Menu
Your Cart

Amouage


Brand: Amouage
Beach Hut Man de Amouage este un parfum lemnos aromatic de barbati. Parfumul a fost lansat in 2017 si creatorul lui este Elise Benat. Notele de varf sunt menta, floare de portocal si galbanum; notele de mijloc sunt vetiver, muschi si iedera; notele de baza sunt smirna, paciuli si note lemnoase...
830,00 Lei
Brand: Amouage
Beach Hut Woman de Amouage este un parfum Lemnos Acvatic de dama lansat in 2018. Notele de varf sunt bergamot si note minerale; notele de mijloc sunt lemn esuat, si ylang-ylang; Notele de baza sunt paciuli si cashmeran...
720,00 Lei
Brand: Amouage
Beloved Man de Amouage este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Beloved Man a fost lansat in 2013. Beloved Man a fost creat de Alexandra Carlin si Emilie (Bevierre) Coppermann. Notele de varf sunt piper, cardamom, portocala, grapefruit si elemi; notele de mijloc sunt muscata, iasomie, sofran si ra..
820,00 Lei
Brand: Amouage
Beloved de Amouage este un parfum Floral de dama. Beloved a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Bernard Ellena. Notele de varf sunt lavanda, iasomie, trandafir, salvie, musetel, cuisoare si cardamom; notele de mijloc sunt imortela, labdanum, ylang-ylang, paciuli, rasina benzoica, olib..
780,00 Lei
Brand: Amouage
Boundless de Amouage este un parfum Lemnos Condimentat unisex. Acesta este un parfum nou Boundless a fost lansat in 2021. Creatorul acestui parfum este Karine Vinchon Spehner. Notele de varf sunt cardamom, ghimbir, portocala sangerie si elemi; notele de mijloc sunt vanilie de Bourbon si rasina benzo..
900,00 Lei
Brand: Amouage
Bracken Man de Amouage este un parfum Aromatic Fougere de barbati. Acesta este un parfum nou Bracken Man a fost lansat in 2016. Notele de varf sunt bergamot, lamaie, chiparos, lavanda, nucsoara si cuisoare; notele de mijloc sunt muscata, lemn de santal, cedru si scortisoara; Notele de baza sunt paci..
800,00 Lei
Brand: Amouage
Bracken Woman de Amouage este un parfum de dama. Bracken Woman a fost lansat in 2016. Notele de varf sunt feriga si fructe mici salbatice; notele de mijloc sunt musetel, pielarie, narcisa si crin; Notele de baza sunt mesteacan, vetiver si paciuli...
700,00 Lei
Brand: Amouage
Dia pour Homme de Amouage este un parfum Lemnos Floral Mosc de barbati. Dia pour Homme a fost lansat in 2002. Notele de varf sunt tamaie, cardamom, labdanum si portocala amaruie; notele de mijloc sunt bujor, prune, ylang-ylang si radacina de stanjenel; Notele de baza sunt pielarie, ambra, paciuli, v..
550,00 Lei
Brand: Amouage
Dia pour Femme de Amouage este un parfum Floral de dama. Dia pour Femme a fost lansat in 2002. Creatorul acestui parfum este Jean-Claude Ellena. Notele de varf sunt aldehide, ciclama, tarhon, frunza de violeta, salvie, bergamot si smochina; notele de mijloc sunt bujor, floare de portocal, radacina d..
530,00 Lei
Brand: Amouage
Amouage Epic Man de Amouage este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Amouage Epic Man a fost lansat in 2009. Creatorul acestui parfum este Randa Hammami. Notele de varf sunt piper roz, cardamom, sofran, nucsoara, chimion, mirt, nucsoara rosie si olibanum; notele de mijloc sunt muscata si smirna; N..
540,00 Lei
Brand: Amouage
Amouage Epic Woman de Amouage este un parfum Oriental Floral de dama. Amouage Epic Woman a fost lansat in 2009. Amouage Epic Woman a fost creat de Cecile Zarokian, Daniel Maurel si Angeline Leporini. Notele de varf sunt chimion, scortisoara si oleandru roz; notele de mijloc sunt trandafir, muscata, ..
530,00 Lei
Brand: Amouage
Fate for Men de Amouage este un parfum Oriental Condimentat de barbati. Fate for Men a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt sofran, ghimbir, chimion, pelin si mandarina; notele de mijloc sunt trandafir, tamaie, olibanum, labdanum, balsam de Copahu si imortela; Notele de baza sunt labdanum, cedru..
800,00 Lei
Brand: Amouage
Figment Man de Amouage este un parfum oriental lemnos de barbati si a fost lansat in 2017. Notele de varf sunt lamaie, muscata si piper roz; notele de mijloc sunt lemn de santal, vetiver si note animalice; notele de baza sunt labdanum, lemn de guaiac si note de pamant...
690,00 Lei
Brand: Amouage
Figment Woman de Amouage este un parfum Chypre Floral de dama, lansat in 2017. Notele de varf sunt piper Sichuan , sofran si gardenie; notele de mijloc sunt tuberoza, iasomie, floare de portocal, crin, ylang-ylang, si cassia Bourbon; Notele de baza sunt iris, papirus, tamaie si paciuli...
630,00 Lei
Brand: Amouage
Amouage Gold pour Homme de Amouage este un parfum Lemnos Floral Mosc de barbati. Amouage Gold pour Homme a fost lansat in 1998. Creatorul acestui parfum este Guy Robert. Notele de varf sunt maciese, tamaie si lacramioare; notele de mijloc sunt radacina de stanjenel, iasomie si smirna; Notele de baza..
570,00 Lei
Brand: Amouage
Amouage Gold pour Femme de Amouage este un parfum Floral Aldehidic de dama. Amouage Gold pour Femme a fost lansat in 1983. Creatorul acestui parfum este Guy Robert. Notele de varf sunt tamaie, lacramioare si trandafir; notele de mijloc sunt radacina de stanjenel, iasomie si smirna; Notele de baza su..
570,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 44 (3 pagini)