Menu
Your Cart

Azzaro


Brand: Azzaro
Azzaro Chrome Aqua de Azzaro este un parfum Aromatic Acvatic de barbati. Azzaro Chrome Aqua a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Jean-Christophe Hérault. Notele de varf sunt grapefruit, mar verde si frunza de violeta; notele de mijloc sunt note marine, busuioc si menta; Notele de baz..
140,00 Lei
Brand: Azzaro
Azzaro Chrome Extreme de Azzaro este un parfum Citric Aromatic de barbati. Acesta este un parfum nou Azzaro Chrome Extreme a fost lansat in 2020. Nota de varf este mandarina verde; notele de mijloc sunt note marine si boabe de ienupar; Notele de baza sunt cashmeran si ambra...
150,00 Lei
Brand: Azzaro
Azzaro Chrome Intense de Azzaro este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Acesta este un parfum nou Azzaro Chrome Intense a fost lansat in 2015. Notele de varf sunt bergamot, grapefruit, ghimbir si Hedione; notele de mijloc sunt note ozonice, lichen si iasomie de apa; Notele de baza sunt ambra, ..
175,00 Lei
Brand: Azzaro
Chrome Legend de Azzaro este un parfum Aromatic Fructat de barbati. Chrome Legend a fost lansat in 2007. Chrome Legend a fost creat de Christophe Raynaud si Olivier Pescheux. Parfumul prezinta boabe de tonka, ambra, mosc, lichen, mar verde, ceai, vetiver, cedru si portocala amaruie...
120,00 Lei
Brand: Azzaro
Chrome Pure de Azzaro este un parfum Citric Aromatic de barbati. Chrome Pure a fost lansat in 2017. Chrome Pure a fost creat de Jacques Huclier si Olivier Pescheux. Notele de varf sunt mandarina si bergamot; notele de mijloc sunt note de apa, floare de portocal si lemn akigala; Notele de baza sunt b..
210,00 Lei
Brand: Azzaro
Chrome Sport de Azzaro este un parfum Lemnos Acvatic de barbati. Chrome Sport a fost lansat in 2010. Creatorul acestui parfum este Michel Almairac. Notele de varf sunt bergamot, grapefruit, lamaie de Amalfi si portocala amaruie; notele de mijloc sunt iarba, note de apa si ghimbir; Notele de baza sun..
130,00 Lei
Brand: Azzaro
Chrome United de Azzaro este un parfum Lemnos Condimentat de barbati. Chrome United a fost lansat in 2013. Creatorul acestui parfum este Richard Ibanez. Notele de varf sunt bergamot, coriandru si piper de Sichuan; notele de mijloc sunt ceai negru si frunza de violeta; Notele de baza sunt cedru si mo..
150,00 Lei
Brand: Azzaro
Azzaro Chrome, BarbatiCa un fulger albastru, plin de prospețime. Aceasta este apa de toaletă pentru bărbați Azzaro Chrome. Permite o escapadă din grijile zilnice, spre momente pline de energie, ca stropii de apă rece în arșița verii. Lăsați-vă încântat de prospețimea azurie, datorită căreia veți mir..
110,00 Lei
Brand: Azzaro
Azzaro Club Men de Azzaro este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Azzaro Club Men a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt lamaie si papaya; Nota de mijloc este canepa; Notele de baza sunt Hinoki si mosc...
170,00 Lei
Brand: Azzaro
Azzaro Club Women de Azzaro este un parfum Oriental de dama. Azzaro Club Women a fost lansat in 2013. Notele de varf sunt rodie si maracuia; Nota de mijloc este cashmeran; Notele de baza sunt vanilie si mosc...
250,00 Lei
Brand: Azzaro
 este un parfum Oriental Lemnos de barbati. Azzaro Duo Men a fost lansat in 2011. Notele de varf sunt galbanum, grapefruit si boabe de ienupar; notele de mijloc sunt vetiver si boabe de tonka; Nota de baza este mosc...
140,00 Lei
Brand: Azzaro
Azzaro Duo Women de Azzaro este un parfum Chypre Fructat de dama. Azzaro Duo Women a fost lansat in 2011. Notele de varf sunt grapefruit, mar rosu si floarea pasiunii; notele de mijloc sunt paciuli si orhidee; Nota de baza este mosc...
220,00 Lei
Brand: Azzaro
Azzaro Pour Homme Elixir de Azzaro este un parfum Oriental de barbati. Azzaro Pour Homme Elixir a fost lansat in 2009. Creatorul acestui parfum este Michel Girard. Parfumul prezinta lavanda, muscata, lichen, boabe de tonka, bergamot, cumarina, rasina benzoica, vanilie, mandarina, lamaie de Amalfi, c..
160,00 Lei
Brand: Azzaro
Jetlag de Azzaro este un parfum Aromatic Condimentat de barbati. Jetlag a fost lansat in 2006. Creatorul acestui parfum este Olivier Pescheux. Notele de varf sunt cardamom, grapefruit, lamaie si piper; notele de mijloc sunt trandafir de ceai, tamaie si scortisoara; Notele de baza sunt cedru, paciuli..
170,00 Lei
Brand: Azzaro
Mademoiselle L’Eau Très Belle de Azzaro este un parfum Floral Fructat Gurmand de dama. Mademoiselle L’Eau Très Belle a fost lansat in 2017. Creatorul acestui parfum este Karine Dubreuil-Sereni. Notele de varf sunt afine, fructe rosii, portocala si grapefruit; notele de mijloc sunt piersica, paduce..
170,00 Lei
Brand: Azzaro
Azzaro Now Men de Azzaro este un parfum Lemnos Aromatic de barbati. Azzaro Now Men a fost lansat in 2007. Azzaro Now Men a fost creat de Lucas Sieuzac si Christophe Raynaud. Notele de varf sunt trandafir si cardamom; notele de mijloc sunt note verzi, violeta si ceai; Notele de baza sunt lici, ambra,..
250,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 33 (3 pagini)