadig & Voltaire este un parfum Lemnos Floral Mosc de dama. Acesta este un parfum nou This is Her! Vibes of Freedom a fost lansat in 2022. Creatorul acestui parfum este Sidonie Lancesseur. Notele de varf sunt Para si bujor; notele de mijloc sunt iasomie si tranda..
170,00 Lei
This is Him de Zadig & Voltaire este un parfum Ambra Lemnos de barbati. This is Him a fost lansat in 2016. This is Him a fost creat de Nathalie Lorson si Aurelien Guichard. Notele de varf sunt piper negru si grapefruit; notele de mijloc sunt tamaie si vanilie; Nota de baza este lemn de santal...
180,00 Lei
Capsule Collection This Is Him! Edition 2019 de Zadig & Voltaire este un parfum Ambra Lemnos de barbati. Capsule Collection This Is Him! Edition 2019 a fost lansat in 2019. Notele de varf sunt grapefruit, piper roz si lamaie; notele de mijloc sunt tamaie, vanilie, muscata si lavanda; Notele de b..
240,00 Lei
This is Him! Vibes of Freedom de Zadig & Voltaire este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou This is Him! Vibes of Freedom a fost lansat in 2022. Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson. Notele de varf sunt mandarina si lavanda; notele de mijloc sunt tamaie si ca..
180,00 Lei
This Is Love! for Her de Zadig & Voltaire este un parfum Ambra Floral de dama. Acesta este un parfum nou This Is Love! for Her a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Sidonie Lancesseur. Nota de varf este ghimbir; notele de mijloc sunt vanilie si violeta; Nota de baza este lemn de s..
190,00 Lei
This Is Love! for Him de Zadig & Voltaire este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou This Is Love! for Him a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson. Nota de varf este bergamot; Nota de mijloc este floare de portocal; Nota de baza este lemn de..
190,00 Lei
This is Us! de Zadig & Voltaire este un parfum Ambra Lemnos unisex. Acesta este un parfum nou This is Us! a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Mathilde Bijaoui...
180,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)