Menu
Your Cart

Amouage


Brand: Amouage
Beloved Man de Amouage este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Beloved Man a fost lansat in 2013. Beloved Man a fost creat de Alexandra Carlin si Emilie (Bevierre) Coppermann. Notele de varf sunt piper, cardamom, portocala, grapefruit si elemi; notele de mijloc sunt muscata, iasomie, sofran si ra..
820,00 Lei
Brand: Amouage
Beloved de Amouage este un parfum Floral de dama. Beloved a fost lansat in 2012. Creatorul acestui parfum este Bernard Ellena. Notele de varf sunt lavanda, iasomie, trandafir, salvie, musetel, cuisoare si cardamom; notele de mijloc sunt imortela, labdanum, ylang-ylang, paciuli, rasina benzoica, olib..
780,00 Lei
Brand: Amouage
Boundless de Amouage este un parfum Lemnos Condimentat unisex. Acesta este un parfum nou Boundless a fost lansat in 2021. Creatorul acestui parfum este Karine Vinchon Spehner. Notele de varf sunt cardamom, ghimbir, portocala sangerie si elemi; notele de mijloc sunt vanilie de Bourbon si rasina benzo..
900,00 Lei
Brand: Amouage
Dia pour Homme de Amouage este un parfum Lemnos Floral Mosc de barbati. Dia pour Homme a fost lansat in 2002. Notele de varf sunt tamaie, cardamom, labdanum si portocala amaruie; notele de mijloc sunt bujor, prune, ylang-ylang si radacina de stanjenel; Notele de baza sunt pielarie, ambra, paciuli, v..
550,00 Lei
Brand: Amouage
Dia pour Femme de Amouage este un parfum Floral de dama. Dia pour Femme a fost lansat in 2002. Creatorul acestui parfum este Jean-Claude Ellena. Notele de varf sunt aldehide, ciclama, tarhon, frunza de violeta, salvie, bergamot si smochina; notele de mijloc sunt bujor, floare de portocal, radacina d..
530,00 Lei
Brand: Amouage
Amouage Epic Man de Amouage este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Amouage Epic Man a fost lansat in 2009. Creatorul acestui parfum este Randa Hammami. Notele de varf sunt piper roz, cardamom, sofran, nucsoara, chimion, mirt, nucsoara rosie si olibanum; notele de mijloc sunt muscata si smirna; N..
800,00 Lei
Brand: Amouage
Amouage Epic Woman de Amouage este un parfum Oriental Floral de dama. Amouage Epic Woman a fost lansat in 2009. Amouage Epic Woman a fost creat de Cecile Zarokian, Daniel Maurel si Angeline Leporini. Notele de varf sunt chimion, scortisoara si oleandru roz; notele de mijloc sunt trandafir, muscata, ..
530,00 Lei
Brand: Amouage
Fate for Men de Amouage este un parfum Oriental Condimentat de barbati. Fate for Men a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt sofran, ghimbir, chimion, pelin si mandarina; notele de mijloc sunt trandafir, tamaie, olibanum, labdanum, balsam de Copahu si imortela; Notele de baza sunt labdanum, cedru..
800,00 Lei
Brand: Amouage
Figment Man de Amouage este un parfum oriental lemnos de barbati si a fost lansat in 2017. Notele de varf sunt lamaie, muscata si piper roz; notele de mijloc sunt lemn de santal, vetiver si note animalice; notele de baza sunt labdanum, lemn de guaiac si note de pamant...
690,00 Lei
Brand: Amouage
Figment Woman de Amouage este un parfum Chypre Floral de dama, lansat in 2017. Notele de varf sunt piper Sichuan , sofran si gardenie; notele de mijloc sunt tuberoza, iasomie, floare de portocal, crin, ylang-ylang, si cassia Bourbon; Notele de baza sunt iris, papirus, tamaie si paciuli...
630,00 Lei
Brand: Amouage
Honour Man de Amouage este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Honour Man a fost lansat in 2011. Creatorul acestui parfum este Nathalie Feisthauer. Notele de varf sunt piper roz si piper; notele de mijloc sunt muscata, elemi si nucsoara; Notele de baza sunt vetiver, mosc, paciuli, cedru de Virg..
530,00 Lei
Brand: Amouage
Honour Woman de Amouage este un parfum Oriental Floral de dama. Honour Woman a fost lansat in 2011. Honour Woman a fost creat de Alexandra Carlin si Violaine Collas. Notele de varf sunt coriandru, piper si rabarbar; notele de mijloc sunt garoafa, iasomie, gardenie, tuberoza si lacramioare; Notele de..
650,00 Lei
Brand: Amouage
Imitation For Man de Amouage este un parfum pielarie de barbati. Parfumul a fost lansat in 2018 si creatorul lui este Leslie Girard. Notele de varf sunt lamaie, nucsoara si piper negru; notele de mijloc sunt trandafir turcesc, iris si violeta; notele de baza sunt smirna, pielarie, vetiver, paciuli s..
720,00 Lei
Brand: Amouage
Imitation for Woman de Amouage este un parfum Chypre Floral de dama lansat 2018. Creatorul acestui parfum este Pierre Negrin. Notele de varf sunt trandafir, ylang-ylang, floare de portocal si iasomie; notele de mijloc sunt coacaze negre, lemn dulce si aldehide; Notele de baza sunt tamaie, lemn de sa..
780,00 Lei
Brand: Amouage
Interlude Black Iris de Amouage este un parfum Ambra Lemnos de barbati. Acesta este un parfum nou Interlude Black Iris a fost lansat in 2020. Creatorul acestui parfum este Pierre Negrin. Notele de varf sunt frunza de violeta, rozmarin si bergamot; notele de mijloc sunt iris, olibanum, smirna, labdan..
830,00 Lei
Brand: Amouage
Interlude Man de Amouage este un parfum oriental lemnos de barbati. Parfumul a fost lansat in 2012 si creatorul lui este Pierre Negrin. Notele de varf sunt bergamot, sovarf (oregano) si piper; notele de mijloc sunt tamaie, ambra, labdanum si opoponax; notele de baza sunt pielarie, paciuli, lemn de A..
580,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 31 (2 pagini)