Menu
Your Cart

Bottega Veneta


Bottega Veneta Pour Homme Essence Aromatique de Bottega Veneta este un parfum lemnos aromatic de barbati. Parfumul a fost lansat in 2016 si creatorul lui este Amandine Clerc- Marie. Notele de varf sunt bergamot si citrice; notele de mijloc sunt frunze de paciuli de Indonezia si pin de Siberia; nota ..
240,00 Lei
Illusione Bois Nu de Bottega Veneta este un parfum Lemnos Floral Mosc de barbati. Acesta este un parfum nou Illusione Bois Nu a fost lansat in 2021. Notele de varf sunt lamaie, portocala amaruie si bergamot; Nota de mijloc este ulei de Monoi; Notele de baza sunt note lemnoase, vanilie si paciuli...
230,00 Lei
Illusione for Her de Bottega Veneta este un parfum Floral Lemnos Mosc de dama. Illusione for Her a fost lansat in 2019. Illusione for Her a fost creat de Amandine Clerc-Marie si Annick Menardo. Notele de varf sunt bergamot si coacaze negre; notele de mijloc sunt frunze de smochin si floare de portoc..
270,00 Lei
Illusione for Him de Bottega Veneta este un parfum Lemnos de barbati. Illusione for Him a fost lansat in 2019. Creatorul acestui parfum este Antoine Maisondieu. Notele de varf sunt portocala amaruie si lamaie; notele de mijloc sunt extract de cedru alb si rasina de brad; Notele de baza sunt vetiver ..
220,00 Lei
Knot Eau Florale de Bottega Veneta este un parfum Floral de dama. Knot Eau Florale a fost lansat in 2015. Creatorul acestui parfum este Daniela (Roche) Andrier. Notele de varf sunt neroli, mandarina si lavanda; notele de mijloc sunt bujor si trandafir; Notele de baza sunt cedru si boabe de tonka...
280,00 Lei
Bottega Veneta Pour Homme Parfum de Bottega Veneta este un parfum pielarie de barbati. Parfumul a fost lansat in 2017 si a fost creat de Daniela ( Roche) Andrier si Antoine Maisondieu. Notele de varf sunt cedru si cardamon; notele de mijloc sunt pimento si rasina de brad; notele de baza sunt pielari..
330,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)